Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 11. 6. 2018.

| Istražujemo

Gradonačelnik Leskovca - od vlasnika mesare, do imovine od pola miliona evra

Autor:Stefan MarkovićIzvor:KRIK, Južne vesti
goran cvetanovic
Cvetanović i njegova porodica su vlasnici imovine vredne preko 500.000 evra; ilustracija: KRIK

Vila sa bazenom, roštiljem i boksom za pse, procenjena na oko 120.000 evra, poslovni prostori u centru grada, vikendica na Vlasinskom jezeru, koju je neko zapalio, šume i njive po jugu Srbije, samo je deo imovine gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i njegove bliže porodice, pokazalo je istraživanje KRIK-a i Južnih vesti. Cvetanović je devedesetih držao mesaru Mesko, a o njegovim tvrdnjama da je završavao svetske fakultete nema zvaničnih podataka.

Cvetanovića u dugogodišnjoj političkoj karijeri ne prate samo karakteristične izjave, već i velika kvadratura poseda od Brejanovca, preko Živkova do samog Leskovca.

Protiv gradonačelnika Leskovca je Agencija za borbu protiv korupcije 2017. godine pokrenula postupak upravo zbog neprijavljivanja imovine, a sredinom iste godine je kažnjen i sa 50.000 dinara jer je iz leskovačkog budžeta, bez zakonskog osnova potrošio skoro 13 miliona dinara.

Više od sedam miliona dinara grad je bez raspisivanja javne nabavke dao za pravljenje i podelu obroka narodne kuhinje, a više od dva miliona dinara potrošeno je za sportske klubove i udruženja. Mimo zakona Cvetanović je potrošio novac za nabavku goriva, na plate sekretaru gradskog veća i rukovodiocu Službe budžetske inspekcije, ali i na vožačeve dnevnice za službena putovanja u Istanbul i Sofiju - navodi se u sudskim spisima.

Inače, Cvetanović je novinarima obećao da će odgovoriti na sva pitanja u vezi sa njegovom imovinom, ali nakon toga nije više odgovarao na telefonske pozive i SMS.

Istraživanje imovine gradonačelnika Leskovca radili su novinari Južnih vesti u saradnji sa novinarima istraživačkog portala KRIK.

Kompletan Cvetanovićev profil možete da pogledate u nastavku teksta ili na sajtu KRIK-a.


Profil gradonačelnika Leskovca

Goran Cvetanovic sns leskovac foto Aleksandar Kostic Cvetanovićeva porodica vlasnik je i vrednog zemljišta pored auto-puta; foto: A.K.Opšti podaci
Ime:
Goran
Prezime: Cvetanović
Mesto rođenja: Leskovac
Stranačka pripadnost: Srpska napredna stranka
Datum rođenja: 11.3.1965.
Biografija: „Kembridž, Hensings, Hentenberi, Oksford…“, nabrajao je jednom prilikom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prestižne koledže na kojima se, kako tvrdi, školovao. Ipak, o tome nema zvaničnih podataka, a u njegovoj biografiji piše da je doktorirao 2016. godine na Medicinskom fakultetu u Nišu. Karijeru je gradio, kako je često u javnosti govorio, baveći se privredom. Ističe kako bi, da nije ulazio u politiku, bio najuspešniji privrednik u Leskovcu. Cvetanovića Leskovčani znaju pod nadimkom „Mesko“, zbog toga što su mu roditelji, kako je sam objasnio, prodavali roštilj-meso.

Na Roštiljijadi sam prvi koji je uspeo da Grke dovede ovde i da neke proizvode iz Grčke, od girosa do sličnih specijaliteta, pružim u ono vreme sankcija i izolacije - rekao je Cvetanović.

Prema pisanju lokalnih medija, isticao je i da se bavio turizmom u Grčkoj gde je radio godinu dana. Cvetanović je bio član Srpske radikalne stranke. Kako se navodi u njegovoj zvaničnoj biografiji, u jednom mandatu bio je savezni ministar bez portfelja. Nakon toga, nekoliko puta bio je biran za narodnog poslanika i u skupštinskim klupama sedeo je do 2008.

U dva mandata, piše u biografiji, nalazio se na funkciji predsednika Skupštine Grada Leskovca. Za gradonačelnika tog grada Cvetanović je izabran juna 2008. kao član SRS-a, a na funkciji je bio do marta 2009. Krajem godine napustio je SRS i poput mnogih bivših članova ove partije prešao u Srpsku naprednu stranku.

Na čelo Leskovca vratio se u novembru 2012. godine kao član SNS-a. U svojoj zvaničnoj biografiji naveo je da gradski budžet troši „domaćinski“, a novcem građana izgrađen je, između ostalog, i javni toalet na leskovačkom groblju.

Strašno je, ali groblje zauzima sve prisutnije mesto u našim životima, rekao je Cvetanović maja 2015. godine na konferenciji za novinare koja je tom prilikom održana na groblju.

Prema pisanju pojedinih medija, Cvetanović je pepeljarom navodno tukao gradskog čelnika 2014. godine, što je on demantovao. U lokalnoj skupštini je, kako su objavili mediji, na nacionalnoj osnovi vređao tadašnju potpredsednicu vlade Ivanu Dulić Marković. Nakon pisanja medija o sumnji da je njegovu kuću gradilo javno preduzeće, Cvetanović ih je napao govoreći da se „zna ko ih plaća“.

Cvetanovićevo dvorište proglašeno je najlepšim na konkursu koji je 2017. organizovao gradski Centar za ekonomiku domaćinstva.

Moja porodica važi za neki ‘mačo men’. Da li je to opravdano ili ne, nebitno - rekao je gradonačelnik Leskovca jednom prilikom.

Za svoj pedeseti rođendan organizovao je proslavu u jednom klubu, a pojedini prisutni nosili su majice na kojima je pisalo „Volimo te“ i „Hvala ti što postojiš“. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović odbio je da za KRIK i Južne vesti govori o svojoj imovini i poslovima.

Podaci o primanjima
Organizacija:
Grad Leskovac
Pozicija: Gradonačelnik
Period: 7.12. 2012.
Iznos: 98.000 dinara

Nekretnine
Tip:
Kuća
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 350 m2
Vrednost: 120.000 evra
Napomena: Cvetanović je vlasnik kuće u podnožju brda Hisar u Leskovcu, u kojoj živi. U katastru je upisano da je osnova kuće 146 kvadrata i da se sastoji od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja. Na osnovu izvoda iz katastra i izgleda kuće, procenutelji koje je angažovao KRIK su izračunali da kuća ima okvirno 350 kvadrata. Cvetanović je za medije 2016. godine izjavio da je od svoje majke dobio polovinu porodične kuće „u kojoj živi već 40 godina“ dok je druga polovina, kako je rekao, već bila u njegovom vlasništvu. Dvorište te kuće izabrano je za najlepše dvoriše u Leskovcu 2017. godine – nagradu je Cvetanoviću dodelio gradski Centar za ekonomiku domaćinstva. Manifestacija je održana upravo u njegovom dvorištu. Porodična kuća nalazi se na zemljištu na kojem on ima pravo korišćenja.

Tip: Pomoćne zgrade
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 100 m2
Vrednost: oko 80.000 evra
Napomena
: Prema podacima iz katastra, Cvetanović je vlasnik šest pomoćnih zgrada ukupne površine od 100 kvadrata koje se nalaze u dvorištvu njegove porodične kuće u Leskovcu. Agenciji za borbu protiv korupcije je 2018. godine prijavio pet pomoćnih objekata ukupne površine 61 m2, između ostalog dve nadstrešnice, boks za pse, pečenjaru...

Tip: Bazen
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 28 m2
Vrednost:
Napomena:
U dvorištu porodične kuće Cvetanović je napravio i bazen, kako se vidi na satelitskom snimku katastra. Vrednost bazena je uračunata u vrednost pomoćnih objekata.

Tip: Građevinsko zemljište i njiva
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 481 m2
Vrednost:
Napomena:
Parcela na kojoj se nalaze pomoćni objekti i bazen. Ova parcela deo je Cvetanovićevog dvorišta, a graniči se sa parcelom na kojoj je Cvetanovićeva porodična kuća. Parcelu je kupio 2015. godine od dve prethodne suvlasnice. Njena vrednost uračunata je u polju iznad, sa vrednošću pomoćnih objekata koji su na njoj izgrađeni.

Tip: Poslovni prostor
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 37 m2
Vrednost: 22.000 evra
Napomena:
Cvetanović poseduje dva lokala u centru grada. Lokali se nalaze u tržnom centru „Stari zanatski centar“.

Tip: Poslovni prostor
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 29 m2
Vrednost: 18.000 evra
Napomena:
Drugi Cvetanovićev lokal u „Starom zanatskom centru“. Iako je u katastru upisano da je površina lokala 29 kvadrata, u Cvetanovićevom imovinskom kartonu je prijavljen objekat površine 16 kvadrata.

Tip: Njiva
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 3470 m2
Vrednost: 35.000 evra
Napomena:
Cvetanović je vlasnik njiva kraj auto-puta Niš - Leskovac, nedaleko od sela Pečenjevce u opštini Leskovac. Njive je nasledio od oca nakon njegove smrti 2012. godine.

Tip: Njiva
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović
Kvadratura: 3472 m2
Vrednost: 30.000 evra
Napomena:
Cvetanović poseduje još jednu parcelu u blizini auto-puta. Ona se nalazi između Leskovca i Niša, kod mesta Brejanovce.

Tip: Kuća NELEGALNO
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović i sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: oko 144 m2
Vrednost: 9.000 evra
Napomena:
Kuća se nalazi u vinogradu koji su Cvetanović i njegova sestra Danijela nasledili od pokojnog oca. Novinari su merenjem površine kuće sa satelitskog snimka utvrdili da je površina njene osnove oko 144 kvadrata. Kuća nije uknjižena u katastar i nije poznato u kakvom je stanju.

Tip: Pašnjak i vinogradi
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović i sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 7406 m2
Vrednost: 30.000 evra
Napomena:
Goran i Danijela Cvetanović vlasnici su pašnjaka i vinograda u selu Živkovo kod Leskovca. Ove parcele nasledili su posle smrti oca. Na jednom od vinograda nalazi se i gore opisana nelegalno sagrađena kuća.

Tip: Kuća i pomoćni objekat NELEGALNO
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: oko 26 m2
Vrednost: 10.500 evra
Napomena:
Cvetanovićeva supruga poseduje manji deo porodične kuće od 115 kvadrata i manji deo pomoćnog objekta površine 42 metra kvadratna u leskovačkom Radničkom naselju. Vlasništvo deli sa članovima porodice. Kuća i pomoćni objekat izgrađeni su na državnom zemljištu bez dozvole za gradnju. U kvadraturu iznad je upisan deo koji je u njenom vlasništvu, a procenjena vrednost kuće i pomoćnog objekta je 63.000 evra

Tip: Kuća
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 21,5 m2
Vrednost: 8.000 evra
Napomena:
Gradonačelnikova supruga vlasnica je polovine seoske kuće od 43 kvadrata u selu Miroševce, u blizini Leskovca. U procenjenu vrednost uračunata je vrednost placa, kuće i pomoćnih objekata.

Tip: Pomoćne zgrade
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 22 m2
Vrednost:
Napomena:
Cvetanovićeva supruga poseduje i polovine dva pomoćna objekta u dvorištu seoske kuće u Miroševcu – jednog od 32, a drugog od 12 kvadrata. Vrednost pomoćnih zgrada uračunata je u ukupnu vrednost zajedno sa placem i kućom.

Tip: Građevinsko zemljište
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: oko 244 m2
Vrednost:
Napomena:
Seoska kuća i dva pomoćna objekta izgrađena su na zemljištu površine 489 kvadrata. Dragana Cvetanović vlasnica je polovine zemljišta. Vrednost placa uračunata je u ukupnu vrednost zajedno sa kućom i pomoćnim objektima.

Tip: Njive
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 2.253m2
Vrednost: 7.000 evra
Napomena:
Dragana Cvetanović vlasnica je dve njive u leskovačkom selu Miroševce, jedne od 1.611, druge od 642 metara kvadratnih.

Tip: Šuma
Lokacija: Miroševce, Leskovac
Vlasnik: Supruga Dragana Cvetanović
Kvadratura: 9062 m2
Vrednost: 27.000 evra

Napomena: Gradonačelnikova supruga vlasnica je i oko 90 ari šume u selu Miroševce.
Tip: Stan
Lokacija: Niš
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 64 m2
Vrednost: 55.000 evra
Napomena:
Sestra gradonačelnika Leskovca Danijela Cvetanović poseduje dvosoban stan u širem centru Niša, u blizini Trga kralja Aleksandra.

Tip: Vikendica
Lokacija: Vlasinsko jezero, Surdulica
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 150 m2
Vrednost: 50.000 evra
Napomena:
Cvetanovićeva sestra poseduje vikendicu nadomak Vlasinskog jezera, u opštini Surdulica. Površina osnove vikendice je 106 kvadrata. Cvetanović je 2015. godine, kako je preneo lokalni portal „Jugmedia“, rekao da ni on, kao ni članovi njegove porodice ne poseduju vikendicu na Vlasinskom jezeru, već da će se potruditi „u narednom periodu da jedna ovako prelepa vikendica bude u mom vlasništvu“. Nije poznato kada je njegova sestra postala vlasnica vikendice, ali je ovaj objekat izgoreo u požaru 2017. godine. Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu novinarima su rekli da je požar podmetnut i da je pokrenut postupak protiv nepoznate osobe. Javni tužilac izjavio je da je bio slomljen prozor i pronađena stolica pored prozora. Vikendica je skoro u potpunosti izgorela, pa čak i video-nadzor, kojim je bila opremljena. Na televizijskim snimcima izgorele vikendice se vidi da je imala i sprat, dok su u katastru uknjiženi samo podrum i prizemlje. Na satelitskom snimku katastra se vidi da je i osnova vikendice većih dimenzija od uknjiženih. U procenjenu vrednost je uračunata i cena placa.

Tip: Zemljište
Lokacija: Vlasinsko jezero, Surdulica
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 324 m2
Vrednost:
Napomena:
Vikendica Cvetanovićeve sestre izgrađena je na zemljištu pored jezera čiji je ona manjinski vlasnik. Vrednost placa je uračunata zajedno sa kućom.

Tip: Njive
Lokacija: Brejanovce, Leskovac
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 3.056 m2
Vrednost: 12.500 evra
Napomena:
Gradonačelnikova sestra Danijela Cvetanović vlasnica je dve njive kod leskovačkog sela Brejanovce u blizini auto-puta Niš – Leskovac, koje je nasledila od oca. Jedna je površine 917 kvadratnih metara, koju ona poseduje u potpunosti, dok od druge njive, površine 2.139 kvadrata, poseduje šestinu, a na preostalih pet šestina je upisana kao držalac.

Tip: Šuma
Lokacija: Brejanovce, Leskovac
Vlasnik: Sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura: 1.546 m2
Vrednost: 8.000 evra
Napomena:
Danijela Cvetanović poseduje šumu pored auto-puta Leskovac – Niš.

Tip: Poslovni prostor
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Majka Stanislava Cvetanović
Kvadratura: 40 m2
Vrednost: 25.000 evra
Napomena: Cvetanovićeva majka vlasnica je kuće u centru Leskovca. U katastar je upisan stambeno-poslovni prostor od 40 kvadrata, ali je kuća veće kvadrature s obzirom da ima sprat i prizemlje. Oba sprata imaju veću površinu osnove od onog u prizemlju. Kako su pisale Južne vesti 2015. godine, u vreme izgradnje ispred kuće su danima stajali kamioni JKP Komunalac, a pojedini radnici su novinarima rekli da su od direktora tog preduzeća navodno dobili naredbu da rade na izgradnji. Cvetanović je, međutim, u početku sve negirao da bi, nakon što mu je novinar saopštio da poseduje fotografije na kojima se vidi kamion Komunalca ispred njegove kuće, rekao da su u pitanju radnici JKP Vodovoda koji su na poziv njegove majke došli da poprave vodovodne cevi, za šta im je navodno i plaćeno. U vrednost je uračunata i vrednost parcele.

Tip: Građevinsko zemljište
Lokacija: Leskovac
Vlasnik: Majka Stanislava Cvetanović
Kvadratura: 40 kvadrata
Vrednost:
Napomena: Cvetanovićeva majka poseduje 40 kvadrata placa čija je ukupna površina 234 metra kvadratna. Na ovom zemljištu nalazi se zgrada na kojoj su dozidana dva sprata. Vrednost parcele je uračunata zajedno sa objektom.

Tip: Njiva ISTORIJA
Lokacija: Živkovo, Leskovac
Vlasnik: Goran Cvetanović i sestra Danijela Cvetanović
Kvadratura:
1.338 m2
Vrednost: 10.000 evra
Napomena:
Cvetanović i njegova sestra Danijela posedovali su njivu u selu Živkovo kod Leskovca, u blizini auto-puta Leskovac – Niš. Februara 2017. godine su je prodali privatnom preduzeću „Srbijaautoput“ za oko 4.300 evra.

Podaci o pokretnostima
Tip: Automobil ISTORIJA
Vrsta: Pežo 407
Vlasnik: Goran Cvetanović
Vrednost: 3.500 evra
Napomena: Cvetanović je bio vlasnik ovog automobila.

Tip: Automobil ISTORIJA
Vrsta: Audi A6
Vlasnik: Goran Cvetanović
Vrednost: 3.000 evra
Napomena: Cvetanović je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije u decembru 2012. da je kupio „audi a6“, a od 2015. ovo vozilo nije navedeno u njegovom imovinskom kartonu.

Podaci o kompanijama
Lice:
Goran Cvetanović ISTORIJA
Naziv kompanije: Mesara Mesko
Uloga: vlasnik
Vrednost:
Prihodi:
Napomena:
Cvetanović je devedesetih godina bio vlasnik mesare Mesko.

Podaci o postupcima
Vrsta postupka:
Prekršajni postupak
Organ: Agencija za borbu protiv korupcije
Predmet: Kašnjenje sa obaveštavanjem Agencije o stupanju na funkciju
Datum pokretanja: 15.08.2013.
Napomena: Zbog toga što nije na vreme obavestio Agenciju o stupanju na funkciju gradonačelnika, nakon internog postupka i izrečene mere upozorenja, ova institucija je februara 2014. godine inicirala prekršajni postupak, nakon kojeg je gradonačelnik u januaru 2015. godine kažnjen sa 60.000 dinara.

Vrsta postupka: Postupak pred Agencijom za borbu protiv korupcije
Organ: Agencija za borbu protiv korupcije
Predmet: Neprijavljivanje imovine
Datum pokretanja: 14.02.2017.
Napomena: Zbog neprijavljivanja imovine, Agencija je marta 2017. godine Cvetanoviću izrekla meru upozorenja. On se, prema pisanju CINS-a, žalio na ovu odluku Odboru Agencije, kao drugostepenom organu. Odbor je uvažio deo žalbe, ali je potvrdio izrečenu meru upozorenja – utvrđeno je da Cvetanović nije prijavio plac u čijem nastavku se nalazi njegova kuća. Cvetanović je na ovu odluku podneo tužbu Upravnom sudu, kako je u januaru ove godine objavio CINS.

Vrsta postupka: Prekršajni postupak
Organ: Državna revizorska institucija
Predmet: Kršenje Zakona o budžetskom sistemu
Datum pokretanja: 23.2.2017.
Napomena: Gorana Cvetanovića je sredinom 2017. Prekršajni sud u Leskovcu osudio novčano na 50.000 dinara. Cvetanović je kažnjen jer je iz gradskog budžeta bez zakonskog osnova potrošio više od 12,6 milona dinara. Tako, više od sedam miliona dinara grad je bez raspisivanja javne nabavke dao za pravljenje i podelu obroka narodne kuhinje, a više od dva miliona dinara potrošeno je za sportske klubove i udruženja. Mimo zakona Cvetanović je potrošio novac za nabavku goriva, na plate sekretaru gradskog veća i rukovodiocu Službe budžetske inspekcije, ali i na vožačeve dnevnice za službena putovanja u Istanbul i Sofiju.

Vrsta postupka: Krivični postupak
Organ: Osnovno javno tužilaštvo Leskovac
Predmet: Pretnja Cvetanoviću na Fejsbuku
Datum pokretanja: 28.03.2016.
Napomena: U martu 2015. godine, Cvetanoviću je upućen preteći komentar na fejsbuk profilu glavne urednice portala „Jugmedia“ Milice Ivanović. Aleksandar Đorđević je, između ostalog, napisao: „Cvetanović neće još dugo, nemoj i njega da zadesi sudbina premijera, msm na crnu ruku“. Cvetanović je rekao da je pretnju shvatio ozbiljno, jer mu je poznata organizacija „Crna ruka Srbije“, čija je parola bila „Smrt Vučiću, sloboda Srbiji“. Presuda je doneta 2016. godine, kojom je Đorđević osuđen na novčanu kaznu od 60.000 dinara.

Vrsta postupka: Krivični postupak
Organ: Osnovno javno tužilaštvo Leskovac
Predmet: Pretnja Cvetanoviću SMS-om
Datum pokretanja: 04.07.2014.
Napomena: U februaru 2014. godine, Cvetanoviću je Siniša Đorđević poslao preteću SMS poruku, u kojoj je, između ostalog naveo da će mu „kuća biti u plamenu“, a on „osakaćen“, ako „pokuša da još nekog izbaci sa radnog mesta, a ubaci nekog iz SNS-a“. Osim Cvetanoviću, Đorđević je pretio i bivšem direktoru JKP Vodovod Zoranu Stojanoviću. Za ovo krivično delo, osuđen je na uslovnu kaznu od 6 meseci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
 • cenzura komentara 2

  00:03 // 13. 6. 2018.

  Gradjani citaju i komentarisu na drustvenim mrezama. Sva imovina propada, ako se ne odrzava. Njihove stracare su postale zamkovi. Nemoguce je to sa 96 000 RSD! To rade izvodjaci i javna preduzeca. Kad mu bivsa nije rod, sto je ugura na mesto direktora u gimnaziji, sto zivi u rekonstruisanoj kuci na Svetoilijskoj? Svi su oni rod po novcu zauvek,a protiv gradjana.

 • Za neobavestene

  14:51 // 12. 6. 2018.

  Ja ne znam kakvim se novinarskim radom Vi bavite kada niste uspeli da saznate da se Mesko razveo i da da Dragana Cvetanovic nije njegova supruga mozda i vise od 10godina. Tako da je suludo povezivanje njihove imovine.

  • cenzura komentara 1

   00:00 // 13. 6. 2018.

   Ja ne znam sto Bulatovic ima blizu 60 komentara, a ne objavljujete komentare za Meska. Samo ja sam poslao tri! Niste objavili, pa cete ga sacuvati. Jer kad Vucic uporedi kolko je dobio Bulatovic, Mesko ce ispadne mnogo fini ce vam ga ostavi. Kazite jer radite za narod ili za Meska i pustajte komentare. Ovaj tekst nece da puste ostali portali, plase ga se. Ali on se siri drustvenim mrezama.

 • ludi milojko

  00:25 // 12. 6. 2018.

  Kad je tolike univerzitete pohadjao i toliki strucnjak sto se onda bavi politikom, pa on nije pregledao pacijenta u zivotu, a o doktoratu isto kao i njegov stranacki kolega Toma.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Crna Trava će i bukvalno biti crna trava.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Bitka za Vlasinu: Crna Trava označena kao zona potencijalnog rudnika

Pronađite nas na: