Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:00, 30. 8. 2012.

Istraga protiv profesora DIF-a

DIF-Nis.jpg

Nakon pisanja Južnih vesti o prodaji diploma fakulteta u Nišu, iz Osnovnog suda saopšteno da je protiv trojice profesora Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja pokrenuta istraga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    00:08 // 31. 8. 2012.

    Pa kad nam i gradski vecnik i poverenik za visoko obrazovanje Bandjur iz SNS ima presudu za sindikalne pare, a i prijavu za slicne rabote na ispitima,daleko cemo da doguramo

  • ludak

    01:42 // 31. 8. 2012.

    DAKLE! Znamo svi da je dif podeljen na profesorske klanove! Doslo je do promene na mestu dekana fakulteta! I to znamo! Ali sta ne znamo! Ko je narucio ove tekstove? Da nije mozda isti onaj koji je od studentskog parlamenta napravio bodigard? Sada, posle xxx godina ispituju jedan diplomski rad, a ostalo ne ispituju, kao sto je upis, ispiti i slicno! Skoro sam imala situaciju, gde jedan prof ispred mene maltene sredjuje upis nekom brucosu. Sve sam cula! Dakle ne branim nikoga, sve bi ja to na lomacu...ali nemoj da se poturaju neke stvari. Sada su policija i mediji udarili na jedna...a kada ce na druge? koji isto kradu kao i prvi?!

    • Predrag Blagojevic

      01:56 // 31. 8. 2012.

      Dajte nam dokaze i objavićemo ih. Eto, možete da proverite.
      Ako želite da ostanete anonimni, učinite to preko www.perun.rs

    • Aca

      09:12 // 31. 8. 2012.

      "Skoro sam imala situaciju, gde jedan prof ispred mene maltene sredjuje upis nekom brucosu. Sve sam cula!"

      Ako si čula što si ćutala?! Zbog takvih što ćute korupcija na fakultetima je skoro pa legalizovana. Da ne postoje obračuni klanova za korupciju se ne bi ni znalo jer oni koji su najugroženiji ne dižu glas već samo šuškaju ko miševi.
      Vidiš, ti ne smeš ni inicijale tog profesora da napišeš ili nadimak. Zbog toga se i taj profesor oseća sigurnim da može da radi takve stvari.
      Znaš, postoje mobilni telefoni, opcija "voice recorder" i Youtube, sve može da bude anonimno.

    • student

      17:49 // 31. 8. 2012.

      Ako si cula i videla, a precutala nisi ni ti nista bolja od tih profesora zato se ne javljaj molim te!!!Sve te kriminalce treba u zatvor strpati to "s.m" namerno pisem malim slovima prvog, seljak sa kupljenom diplomom!!!

    • Dragan Vukadinovic

      20:18 // 2. 9. 2012.

      @Predrag B.
      Апсурд је да се од људи који коментарису текст траже докаѕи - има ко је за то задужен али то неће да ради, јер се не радио о појединачном примеру већ раширеном друштвено девијантном понашању.
      Уосталом ево Вам доказ - Испоставило се да је Николић „био одличан студент“ и да је читаву другу годину студија на Факултету за менаџмент наводно положио за 7-8 дана.

      Међутим, најочигледнији доказ да Томислав Николић није заиста полагао испите већ да је његова диплома чист фалсификат је чињеница да је 23. јуна 2010. године, Николић наводно положио два испита: „Управљање финансијским ризицима“ и „Корпоративне финансије“, иако је у то време, као члан делегације Републике Србије, боравио у Стразбуру (Француска) где је присуствовао јунском заседању Парламентарне скупштине Савета Европе.
      http://www.vaseljenska.com/vesti/srs-podnela-krivicnu-prijavu-protiv-tomislava-nikolica/

  • nije svejedno!

    02:44 // 31. 8. 2012.

    Potura se teza da su svi isti, i da je ovo samo borba za vlast. Prozivaju se novinari koji navodno pisu "narucene tekstove".
    Istinu mozete saznati od 95% DIF-ovaca koji ce posteno reci kakvo je stanje na fakultetu. Nije tu nista tesko, nadjete nekog DIFovca, raspitate se ko je kakav, i saznate ko stoji iza inicijala, i zasto se sve ovo desava...
    Dragi neupuceni citaoci, u svakom zitu ima kukolja, nadam se da je policija na DIF-u pocela da cisti, da li vi sebe mozete da pogledate u oci i pocnete da cistite svoje dvoriste?

  • Душан Милетић

    11:11 // 31. 8. 2012.

    само да се истера до краја, доказа и материјала ће сигурно бити.

    • Jelena Jovanovic

      17:10 // 31. 8. 2012.

      Dule, cuti! ;)))
      Ti si diplomirao pa ti lako da pricas. :P

  • Marko Mitrovic

    14:01 // 31. 8. 2012.

    Daj Boze da se pravi kukolj ocisti, a vi posto ste novinar i toliko ste bazirani na dokazima, potrudite se malo sami da ih pronadjete i otkrijete pravu istinu, ako ste zaista vredni titule novinara koji nije iskorumpiran i zaista to zelite. Mi studenti nemamo preca posla nego da trazimo dokaze umesto vas, svako ima svoj posao. Ovo mi lici na neki crtani film, gde negativci pune svoj ego unistavajuci druge, ali ne zaboravite da na kraju uvek sledi preokret jer dobro uvek pobedjuje.

  • Ime Prezime

    15:55 // 31. 8. 2012.

    I sad treba neki student da rizikuje time sto ce da drukne ova tri profesora a za sta?! Jel ce neko hvala da mu kaze? NECE! Jel ce da poboljsa rad u drzavi? NECE! Samo ce da dovede svoju bezbednost u pitanje i naravno buduce studiranje. Lako je: ODES NA SAJT FAKULTETA, NADJES SPISAK PROFESORA I UPOREDIS INICIJALE. Nemojmo generalizovati. Svuda ima takvih ali naravno da ima i postenih i uglednih profesora. A one fore ANONIMNOST i to, to je cista glupost! Uvek moze da se otkrije preko IP i drugih parametara ko je ustvari "taj pametnjakovic".

    • dragica gaga

      15:02 // 1. 9. 2012.

      vala tako sam i uradila
      i pronasla ko su ti likovi
      jedan je nastavljac lika i dela svoga tate

  • Dif

    17:09 // 1. 9. 2012.

    Rukomet! To je jedan od "problema", tarifa se unapred zna.

    A ako krenete da istražujete doći ćete do vrha naše crkve i njihovih čelnika!!! Opšte poznata činjenica na celom fakultetu.

  • Milos Djokic

    21:15 // 2. 9. 2012.

    Zamislite nekoga ko je doktorirao medicinu, elektroniku, gradjevinu ili nesto tako slicno i coveka koji je doktorirao veliki odmor, brzinu loptice preko mrezice, sokolski pokret i ostale gluposti. Umesto da ga je (ih je) sramota sto se uopste tako nazivaju(mislim da je velika uvreda za nauku da postoji doktorat DIF-a)oni jos i kradu, otimaju, iznudjuju... Uzas.Zato smo i ovde gde smo i mislim da nam tako i treba sve dok ne uzmemo go....u motku u sake pa udri. Ukoliko svi ovi ne zavrse u zatvoru na malo poduze sa kompletnom zaplenom imovine, pravda nece biti zadovoljena i sve ce biti osteceni.

  • g.dragan

    22:04 // 3. 9. 2012.

    Niko ne pominje koja je cena u pitanju. A nije lose kada se kaze i o porodicnoj tradiciji. Mozete napisati feljton o DIF-u.A svi ste sutali.
    Cudno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: