Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:32, 18. 10. 2017.

| Istražujemo

Funkcioneri Panteleja vikendom službenim kolima u Sofiju

Autor:Stefan MarkovićIzvor:Južne vesti
putni nalog
Nešić ne zna gde je putovao pre mesec i po dana

Predsednik Skupštine Opštine Pantelej Srđan Nešić je službenom “škodom superb”, prema putnom nalogu u koji su novinari Južnih vesti imali uvid, u nedelju 3. septembra, kada većina državnih ustanova ne radi, otišao do Sofije i nazad. Iako je to bilo pre samo mesec i po dana, Nešić kaže da se ne seća zašto je bio tamo.

putni nalog Vremena se preklapaju - na lokalu do 15 sati, a do Sofije od 15Nekoliko dana pre nego što je slupao službenu “škodu superb” Opštine Pantelej, Nešić je ta kola zadužio u 8 sati ujutru i upisao da ih je koristio “na lokalu” do 15 sati. Međutim, nakon toga, upisao je da je kola koristio do glavnog grada Bugarske i nazad od 12 do 23 sata.

Iako je to bilo nedavno, Nešić se ne seća tog puta, ali tvrdi da je imao putni nalog.

Pa, brate b’e, pa ja, b’e… Sad, j***m li ga, 3. 9. gde sam, ovo… Ali sigurno da sam imao putni nalog - rekao je Nešić.

On je od novinara Južnih vesti tražio nekoliko dana, da im precizno odgovori na pitanja, međutim, do danas se “nije setio” zbog čega je početkom septembra putovao u Sofiju.


Nešić slupao kola nakon povratka iz Makedonije sa “grozdobera”

nešić Nešić slupao službao kola nakon povratka sa "Grozdobera" u Makedoniji; foto: Facebok/Opština PantelejU trenutku kada je 10. septembra Nešić slupao službenu “škodu”, sa njim je u kolima bio i odbornik Opštine Pantelej Dejan Nikolić.

Nešić kaže da su se vraćali sa puta iz makedonskog grada Kavadarci, gde su dva dana prisustvovali festivalu u čast berbe grožđa, na kojem je glavna zvezda bila hrvatska pevačica Severina.

To je “Grozdober”, kad se bere grožđe u tom kraju. Opština Pantelej i Kavadarci su pobratimi. To dugo unazad. Oni dolaze kod nas mi idemo kod njih. Zato smo bili tamo - rekao je Nešić.

Podsetimo, luksuznu “škodu” Nešić je slupao u Donjoj vrežini, na raskrsnici ulica Dragutina Petkovića i Zorana Radosavljevića Čupe. Inače, prema policijskom zapisniku, krivac je vozač drugog automobila, koji je naleteo na opštinski, jer nije poštovao pravilo desne strane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mitar

    01:55 // 19. 10. 2017.

    Sto manje pismenosti to vise bahatosti i javasluka kakav predsednik opstine Pantelej takvi i ostali njegovi saradnici. Sve ce to narod pozlatiti kad tad.

  • Posmatrac

    21:15 // 18. 10. 2017.

    Onaj osecaj kada osecas kolektivnu sramotu zbog jednog seljobera koji dve proste recenice ne ume da sastavi, a nalazi se na rukovodecem mestu....... Strasno na sta smo spali. A, jos strasnije sto je vise nego evidentno da je pravosudni sistem u ovoj drzavi toliko korumpiran i disfunkcionalan- da vise ni ne funkcionise. Da parafraziram ton doticnog gospodina: "Deco, b'e-begajte si odavde sto pre!"

  • Milos

    20:13 // 18. 10. 2017.

    Pa ima snizenja za zimsku garderobu, a i njihov Metro ima bolju ponudu, tako da je sve jasno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: