Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Hronika

Nestao radnik “Mediane”

Poslovođa u Službi za sakupljanje i transport otpada u “Mediani” Dejan Živadinović nestao je u utorak 27. juna, kaže njegova supruga. On je izašao s posla, rekavši da ide do lekara, kada mu se gubi svaki trag. Iz niške policije kažu da tragaju za njim.

(1) detaljnije
Jani

Dvojica maskiranih napali sina načelnika Gradske uprave

Sina Ljubiše Janića, načelnika niške Uprave, 24. juna pre ponoći susrela su dvojica sa fantomkama na glavama ispred zgrade u kojoj živi, na Bulevaru Nemanjića u Nišu. Jovana Janića, kazao je načelnik, zastrašivali su i psovali.

(4) detaljnije
Izgoreo automobil

U Nišu izgoreo luksuzni mercedes

Oko 4 sata izjutra niška policija je dobila prijavu da na Somborskom bulevaru gori automobil. Iz Policijske uprave saopšteno da je istraga u toku, a zasad je utvrđeno samo da su na autu bile beogradske tablice.

(12) detaljnije
ubistvo

Policija traga za počiniocima dvostrukog ubistva u centru Niša

Iako ni nakon 24 sata od ubistva dvojice mladića u centru Niša ispred kafića “Pandora” nije poznat identitet ubica, u Policijskoj upravi Niš kažu da “intenzivno rade” na rasvetljavanju ovog slučaja. Inače, niška policija ni nakon više od jednog dana nije izdavala nikakvo saopštenje, niti su se portparoli javljali na telefone.

(3) detaljnije