Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:43, 19. 3. 2020.

| Hronika

Zbog kršenja policijskog časa u Nišu podnete četiri krivične prijave

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
policijski čas Niš centar
Sinoć opustele ulice NIša; foto: Vanja Keser

Prvi policijski čas u Nišu u 21. veku protekao je uz poštovanje i pridržavanje propisanih mera, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović, a u policiji navode da su podnete četiri krivične prijave protiv ljudi koji su bili van kuće od 20 do 5 sati.

Reč je o krivičnom delu "nepostupanje po propisima za vreme epidemije", navode u policiji, i zbog toga su protiv njih podnete krivične prijave, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva.

Prva policijska noć je protekla očekivano, uz poštovanje i pridržavanje mera. Po izveštajima policije, sve je proteklo kako treba. Bilo je pojedinčanih slučajeva, gde su od strane policijskih organa bili obaveštavani da u najkraćem mogućem roku moraju otići - rekao je Bulatović.

Podsetimo, zbog sprečavanja širenja virusa korona, Vlada Srbije donela je odluku da od 20 do 5 sati na ulicama svih gradova Srbije ne sme biti nikoga. Izuzetak su oni koji rade i njima se izdaju posebne potvrde. Sinoć je po prvi put u 21. sproveden policijski čas u Nišu, koji je bio "usamljeni grad, kad su i vrane glasne".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojana Mihajlovic

    10:30 // 20. 3. 2020.

    Da su stvarno hteli da uvedu prave mere zastite pozatvarali bi sve i fabrike, a ne bi smanjili broj autobusa, pa su sad jos vece guzve. Zivim u Becu i ovde je epidemija daleko rasprostranjenija. Svima je dozvoljeno da izadju napolje,ali samo po jedna osoba ili clanovi porodice. Nema okupljanja! Sve je zatvoreno osim prodavnica sa hranom i apoteka.To su prave mere.

  • Ddd

    21:53 // 19. 3. 2020.

    Koliko god ne voleli ili voleli vucica,neke mere mora da se postuju,nije to niciji hir ili ne znam ni ja sta,ovo je za dobrobit svih nas,da sluzbe koje su zaduzene za brigu nas ne bi zakazale mora biti rigoroznih mera,nekad su ekstremna resenja najbolja resenja.Pozdrav svima

  • Dragan

    16:51 // 19. 3. 2020.

    Policija podnela prijave a jel sud izdao saopštenje da li su ih osudili i kolika je kazna.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: