Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:52, 3. 5. 2012.

| Istražujemo

Ćirković: Tužiću Južne vesti

Autor:P.B. i B.G.Izvor:Južne vesti
Dragoslav Ćirković

Nezadovoljan zbog pisanja Južnih vesti predsednik opštine Medijana i kandidat DS za gradonačelnika Niša Dragoslav Ćirković najavio je da će zatražiti sudsku zaštitu.

Ćirković, koji je tokom dana bio nedostupan putem mobilnog telefona i koji nije regovao ni putem svoje PR službe u vezi sa informacijama koje je ranije izneo o slučaju "Šerif", oko 14,30 pozvao je Južne vesti i najavio tužbu.

- Dragi moj prijatelju, ja Vam obećavam da ću ovaj put da Vas tužim zbog toga - najavio je Ćirković u telefonskom razgovoru.

Ćirković je naglasio da "nije imao telefonski poziv iz Južnih vesti jer je bio nedostupan", te da nije ni mogao da prokomentariše naša saznanja.

- Nedostupan sam bio jer sam imao konferenciju za štampu i imao obaveze gde ja nisam u stanju da uključim telefon. Sad, recimo, otvaranje Gerontološkog centra. Prema tome, kad nekog želite da dobijete u minut, a taj minut čovek iz opravdanih razloga zauzet, vi ga nazovete lažovom - rekao je Ćirković.

Inače, novinari Južnih vesti pokušavali su od jutros od 9,30 sati da dođu do načelnika opštinske uprave Medijane Novice Simića, koji nije odgovarao na telefonske pozive, Dragoslav Ćirković je bio nedostupan, a iako smo formalno još u 10,19h zatražili komentar od Biljane Stojanović, šefa Ćirkovićevog kabineta, do 18 sati odgovor nismo dobili.

Podsećamo, kako su Južne vesti objavile, iz opštine Medijana početkom marta prvobitno je saopšteno da su u vezi incidenta sa opštinskim Većnikom Markom Ranđelovićem "obaveštene nadležne službe". Pre dvadesetak dana gostujući u emisiji "15 minuta" Dragoslav Ćirković je izjavio da je "sve u fazi preispitivanja Administrativnog odbora", a da će, ako odgovornost bude potvrđena, taj funkcioner DS snositi posledice.

Međutim, kako je potvrdio predsednik Skupštine opštine Medijana Dragan Milosavljević, Administrativno-imunitetski odbor nije ni raspravljao o tome "zato što nikakav zahtev toj komisiji nije podnet".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojan I.

    14:51 // 7. 5. 2012.

    A da tebe tuzi malo skupstina stanara ciju si vesernicu obio?

  • Mirković

    18:24 // 5. 5. 2012.

    Omiljene šerifove pesme:
    Simon & Ćirko Garfunkel - The Sound Of Banana
    Ćirko Marley - I Shot The Sheriff

  • Dr jakov Zlatar

    10:15 // 4. 5. 2012.

    A što su ga postavili za direktora agencije za restituciju?Nikom ništa.I što su tamo bez konkursa zaposlili najveće neradnike i lopove, koji su muvali po Upravi za imovinu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: