Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 12. 4. 2010.

Krivične prijave na niškom aerodromu

Radisav Radojković

Protiv bivšeg direktora JP Aerodrom, Radisava Radojkovića i još nekoliko lica,  tužilaštvo podnelo krivične prijave.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • neposteni radnik aerodroma

    12:44 // 15. 4. 2010.

    Sadasnji direktor ce vam obezbediti i plate i saobracaj i vozila, da svi idete kolima kuci.
    Samo ne znam odakle....

  • pošteni radnik aerodroma

    10:33 // 15. 4. 2010.

    RADOJKOVIĆU koliko ste afera ostavili iza sebe ni državni revizor neće moći da veruje.Dok ste bili direktor putovali ste sa svojim rukovodstvom po celom svetu,a kao rezultat ste nam ostavili umesto avio saobraćaja dugovanja.Da parodija bude veća sada vi i vaše rukovodstvo idete na posao autobusom,a dok ste bili direktor celo rukovodstvo nije izlazilo iz službenih automobila,neki su za vikend menjali auta posto su potrosili benzin(KOCIĆ ZORAN-ODGOVORAN ZA NELEGALNU PRODAJU AKUMULATORA NA AERODROMU,PRODAJE SENA SA NEKOLIKO HEKTARA POVRŠINE AERODROMA...).Mi kao i onda idemo na posao svojim automobilima,a pitamo se da li ste baš toliko ugroženi s obzirom da sigurno i sada imate duplo veće plate od nas.Mozda je to žal za službenim vozilima,to se g.RADOJKOVIĆU ne zaboravlja.

  • Anti Velja

    11:54 // 13. 4. 2010.

    Ovo sto je pisao nzv. Velja moze izaci samo iz Draganovih usta.
    No, sta da se radi, Dragan sada nema za platu, pa ide da trazi kredite...najveci kriticar zaduzivanja ide da se zaduzuje?
    A za navodno prodavanje veceg dela aerodroma za bedne pare? Kakva je to izjava? da je to prodavala vocka, onda bi bila - prodaja stoleca?!
    Sve u svemu - "mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali"....

  • P. Matic

    13:49 // 13. 4. 2010.

    Pomenuti profesor vozi auto cija godisnja registrafija kosta skoro 200.000 dinara. Mora to neko da plati.

  • Dragan B.

    20:06 // 13. 4. 2010.

    Iz autorovog teksta se može pretpostaviti ko su njegovi naručioci. Naručioc je pisao naslove, izabrao vreme objavljivanja i 'obojio' čitavu navodnu novinarsku istragu.
    Zašto nije naveo ko je podneo prijavu?
    Zašto ko-autor teksta nije naveo kakve su dosadašnje zasluge bivšeg direktora i ko je on ustvari?
    Naravno, on je samo dirigovani novinar a možda i stvarno nije upućen. A da je makar pitao starije kolege ili nekog privrednika (a ne samo novu garnituru DS-a), saznao bi da bez njega ne bi bilo ni aerodroma. A nije pripadnik nijedne partije i stvarno nema ko da ga brani od 'dirigovanih' novinara.
    Šta li je smislio Niški centar moći?
    Šta hoće da maskira ?
    Koje promašaje na aerodromu u poslednje dve godine hoće da prikrije?
    Koje gradske promašaje vezane za aerodrom hoće da prikrije?

  • dule

    10:18 // 15. 4. 2010.

    Sramota za bivšeg direktora da još uvek sedi u nekoj fotelji na aerodromu i prima platu,a za više od 10 god.rukovodjenja uspeo da napravi kredite od oko 200 miliona dinara kako bi očuvao socijalni mir.Tako je mogao da radi i neko sa osnovnom skolom,a nezaboravimo da je odavno prodao NINIJU magacine na aerodromu,pola kancelarija(privatnicima) gde se nalaze špedicije,restoran je oko 40% MORAVE KRUŠCE-valjda će se neko setiti da ispita i te prodaje,a za kupovinu autobusa i da ne pričamo.Biće na aerodromu posla i za UPBOK,a valjda bi trebalo ispitati rad i njegovih najbližih saradnika jer iza njih su ostala samo obećanja....

  • Marko Icić

    16:04 // 12. 4. 2010.

    Prvi put vidim da posle pisanja nekog niškog medija tužilaštvo pokrene istragu i podnese krivične prijave!!!!!!!! samo napred !!!!!

  • Jovana

    17:43 // 12. 4. 2010.

    Bravo za Juzne vesti

  • Velja

    09:57 // 13. 4. 2010.

    Nevinašce koje je stvorilo famu dušebrižnika i posvećenika aerodromu, dok se zaduživanjem održavao na vlasti, trošeći nemilice doveo preduzeće do kolapsa. A onda prodaje pola aerodroma za bedne pare, reklamirajući to kao najveću investiciju i spas aerodroma. Užas!!!

  • zabrinuti prof. univerziteta

    13:09 // 13. 4. 2010.

    Nije korektno navoditi ime uvaženog profesora bez dokaza. Treba da znate da ga je dekan zbog svojih zasluga izabrao i za člana Saveta svog fakulteta. Za svoj doprinos u obezbeđenju materijalnih sredstava, pomenuti profesor je od dekana fakulteta dobio i fakultetski automobil kako bi lakše obavljao naučnu delatnost i donosio materijalnu korist uspešnom poslovodnom organu (poslodavcu) fakulteta. Nije korektno da saradnici ovog profesora i odgovorni na fakultetu ćute i da ne stanu u odbranu ličnosti i ugleda fakulteta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: