Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:52, 20. 9. 2013.

| Istražujemo

Ispad Milutina Ilića u Gradskoj kući

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
Milutin-Ilic-Toplana.jpg
Milutin Ilić, arhivska fotografija

Aktuelni v.d. direktora niške Toplane u utorak je, u alkoholisanom stanju, došao u Gradsku kuću i vikao na zaposlene.
 
Ovo je, kako piše Blic, potvrdio i Šef kabineta gradonačelnika Niša Dejan Andrejević

- Ilić je došao u pripitom stanju i obratio se zaposlenima povišenim tonom, govorio je o svom poreklu, pominjao je strica koji je u Drugom svetskom ratu bacio bombu u Hotelu “Park” - rekao je Andrejević, a prenosi Blic.

On je dodao da nije bilo fizičkog obračuna i da nije intervenisala policija, a da ga je, nakon verbalnog sukoba sa zaposlenima, iz Gradske kuće izveo zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković.

Slavković potvrđuje da je u utorak izveo Milutina Ilića iz Gradske kuće i kaže da je to bila njegova “moralna obaveza”.

- Sukoba između mene i njega nije bilo. Ja sam samo bio taj ko je uzeo njega za ruku i izveo napolje. Moja obaveza je bila, bez obzira što sam ga ja predložio, da mu kažem da postoji neka granica u ponašanju i ljudskom i profesionalnom. Tražio sam Upravni odbor, predao je sva ovlašćenja svom zameniku i insistirao sam da se izvede disciplinska odgovornost za njega ma kakve posledice da budu - rekao je Slavković.

I sam Ilić kaže da je u utorak dolazio u Gradsku kuću i da je bilo “povišenih tonova”, ali kako kaže, nije došao nepozvan.

- Bio sam na poziv ja...nego su me, ovaj...nego su me neki isprovocirali, ali ništa nije bilo ozbiljno. Malo povišenim tonom i tako dalje, i tako dalje. Ljuba je moj prijatelj, nikakvog sukoba nije bilo - kaže Ilić.

Prema nezvaničnim informacijama, razlog za Ilićevu “posetu” bila je, sada već izvesna, smena sa mesta direktora Toplane, a takva odluka je veče pre ovog incidenta donešena i na Gradskom odboru SNS-a.

Podsetimo, Komisija za imenovanje direktora ocenila je Ilića sa ukupno 1,2 boda što nije bilo dovoljno da se nađe među tri kandidata o kojima će odlučivati resorna Uprava i koji ostaju u trci za direktora Toplane.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • petar

    17:44 // 4. 10. 2013.

    kako bese ona rakija:URMOVACA

  • radnik Toplane

    13:32 // 23. 9. 2013.

    Dr. Jakove,i ja ga poznajem i za 12 meseci koliko je u toplani ne vidoh ga treznog. A nije pio samo on, nego svi muški iz njegovog tima, posebno LJUBIN zamenik direktora, bivši direktor EI "Alatnica".

  • Dr Jakov Zlatar

    10:14 // 23. 9. 2013.

    I ja poznajem čoveka.Radi se o poštenom i vrednom čoveku, koji, koliko znam, ne pije alkohol, već samo sokove, zbog ranijih problema sa zdravljem.Čudi me takvo ponašanje njegovo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: