Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:07, 13. 12. 2012.

| Istražujemo

Andrejić podneo ostavku

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
milan-andrejic.jpg

Samo 2 sata nakon pisanja Južnih vesti o postupku koji je zbog sukoba interesa protiv njega pokrenula Agencija za borbu protiv korupcije, funkcioner URS Milan Andrejić tokom sednice Skupštine Grada podneo je ostavku na funkciju odbornika.

Andrejić, koji je istovremeno i Većnik u Opštini Palilula, iskoristio je tačku "Odbornička pitanja i inicijative" i u veoma kratkom obraćanju, na opšte iznenađenje, rekao da podnosi ostavku.

Podsetimo, kako su Južne vesti juče objavile, Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak protiv Andrejića jer je istovremeno bio odbornik u gradskoj Skupštini i Većnik u gradskoj opštini, a da pri tom nije zatražio saglasnost Agencije.

Po obrazloženju Agencije, te dve funkcije nisu "spojive" s obzirom da Skupština Grada vrši nadzor nad radom gradskih opština, kao i da ima ovlašćenja da ih raspusti. Više o ovome možete pročitati u posebnom tekstu - ovde.


Ostavka i Bojana Avramovića

Bojan Avramović Odbornički mandat tokom jučerašnje sednice Skupštine Grada vratio je i predsednik Gradskog odbora Nove Srbije u Nišu Bojan Avramović.

Avramović je, inače, već nekoliko meseci postavljen za direktora Regionalne razvojne agencije "Jug", čiji je jedan od osnivača i Grad Niš.

Upravo zbog te funkcije Avramovića je opoziciona Demokratska stranka prozivala, smatrajući da je u sukobu interesa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nataly

    12:31 // 14. 12. 2012.

    ocu i ja da radim u opstini zgodna sam i nemam iskustva, kome da posaljem sliku Andrejicu ili Maticu? ili obojici pa sta mi bog da. Zar mi lepe i mlade da idemo na ulicu zbog tamo nekih metuzalema ili rodjaka iz prethodnih vlasti. Podrska mladim ljudima . Svi treba da radimo, samo napred , da nam opstina bude lepa!!!

    • dzoni

      14:52 // 21. 12. 2012.

      moj savet ti je obojici da posaljes sliku,ali nista u pisanoj formi ,jer su obojica nepismeni...

  • upucen

    11:49 // 14. 12. 2012.

    Andrejic , Matic i Dzunic su dno dna zaposlili su sve mlade devojke i lepe bez iskustva ako se ne racunaju promocije i revije, a otpustaju strucne ljude svakodnevno . Sramota za nasu opstinu.

  • Zoki

    10:56 // 14. 12. 2012.

    Poenta je u tome da nije problem u nepismenom Andrejuci vec u njegovim stranackim mentorima, koji zarad putovanja i ostalih pokloncica guraju svakojake kadrove i nesposobne prilike na visoke funkcije, cime srozavaju ovaj grad zarad sopstvenih interesa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: