Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 30. 8. 2022.

| Hronika

Vučić: Nisam obećao građanima snimak nesreće na rampi "Doljevac", već porodici

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti, Glas Amerike
babic, saobracajna nesreca, doljevac
I snimci i policijski zapisnik se drže u tajnosti; foto: A. Kostić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da nije obećao građanima uvid u ceo snimak saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi "Doljevac", a u kojoj je stradala 51-godišnja Stanika Gligorijević, već da se to odnosilo na zainteresovane koji imaju pravo na to, odnosno na porodicu.

Dva minuta snimka nesreće u kojoj kojoj su učestvovala službena kola tadašnjeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića, nisu se našla pred niškim Tužilaštvom i Sudom, ali jesu pred predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem, kako je sam govorio u javnosti.

Iako je još 2019. godine rekao za Glas Amerike, da će zamoliti nadležne organe da pokažu snimak javnosti kako bi dokazao novinarima da se služe lažima, tri godine od tada, 2 sporna minuta i dalje fale.

Pošto ja vidim da vi izražavate sumnju, ja ću da molim kao predsednik republike, da zamolim nadležne državne organe, da vam pokažu to i da vidite kakvim ste se lažima služili svih prethodnih meseci. Ja ću to da uradim - rekao je tada Vučić.

Pored toga, u današnjem obraćanju Vučić je rekao da nije obećao građanima snimak, već da se to odnosilo na one koji su zainteresovani i imaju pravo na to.

Radi se o presuđenoj stvari i o jednoj od bezbrojnih laži koje su pojedini mediji i pojedini političari izgovarali sve vreme. I nemam nikakav problem s tim, niti sam bio u autu, niti sam bio pored auta, niti bilo koga štitim i gospodin Babić je smenjen, ne zbog toga, nego zbog drugih stvari - rekao je Vučić.

Inače za saobraćajnu nesreću osuđen je Dejana Stanojević, vozač bivšeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića, na 4 i po godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Limuntus

    16:03 // 21. 12. 2022.

    Predlažem istinoljubcima i hroničarima predsednikovanja AV da sastave i objave jednu debelu knigu naslova, primera , sve predsednikove laži, obećanja, zamajavanja, uzimanja jeftinih kredita, bacanja para iz helikoptera i td i td.

  • Milan

    01:07 // 4. 9. 2022.

    Ziveo otvoreni balkan. Zivela Kolumbija. Hvala vam predsednice za buducnost dece...

  • gaga

    11:28 // 31. 8. 2022.

    Predsednik ko zacin C u sve se mesa,neverovatno kakva zloupotreba funkcije,strasno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: