Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Hronika

Izgorela tri automobila na niškom Bulevaru Nemanjića

Vatra je noćas na niškom Bulevaru Nemanjića "progutala" čak tri automobila, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu, ali zasad nije poznato da li je požar podmetnut i da li ima sumnjivih okolnosti.

(11) detaljnije
polomljeno staklo, autobus

Maloletnici u niškom naselju Crvena zvezda kamenovali gradski autobus

Bez povređenih putnika, ali sa polomljenim staklima prošao je "Niš ekspresov" autobus koji je prolazio pored Prirodno-matematičkog fakulteta, u naselju Crvena zvezda. U Policijskoj upravi Niš kažu da su kamenjem na bus udarili maloletnici, a portparol Direkcije za javni prevoz kaže da se takve stvari često dešavaju u pojedinim niškim naseljima.

(15) detaljnije
keramika i sanitarija

Još jedna krađa robe iz carinskog skladišta, nestala ve-ce sanitarija

Preko 16.000 raznih sanitarija, kada, umivaonika, ve-ce šolja, čučavaca, bidea, pisoara i prateće opreme, vredne 190.000 dolara, kako kažu u Upravi carina, izneto je iz niškog carinskog skladišta i pušteno u prodaju pre nego što je plaćeno državi. Ovo je četvrta krađa iz carinskih skladišta u poslednjih desetak dana.

(5) detaljnije
zlatna ogrlica

Nišilija otimao ženama zlatne lančiće

Mladića iz Niša koji je u proteklih desetak dana od tri žene oduzeo zlatne lančiće pronašla je niška policija i protiv njega će, kako je saopšteno iz MUP-a, biti podneta krivična prijava.

(3) detaljnije