Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:40, 28. 8. 2014.

| Istražujemo

Direktor Vodovoda službeni auto koristi kao svoj

Autor:B.G.Izvor:Blic
Dejan Andrejević SNS bahati direktor
Službeni automobil ispred stana direktora; Foto: Blic

Ne samo da službenim automobilom Vodovoda dolazi kući, Dejan Andrejević "direktorski auto" parkira ispred stambene zgrade u kojoj živi.

Novinari Blica fotografisali su luksuzni "Sitroen C5", vlasništvo Vodovoda, na parkingu Vizantijskog bulevara u niškom naselju Duvanište, gde, kako tvrde, živi Andrejević.

Dejan Andrejević SNS bahato Bez stida; Dejan AndrejevićAndrejević, inače sekretar Gradskog odbora SNS i narodni poslanik, je odbio da razgovara sa novinarima.

Podsetimo, pre samo mesec i po dana taj isti automobil Vodovoda je uslikan ispred Skupštine Srbije. Dejan Andrejević je tada odbacio tvrdnje da on službenim autom ide na sednice Skupštine, tvrdeći da je vodovodski "sitroen" tamo "slučajno bio parkiran".

Inače, u žižu javnosti aktuelni direktor Vodovoda je došao ponovo prošle nedelje kada je u javnost procurela informacija da ima ogroman dug za vodu.


Revolt u SNS

Ponašanje Dejana Andrejevića izaziva oštre reakcije unutar SNS, ali i gradske vlasti.

U izjavi za Blic zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković (SNS) podseća da direktori javnih preduzeća nemaju pravo na korišćenje službenog automobila u privatne svrhe.

- Ovo što Andrejević radi je bezobrazluk, a i bruka za grad. Kao član SNS stidim se zato što on to radi - rekao je Slavković.

Ovi tekstovi nastali su kao deo projekta "Susteinable development of Investigative Journalism in South Serbia" koji je podržan od strane Ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • AntiPA

    22:00 // 6. 9. 2014.

    To je to. Blic ovo ne bi objavio bez da spje SNS resio da ga smeni. Ode Andrejevic iz politike.

  • nis

    23:44 // 31. 8. 2014.

    Kakvo je ovo reagovanje?Pa Zoran Jonic ne placa deci grada mleko,meso,struju,sapun...a vozi se (i kao URS-ovac i sada kao SNS-ovac)o trosku ustanove svuda.Perisic ne dozvoljava da taj preletac pesaci?

  • realista

    18:24 // 31. 8. 2014.

    Pa normalno da se vozi sluzbenim autom! Zar to nije normalno!? Pa svi to rade... Zar ne!? Sto bi bio direktor ako nema te privilegije, pare, vlast... Pa to je valjda normalno!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: