Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 18. 6. 2018.

| Hronika

Zaplenjena marihuana i tablete ekstazija na Gradini

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Zaplenjena marihuana i tablete ekstazija
Zaplenjena marihuana i tablete ekstazija; foto: Uprava carina

Veća količina marihuane i 61 tableta ekstazija zaplenjeni su tokom proteklog vikenda na Graničnom prelazu Gradina, saopštili su iz Uprave carina. Droga je pronađena u kesicama u plastičnoj činiji, ali i u kutiji od cigareta.

Carinici su 16. juna na izlaznoj strani prelaza Gradina, prilikom kontrole "tojote" nemačkih registracija kod vozača automobila pronašli drogu ispod sedišta sakrivenu u plastičnoj činiji u kojoj se nalazilo nekoliko PVC kesica ispunjenih marihuanom.

Droga je otkrivena i u kutiji od cigareta, ali i u ličnom prtljagu, gde su carinici, otvorivši još jednu plastičnu činiju, u njoj pronašli još nekoliko PVC kesica sa istim sadržajem. Takođe, u jednoj kesi je nađena i kutija sa rizlom i lulom za konzumiranje ovog narkotika - saopštili su iz Uprave carina.

To, međutim nije bilo sve, prilikom merenja zaplenjene marihuane, kako dodaju iz Uprave carina, otkrivena je i kesica u kojoj se nalazila 61 tableta ekstazija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: