Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 29. 2. 2012.

| Hronika

Zoran Antić tajio porez?

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti, Novosti
Zoran-Antic-SPS-Vranje
Zoran Antić, arhivska fotografija

Vranjska policija podnela krivičnu prijavu protiv predsednika Gradskog odbora SPS i potpredsednika Skupštine grada zbog sumnje da je utajio porez.

Prema saznanjima Novosti, Antić je, rukovodeći Sportskim savezom Vranja od 2006. do 2010. godine utajio oko 100.000 evra. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 2 do 10 godina zatvora.

- Istraga je po nalogu tužilaštva trajala skoro godinu i po, bilo je pritisaka na policijske inspektore i nekoliko puta je odlagano podnošenje prijave, ali na kraju, kada smo prikupili sve dokaze i uradili opsežnu istragu, podneli smo krivičnu prijavu - objavile su Novosti izjavu neimenog izvora iz policije.

U izjavi za "Novosti", Antić je odbacio odgovornost i rekao da krivična prijava nema "nikakve veze sa njim i da ima sve odgovore koje će dati istražnim organima".

- To je samo prijava, kategorično tvrdim da nema veze sa mnom, što ću i dokazati - kaže Antić.

Zoran Antić je u poslednjih godinu 2 puta dana bio na meti "piromana". Najpre je u junu prošle godine zapaljen njegov automobil ispred stambene zgrade gde stanuje sa porodicom, a zatim, nedavno, i automobil njegovih roditelja.

U oba slučaja Antić je optužio policiju da ne radi svoj posao kako valja i nagovestio da zna ko stoji iza paljenja automobila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • cckolj

    20:04 // 28. 11. 2014.

    Novi nacelnik policije, postenje na prvom mestu

  • Malko Malkovic

    18:36 // 15. 3. 2012.

    Izgleda da ga kandiduju za NACELNIKA?!

  • mijko mijkovic

    14:01 // 29. 2. 2012.

    totalni kriminal

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: