Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:01, 11. 8. 2010.

Direkcija krije podatke

Rodoljub Šabić na zahtev Južnih vesti naložio Direkciji za izgradnju Niša da objavi spisak objekata za koje je podnela zahtev za legalizaciju. Direkcija ovo demantuje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • nn

    14:09 // 11. 8. 2010.

    Prvo sto ovaj grad treba da uradi je da protera, uhapsi... Branislava Jovanovica (bane banana), najveci lopov i najvece zlo ovoga grada!

  • Stojan Markovic

    14:07 // 11. 8. 2010.

    Ako Banetovi vec hoce da demantuju, sto bar ne napisu ono sto je novinar od njih i trazio? Svaka cast za temu koju ste otvorili. Ovde bi i gradonacelnik trebalo da se oglasi. pozdrav redakciji od Svabe.

  • srdjan nonic

    12:38 // 11. 8. 2010.

    naravno da nece da se sazna!!!
    svi mi kao i znamo kako se radilo i radi, sve se raspada, stranke vrsljaju a neke vise od drugih, znamo o kom novom jul-u se i radi.
    ajde bas bi voleo da vidim koji junak ce da da info o svim objektima i koje tuzilastvo i sud ce da odrade svoj posao za koji su tako lepo placeni!!!
    samo napred majstori!!!
    bravo za redakciju i pedju opet
    :P

  • Mladen Jovanovic

    20:10 // 14. 8. 2010.

    Direkcija za izgradnju grada je previse cesto zloupotrebljavana za politicki marketing Baneta Jovanovica. I prvi put kada se nesto od njih (citaj njega, s obzirom da on o Direkciji prica najcesce u prvom licu jednine) trazi, oni se ovako obrukaju. Sada postaju izuzetno sumnjivi - zasto nisu dostavili trazeni spisak ukoliko nista ne skrivaju?

    Ukoliko Direkcija ne da trazene informacije najhitnije moguce, potvrdice se sumnja u javnosti da je se u Direkciji desavaju "mutne stvari".

    Ako zelite da izbegnete spekulacije o zloupotrebama u Direkciji, Bane, dajte trazene informacije javnosti! Skrivanje informacija je vrlo opasno i prvi je simptom bolesti odlazecih politicara!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: