Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 15. 11. 2013.

| Hronika

Vučko Manojlović uhapšen zbog silovanja

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Vučko Manojlović

Zbog sumnje da je silovao ženu koja je kod njega radila kao spremačica, uhapšen je Vučko Manojlović, kog je predsednik Srbije Tomislav Nikolić početkom ove godine pomilovao za ubistvo.

U vrlo šturom saopštenju iz niške policije navodi se da se sumnja da je Manojlović (68) juče oko 17h u svojoj kući u Nišu silovao ženu (48).

Uskoro opširnije.


"Najpoznatiji srpski osuđenik"

Vučko Manojlović, koji se u medijima često pominjao kao "najpoznatiji srpski osuđenik", prvobitno je oktobra 1986. godine osuđen na smrtnu kaznu jer je dve godine ranije, odmah po izlasku iz zatvora, u nameri da se osveti za petogodišnje robijanje zbog silovanja, ubio zamenika okružnog javnog tužioca u Leskovcu Dragomira Krstića. Odluka o pomilovanju Predsednik pomilovao ubicu i silovatelja

Osim toga, Manojloviću je na teret stavljeno i da je pokušao da ubije istražnog sudiju Bratislava Gavrilovića i pripremao ubistvo sudije Mladena Jankovića.

Sva trojica su učestvovala u sudskom predmetu u leskovačkom Okružnom sudu.

Tadašnji predsednik Srbije Milan Milutinović pomilovao je avgusta 2002. godine Manojlovića i do tada neizvršenu smrtnu kaznu zamenio zatvorom u trajanju od 40 godina.

Posle odsluženih samo 11 godina zatvora Manojlovića je marta ove godine predsednik Srbije Tomislav Nikolić pomilovao i ukinuo kaznu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Koki

    17:36 // 20. 11. 2013.

    Pustili Vucka.Snajka priznala da je dobila samo samar.Sta sam pisao,a?

  • milos nikolic

    11:16 // 19. 11. 2013.

    gleajte volje svoja posla,bolje nego da se zabavljate tudjim!idite radite sta znate,zaradjujte a ne da trazite od oceva i majki!sram vas bilo Srbijo dabogda se zatrla i nestala zauvek!!!

  • milos nikolic

    11:14 // 19. 11. 2013.

    zar mislite da ce ga njegova porodica zaboraviti,da ce moci mirno da zivi?NECE!zato sto su svi sudije i drzavnici braca i sestre,familija!!!dal verujete da je Vucko silovao u 68?ma nema sanse!gledajte

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: