Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Hronika

Zapalio se automobil kod naplatne rampe u Leskovcu

U blizini naplatne rampe na auto-putu kod ulaza u Leskovac večeras oko 20 sati goreo je automobil, a kako kažu u policiji, nije bilo povređenih.

detaljnije
policija

Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Na Bulevaru Svetog cara Konstantina policija je jutros oko 8 sati presretačem zaustavila "sitroen" koji je vozio 23-godišnjak brzinom od 103,4 kilometra na sat, a kontrolom je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola i kokaina, pišu brojni mediji pozivajući se na saopštenje MUP-a koje nije zvanično objavljeno.

(16) detaljnije
policija

Uhapšena odgovorna u domu za stare u Leskovcu, sa računa plaćala letovanje, nameštaj, telefone

Zbog sumnje da je kao kao odgovorno lice doma za odrasle i starije u Leskovcu, od 2017. do marta ove godine, iskorišćavanjem svog službenog položaja turističkoj agenciji iz Beograda odobrila plaćanje od 213.433 dinara sa računa ove ustanove, a što je potom, kako se sumnja, iskoristila za sopstveni odmor, ali i da je za svoje potrebe naručila ugradni nameštaj i platila ga sa računa ustanove dobavljaču u iznosu od 195.984 dinara, policija je uhapsila 63-godišnju ženu zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

(2) detaljnije
Kafić "Squer garden" Svrljig

Gorela zgrada u centru Leskovca, nema povređenih

Požar koji je tokom popodneva zahvatio fasadu nedovršene zgrade u centru Leskovca, zahvaljujući intervenciji vatrogasaca ugašen je, a prema podacima iz zdravstvene ustanove u tom gradu nema povređenih.

(1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Samo da od tog benefita ne ostane samo jedna kolovozna traka za trajno !?

Zika Čitalac

Tekst: "Da bi Nišlije videle benefite" - Otvara se traka na novom bulevaru dok radovi traju

Pronađite nas na: