Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Hronika

Policija u Prokuplju: Nastavlja se trend smanjenja krivičnih dela u Toplici

U februaru ove godine na teritoriji Topličkog okruga izvršeno je ukupno 41 krivično delo, što je za 22 manje u odnosu na isti period prošle godine. Od tog broja 34 dela je iz opšteg kriminala, tri dela ekološkog kriminala, jedno krivično delo iz oblasti visokotehnološkog kriminala i tri krivična dela iz oblasti privrednog kriminala. U istom periodu rasvetljeno je 13 krivičnih dela sa nepoznatim izvršiocima, a pet lopova je uhvaćeno na delu.

detaljnije
hitna

Poginuo još jedan radnik nakon pada sa skele u Nišu

55-godišnji muškarac preminuo je u niškom Kliničkom centru nakon što je pao sa skele na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12. februar i ulice Vazduhoplovaca.

detaljnije
Policija KOSTA23

Poverenica za izvršenje vanzavodskih krivičnih sankcija iz Leskovca osumnjičena da je primala mito

Zbog toga što je osođeniku iz Vlasotinca odobrila da napušta prostorije u kojima izdržava kaznu zatvora, uhapšena je poverenica za izvršenje vanzavodskih krivičnih sankcija iz Leskovca. Iz niškog Tužilaštva kažu da sumnjaju da je tražila usluge izvođenja fizičkih radova kod nje i njenih bliskih rođaka i prijatelja.

(4) detaljnije
Carina

Carinici na Preševu zaplenili skupocene "Rolekse" i "bmw"

Dva ručna sata marke “Roleks” vredna 32.000 evra pronašli su i zaplenili carinici na Preševu, nakon što su muškarac i žena u “bmw”-u stranih tablica rekli da sem ličnog prtljaga nemaju ništa za prijavljivanje.

(3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: