Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 29. 7. 2019.

Izgradnja KC Niš - ministar govorio da neće, ali sve dodatne radove plaćala država

klinički centar Od 205 priznatih dana kašnjenja, ISNO-u su naplaćeni penali za samo 23; ostalo su platili građani; foto: P. B.

Ni nakon godinu i po dana od otvaranja novog Kliničkog centra u Nišu ne zna se ko je odgovoran za probijanje rokova. Iako su predstavnici vlasti tada tvrdili da je krivica na onom ko gradi - firmi INSO i da država neće plaćati penale, istraživanje "Južnih vesti" pokazuje da je odgovornost ipak preuzela država i prihvatila da parama građana plati 5,4 miliona evra za kašnjenje i nepredviđene radove.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • As je as

    10:46 // 29. 7. 2019.

    Zato ceo novi klinički nema ispravnu skoro nijednu dasku za wc šolju, sve su eksplodirale jer su rađene od surovog mediapana...
    Kad to znam, o kvalitetu ostalog je stvarno suvišno trošiti reči, nažalost za 10 godina novi KC će se raspasti kao i sve što se gradi zadnjih nekoliko godina...

    • Ja to znam

      23:40 // 29. 7. 2019.

      Istina. I sve wc solje su zamenjene na trosak izvodjaca radova. Ako dajete informacije, dajte ih kompletne. Prijatno

  • Tiiana

    10:04 // 29. 7. 2019.

    Jednog dana će se saznati kolilo miliona je pokradeno na ime izgradnje KC Niš.

  • Овца за шишање

    10:55 // 29. 7. 2019.

    Треба и снс од нечег да живи :-)

  • Pera

    12:54 // 29. 7. 2019.

    Da li će nekada da se desi da se javno osudi neko ko je odgovoran za nešto u ovoj Srbiji? I da mu se objavi ime i prezime i koliko je godina dobio robije sa bukagijama na nogama. Nikada mi nećemo da uđemo u EU..... zamajavanje naroda.

  • Mara

    10:07 // 29. 7. 2019.

    Ima se može se

  • Toni

    16:07 // 29. 7. 2019.

    Molim J Vesti da kada pišu već o novom KC Niš pišu o pola KC Niš jer je druga polovina ostala stara i nikakva. Napišite zašto nije planirana nova zgrada za sve klinike ,decu i trudnice....

  • Срба

    13:43 // 29. 7. 2019.

    Џаба сте кречили. У тој згради од картона нема два нормална, одговорна, етична и способна лекара који некоме могу да помогну и спасу им живот (осим можда неколико оних на трауматологији). Све остало- го шкарт преостао од негативне селекције.

  • Marko

    10:41 // 29. 7. 2019.

    Saznace se i ko placa za blacenje postenih ljudi

  • Aca A.

    17:35 // 29. 7. 2019.

    Da li je u pitanju vasa zlonamernost ili zaista ne znate sta u gradjevinarstvu znaci termin "dodatni radovi"? Pa naravno da se dodatni radovi placaju, aman ljudi. I kakve veze imaju kasnjenja sa isplatom dodatnih radova? Svako danas sebe zove novinarem....

  • Senzomatic

    15:04 // 29. 7. 2019.

    Niš i ololina je dobila najbolji i najmoderniji klinicki centar u evropi i opet pojedincima nesto neodgovara....... Stvarno ne razumem!

    • Sale

      18:27 // 29. 7. 2019.

      Valjda "nerazumem"

    • Marko

      07:17 // 30. 7. 2019.

      Možda smo za te pare mogli da dobijemo dva. Ako se vlast tako lako rasipa našim parama, zamislite šta smo sve još mogli da imamo, a nemamo, nego imaju lopovi.

  • dsc

    22:59 // 7. 6. 2020.

    Narod interesuje svaki dinar koji je utrosen i gde je otisao. Odlican tekst veliki novac je u igri. Lopovi u zatvor! Da je ovde g. Putin sve bi postrojio i svi bi bili osudjeni. Nezadovoljan je narod ali niko to ne slusa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: