Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 11. 6. 2018.

Gradonačelnik Leskovca - od vlasnika mesare, do imovine od pola miliona evra

goran cvetanovic Cvetanović i njegova porodica su vlasnici imovine vredne preko 500.000 evra; ilustracija: KRIK

Vila sa bazenom, roštiljem i boksom za pse, procenjena na oko 120.000 evra, poslovni prostori u centru grada, vikendica na Vlasinskom jezeru, koju je neko zapalio, šume i njive po jugu Srbije, samo je deo imovine gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i njegove bliže porodice, pokazalo je istraživanje KRIK-a i "Južnih vesti". Cvetanović je devedesetih držao mesaru "Mesko", a o njegovim tvrdnjama da je završavao svetske fakultete nema zvaničnih podataka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • dragoljub stamenković

    09:16 // 11. 6. 2018.

    Vlasnik svega je bio pokojni Goranov otac koji je testamentom ostavio znatnu imovinu i znatnu sumu novca Goranu i njegovoj sestri.

    • Natali

      11:03 // 11. 6. 2018.

      Jel njegov otac bio vlasnik Carnex-a možda?

  • Za neobavestene

    14:51 // 12. 6. 2018.

    Ja ne znam kakvim se novinarskim radom Vi bavite kada niste uspeli da saznate da se Mesko razveo i da da Dragana Cvetanovic nije njegova supruga mozda i vise od 10godina. Tako da je suludo povezivanje njihove imovine.

    • cenzura komentara 1

      00:00 // 13. 6. 2018.

      Ja ne znam sto Bulatovic ima blizu 60 komentara, a ne objavljujete komentare za Meska. Samo ja sam poslao tri! Niste objavili, pa cete ga sacuvati. Jer kad Vucic uporedi kolko je dobio Bulatovic, Mesko ce ispadne mnogo fini ce vam ga ostavi. Kazite jer radite za narod ili za Meska i pustajte komentare. Ovaj tekst nece da puste ostali portali, plase ga se. Ali on se siri drustvenim mrezama.

  • Miloš

    22:05 // 11. 6. 2018.

    Pa moj otac bio direktor celog života, pa napravio 3 kuće i vikendicu za zivota, te neće on. Nije krao već zarađivao više od vkv i kv majstora, okvirno tri puta više. Posto svaki majstor u to vreme sagradio kuću normalno je da je moj otac sagradio 3, plus jednu vikendicu gratis. Bravo za domaćina gradonačelnika.

  • Miomir

    18:30 // 11. 6. 2018.

    Tekst je tendenciozno malociozno napisan. Nije istina to sto ste napisali, a malicioznost je na visokom nivou.

  • SSSS

    22:07 // 11. 6. 2018.

    Volim da pročitam razne vesti ,ali ovo je neistina,kako mogu ljudi da pišu i objavljaju ovakve stvari čisto da nešto objave da bude interesantno njima i ljudima koji veruju da je sve ovo tačno.Pa i sam gradonačelnik bi voleo da ima bazen u dvorištu do 30000€ a znam da nema,voleo bi i on da ovo navedeno može da proda po ovim cenama .Ako on nece ja bih prodao moje.

  • srba

    09:42 // 11. 6. 2018.

    ovo je prava stvar svaka cast za vest, daj da vidimo sledeceg !!!

    • Martina Ilic

      18:56 // 11. 6. 2018.

      Goran Cvetanovic je nasledio kucu i njive od svog oca koji je sve to nasledio od svoga oca. Dragana Cvetanovic je nasledila imovinu od svog oca i majke. Stanislava je nasledila imovinu od svojih roditelja. I tako sve u krug. Podaci koji su ovde izneseni su dobrim delom netacni.

    • qgo

      20:29 // 11. 6. 2018.

      A Kako bi bilo da novinari malo za promenu ispitaju poreklo recimo moje imovine? Cisto onako, da se vidi da postoji neko ko sve ono sto ima on, supruga i deca moze da pokrije minimum dva puta zvanicnim oprezovanim primanjima. Eh, ali ja nisam zanimljiv, nisam clan nijedne stranke...

  • Овца за шишање

    11:17 // 11. 6. 2018.

    Оксворд, Кембрич, ово, оно...

    • Slavko kozić

      17:23 // 15. 6. 2023.

      Pa faraon i nezna gde se ovo nalazi,jedino zna za groz od dva kila,kakva bre njegova škola!

  • ima jos, krije

    18:53 // 11. 6. 2018.

    Ima nekretnine koje ne glase na njegovo ime, u saradnji sa direktorom bolnice ima vikendicu u Jasunjskim manastirima, zato je asfaltirao put. Ima stnove po Beogradu, koje odmah prebacuje na imena svoje dece, jer ne sme vise na svoje ime. Ko zna sta je kupio u Grcku, jer se mota i tamo.

  • cenzura komentara 2

    00:03 // 13. 6. 2018.

    Gradjani citaju i komentarisu na drustvenim mrezama. Sva imovina propada, ako se ne odrzava. Njihove stracare su postale zamkovi. Nemoguce je to sa 96 000 RSD! To rade izvodjaci i javna preduzeca. Kad mu bivsa nije rod, sto je ugura na mesto direktora u gimnaziji, sto zivi u rekonstruisanoj kuci na Svetoilijskoj? Svi su oni rod po novcu zauvek,a protiv gradjana.

  • ludi milojko

    00:25 // 12. 6. 2018.

    Kad je tolike univerzitete pohadjao i toliki strucnjak sto se onda bavi politikom, pa on nije pregledao pacijenta u zivotu, a o doktoratu isto kao i njegov stranacki kolega Toma.

  • Aleksandra

    09:25 // 11. 6. 2018.

    Da je kažnjen sa 500.000,00 din., a ne sa 50.000,00 možda bi se neke stvari i uredile u ovoj državi... ovo je samo primer, ali je svakodnevnica da raznorazni funkcioneri i institucije, preduzeća i javna, državna i privatna čine prekršaje za koje ili ne odgovaraju ili su minimalno kažnjeni. Dokle god je tako, ništa se neće bitno promeniti u državi.

  • Gargamel

    09:54 // 11. 6. 2018.

    Niste stavili motorcikl koji po mojoj gruboj proceni košta bar 15000 eura, a sa kojim se vrli gradonačelnik vozila po gradu. Verovatno kupljen od plate.

  • Znači stvarno...

    12:08 // 11. 6. 2018.

    Znači ovo je vrh vrhova, promenimo jednu vlast dođe druga i opet isto, sramno je sve ovo i žalosno, pitam se čemu sve ČEMU ONOLIKE GODINE UČENJA I STUDIRANJA I ODRICANJA, kada politika i privatni fakultet i diploma dobijena na ko zna koji način, BACE ČOVEKA DO VASIONE, dok građani idu gladni i pocepani neko vozi motorčiće od par stotinak hiljada evrića, opet isti scenario kad su ŽUTI BILI NA VLAST

  • Leskovcanin

    15:42 // 11. 6. 2018.

    Ispitajte kako je diplomirao i doktorirao na medicinskom u Nisu. Sramota za fakultet i univerzitet. Ocigledno da neki fakulteti nisu za palanku.

    • Kolega

      00:26 // 12. 6. 2018.

      Studirao sam s njim. Mnooogi drugi imali su mnogo više protekcije. Nije bio među najboljima ali ni među najlošijima. Još dok je bio na studijama otac mu je kupio (polovni) Mercedes. Otac mu nije sahranjen sa imovinom. On je vrlo popularan i zato vam bode oči. On nema potrebe da krade.

  • Nada Stojanocic

    16:50 // 11. 6. 2018.

    A tek lista imovine i novca za koji se ne zna...

  • Posmatrac

    18:41 // 11. 6. 2018.

    Ima se- moze se! :D

  • sanja

    08:46 // 11. 6. 2018.

    Gogiska-cckalica!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: