Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 3. 2. 2020.

| Hronika

Zlatne ogrlice vredne 3 miliona dinara pronađene u jastuku na Gradini

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Ogrlica
Oglice vredne 3 miliona dinara; foto: Uprava carina

Ogrlice, narukvice, prstenje i drugi raličiti komadi nakita zaplenjeni su na Graničnom prelazu Gradina, a kontrolom istog automobila u kome je pronađeno zlato, pronađeno je i 15 boksova cigareta.

Cigarete i 850 grama zlatnog nakita otkriveno je kontrolom “ford galaksija” kojim je petoro putnika išlo ka Nemačkoj, a prema prvoj proceni, od ukupnih komada zlata, 2 zlatne ogrlice vrede gotovo 3 miliona dinara. Oglica u jastuku Oglice bile sakrivene u jastuku; foto: Uprava carina

Već na samom početku kontrole carinik je u jastuku, na kojem se odmarala jedna od prisutnih putnica, pronašao ogrlice i narukvicu, ukupne težine oko 700 grama - saopštavaju iz Uprave carina.

Potom je i u prtljagu druge putnice pronađeno 17 različitih komada zlatnog nakita, ukupne težine oko 80 grama, da bi i u koferu jednog od putnika bilo pronađeno 9 zlatnih narukvica, kao i 2 prstena, čija je ukupna težina oko 70 grama.

Na kraju kontrole, carinici su u šupljinama sedišta pronađešli 15 boksova različitih cigareta, za koje se kao vlasnik javio muškarac u čijem je prtljagu pronađeno i 70 grama neprijavljenog zlata.

Kako saopštavaju iz Uprave carina, neprijavljeno zlato, kao i cigarete, biće predmet hitnog prekršajnog postupka koji je pokrenut pred nadležnim sudom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: