Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 21. 5. 2021.

| Hronika

Zbog krađa u Nišu uhapšeni muškarac iz Nemačke i dva maloletnika iz Jagodine

Autor:M.M.K.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO Aleksandar Kostić
Uhapšeni osumnjičeni za četiri krađe; foto: A. Kostić

Zbog sumnje su da su iz jedne apoteke ukrali novac i lekove, provalili u kiosk brze hrane, prodavnicu i pekaru, niška policija uhapsila je trojicu osumnjičenih, od kojih su dvojica maloletni, saopšteno je iz niške policije.

Kako saopštavaju, rasvetljene su teške krađe i uhapsili su E. A. iz Nemačke, dok će protiv dvojice maloletnika podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Sumnja se da su E. A, sedamnaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak iz Jagodine, u noći između 28. i 29. aprila, provalili u jednu apoteku u Nišu i ukrali novac i lekove. Takođe se sumnjiče da su, u noći između 26. i 27. aprila, provalili u kiosk brze hrane, prodavnicu i pekaru iz kojih su ukrali novac - navedeno je u saopštenju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, E. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Policija će protiv dvojice maloletnika podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko

    22:02 // 22. 5. 2021.

    @Anđelija bravo, svaka čast na komentaru

  • Andjelija

    17:14 // 22. 5. 2021.

    I kakve veze ima sto su maloletni? To ih nije sprecilo da kradu, unistavaju privatnu imovinu i seju strah medju narod? I zasto se tom punoletnom ne objavi foto i puno ime? Radi bezbednosti gradjani treba da znaju ko su ti likovi. Dokle bre vise da se Nisom okrecemo da nas neko ne pokrade. Salecu nas oni prosijaci sa svih strana, njihova deca itd.Vise covek ne moze normalno da hoda ovim gradom!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: