Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 4. 10. 2013.

| Istražujemo

Konkurisao za jedno, a odbijen za drugo preduzeće

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
komisija-greska.jpg
Pogrešili preduzeće

Nišlija Mihajlo Milošević na konkursu za izbor direktora javnih preduzeća aplicirao je za radno mesto u Gradskoj stambenoj agenciji. Ali, Komisija je zaključila da ne ispunjava uslove za direktora “Direkcije za javni prevoz”.

Iako je Komisija za izbor direktora javnih preduzeća u Nišu Miloševićevu prijavu odbacila još krajem 23. jula, ovaj dokument je, kako kaže, na njegovu adresu stigao tek 23. septembra.

Pored toga što je dugo bio u neizvesnosti Miloševića je, inače dugogodišnjeg direktora niškog "Građevinara" iz "zlatnog perioda" tog preduzeća, po stizanju odgovora Komisije, sačekalo još jedno iznenađenje.

- Komisija je odbacila moju prijavu za “Direkciju za javni prevoz”, a ja sam konkurisao za direktora Gradske stambene agencije - kaže Milošević.

prijava Prijava kojom je Mihajlović konkurisao za mesto diretora u Gradskoj stambenoj agencijiSanja Milijić, predsednica Komisije za imenovanje direktora kaže da je u pitanju tehnička greška.

- Administrativno-tehničke poslove vršila je Uprava za građanska stanja i došlo je do tehničke greške. Ispravka zaključka tom kandidatu je već odrađena i treba da stigne na njegovu adresu - kaže Milijić.

Vredi pomenuti da je Mihajlovićevo ime i na zvaničnoj stranici Grada među kandidatima čije prijave nisu prihvaćene. On je jedini kandidat čija je dokumentacija odbijena za preduzeće “Direkcija za javni prevoz”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Перица Мали

    09:52 // 6. 10. 2013.

    Ово и није велика грешка, могли су да га приме и за директора Народног позоришта. Леле Вуковића би онда морали да ухлебе за директора Водовода, ха ха ха ха.....

  • ljubisa

    06:36 // 6. 10. 2013.

    Sramota, a covek je VEOMA POSTEN i VELIKI RADNIK. Nema putera na glavi!!!
    Ovde POSTENE eliminisu, tako je prosao i DRAGAN RADOVANOVIC.
    Nije bitna partija, bitno je da im smeta POSTENJE!!!!

  • kljuc

    08:56 // 5. 10. 2013.

    Ejjj ni sablone ne znaju da koriste..SLEPCI

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: