Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:09, 20. 2. 2012.

Niš: DRI podnela prijave

simonovic milos snezana jovanovic Uskoro pred sudom. Snežana Jovanović i Miloš Simonović, arhivska fotografija.

Državna revizorska institucija podnela prijave protiv gradonačelnika, šefa njegovog kabineta, gradskog pravobranioca, sekretara Skupštine grada i Gradskog veća i načelnika nekoliko uprava.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • stojkovic sladjana

    23:23 // 20. 2. 2012.

    koliko sam ja cula drzava daje za zivotinje Nisu 6 miliona ,moze li neko to da proveri i da li neko veruje da onaj kokosarnik od sinteraja na deponiji moze da potrosi tolike pare ,mora da nam psi na deponiji vrlo luksuzno zive ili nikoga ne interesuje gde je novac namenjen psima

  • sestra Nadica

    23:49 // 20. 2. 2012.

    Da će imenovani pretrpeti političku štetu potpuno je izvesno, ali gradjani Niša očekuju pokretanje krivične odgovornosti.

  • Mladen Jovanovic

    23:59 // 20. 2. 2012.

    Imao sam prilike da se upoznam sa radom DRI i mogu reci da je rec o retko ozbiljnoj instituciji u Srbiji. Na osnovu onoga sto su oni nasli, pa cak i izjava iz gradonacelnikovog kabineta, postoji ozbiljna sumnja da je doslo i do slucajeva namerne zloupotrebe sredstava na lokalnom i nacionalnom nivou, ali i da postoji ogroman broj slucajeva gde je neznanje (citaj: diletantizam) dovelo do ozbiljnih gresaka i zloupotreba. Hvala DRI sto je imala hrabrosti da iznese ove podatke. Drzava je sada na velikom testu koji nece moci lako da ignorise. Ovo nije problem jedne ili dve stranke, ovo je problem celog sistema.

    Prijave DRI su velika sansa da neke stvari dodju na mesto. Pozivam sve da podrzimo DRI da istraju na rasciscavanju svih detalja iz njihovih prijava! Ne dozvolimo da bilo ko (citaj: politicari) omalovazava i politizuje njihov rad. Ovo se tice svih nas jer su u pitanju nase pare!

  • Mika

    01:15 // 21. 2. 2012.

    Sve redom u bajbok! I nije nista ni zacudjujuce sto su se sva ta imena nasla na spisku. SVI redom su nesposobni, nekvalifikovani, profesionalno neiskusni za poslove u koje su se ufoteljili, i SVI REDOM SU KORUMPIRANI od prvog do poslednjeg! U ZATVOR I DA IM SE ODUZME SVE STO SU NEZAKONITO STEKLI I DA NADOKNADE IZ SOPSTVENOG DZEPA SVU STETU NANETU GRADU I GRADJANIMA! Bagra!

  • Pokret Za Niš

    03:49 // 21. 2. 2012.

    Velika podrška za DRI.
    Mali doprinos daćemo i mi sa izveštajem koji ćemo objaviti. Kao organizovani gradjani uspeli smo da nateramo upravu za obrazovanje kulturu i sport da nam dozvoli da izvršimo reviziju trošenja budžeta. Uskoro idemo u upravu za privredu.
    Sve moguće podele para i eventualne zloupotrebe vode na jednu adresu - u 7. juli. Gradonačelnik je sebi stvorio prevelika ovlašćenja. Niš je bukvalno pod opsadom nekolicine većnika i gradonačelnika. Nešto što bi trebalo da potpisuje najobičniji službenik iz uprave, na sebe je uzeo gradonačelnik. Da li iz straha da neko drugi ima kontrolu nad budžetom ili nečeg drugog, prave razloge koji se i naziru videćemo po okončanju prijava revizora. Plašimo se da će sve na videlo izaći isuviše kasno, delimično zbog izbora, a najviše i zbog "nepristrasnog i efikasnog" tužilaštva i sudstva.

  • :D

    10:32 // 21. 2. 2012.

    Za takve optuzbe samo preksajna prijava.Zasto je tuzilastvo odbila krivicnu prijavu jedne opozicione partije kao neosnovanu?

  • IDU IZBORI

    10:50 // 21. 2. 2012.

    IDU IZBORI...
    IDU IZBORI...
    NARODE CITAJ IZVESTAJ DRI I GLASAJ

  • Dragan

    10:51 // 21. 2. 2012.

    E sada vam je valjsa jasno zasto su sebi povecali plate.Da bi imali od cega da plate kazne.Jedino se na spisku nije nasao najveci mutibaric "gospodin"Bane Jovanovic zbog toga sto je onog jadnicka Breskovica postavio za direktora Direkcije a on radi sta hoce.

  • 2011 DRI

    10:52 // 21. 2. 2012.

    sta li su radili u 2011.

  • Branko Savić

    11:33 // 21. 2. 2012.

    Izvesna je samo jedna stvar. Ukradeni novac se nikad ne vraca. A sve ovo ostalo za nas je nebitno...

  • Radovan Terzic

    11:44 // 21. 2. 2012.

    vratiti Dusanov zakonik, za ovakve prestupe su se sekli desna saka i nos

    • Semper Fi

      14:07 // 21. 2. 2012.

      Eh..,lepo bi bilo..,al ovi bi onda izmislili zakon po kojem bi onda gradjani morali da im placaju operacije prisivanja organa...Dzaba sve, samo nevazeci listic da najzad odu na djubriste!

  • BAja

    15:35 // 21. 2. 2012.

    Moja rodjena sestra je radila 2.5 godine u PCElici na ugovor ima i polozeni drzavni ispit u BG ali je JONIC nije primio za stalno,voleo bi da znam koliko kosta radno mesto?

  • Zoran Simic

    20:43 // 21. 2. 2012.

    A sto je jos i najgore u celoj ovoj prici, ovo ce sve olako da prodje, kao i sve ostalo i bice pojeo vuk magarca... na zalost!
    E, j.t, u kojoj ja drzavi zivim!

  • Кубура Спасић

    20:45 // 21. 2. 2012.

    Не могу да разумем. Зар се овако пише о елити ДС-а која треба да нас уведе у ЕУ. Који четити људи, а толико "помогоше" народу , да не могу и здравствене књижице да овере. Правац Забела, ћелија са 5 звездица је осигурана за Дос елиту.

  • Deluvium

    10:51 // 22. 2. 2012.

    Nemoguće! A tako su kvalitetno radili :)
    Duga ruka pravde je, ipak, ponekad dostižna.
    Izgovori kojima se trenutna vlast brani su, blago rečeno, komični.
    DRI ne pravi greške tek tako.

  • milan

    07:42 // 23. 2. 2012.

    E moracu malo vise da citam ovaj vas list,ja mislio da i vi objavljujete samo one novosti koje Vam daju politicari...Moja greska pozzz.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: