Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:00, 8. 3. 2011.

Medijana i dalje krije podatke

Dragoslav Ćirković, predsednik Opštine; foto: eugen.hupont.hu

Iako su obećali da će Informator o radu objaviti "tokom sledeće nedelje", ni 15 dana kasnije čelnici ove niške opštine to nisu uradili.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Radovan

    12:12 // 11. 3. 2011.

    Postovani g-dine N. Pesicu, apsolutno ne stoji vasa prozivka da niko nije mogao da vam da informacije o Konkursu za finansiranje projekata NVO. Osim sto poziv stoji vec mesec dana na web site-u opstine i uz koji stoje i smernice (dakle treba citati dokumente), nedavno je organizovana i prezentacija i projekta i odgovori na sva pitanja koja su postavljena i evo i danas dajemo dogovore i objasnjenja. U samim smernicama pise i ko su kontakt osobe, pa verujem da ako ste pitali portira da on zaista nije mogao da vam da informacije, ali ste u smernicama mogli da procitate ko moze da vam da informacije. Verujem da niste imali zlu nameru kad ste pisali svoj komentar, jer on apsolutno ne stoji. I kao sto je red u organizovanim institucijama, za svaku oblast postoji nadlezni resor, te vas pozivam da dodjete i zatrazite informacije koje vam trebaju. Ove koje ste naveli nece se ni naci u informatoru jer im tu nije ni mesto.
    S postovanjem, Radovan Zivkovic, Sef sluzbe razvoja, koja je nadlezna za javni poziv za NVO

  • Mirko

    08:34 // 9. 3. 2011.

    @N. Pešić

    Nema vremena Ćirković da prima nikoga, mora da ažurira svoju facebook stranicu.

    A što bi zavodio red u optštni kad je lakše da zavodi kolegnice!

  • catch me

    14:42 // 9. 3. 2011.

    kriju podatke da ljudi ne saznaju da vecnici koji zasedaju jednom u 3 meseca na 2 sata primaju platu od 60.000 dinara, kao i predsednici komisija!!!!
    neke od njih sam vidjao kako dolaze na posao popodne na pola sata, a ovi prvi se setkaju po hodnicima, piju kafe i telefoniraju a neke odluke cekaju i po 3 meseca , jer ne mogu da stignu da se sastanu!
    eto to kriju, i kako se zaposljavaju i kakav je odabir, i koliko urade za radno vreme. koliki su to banditi koji samo rade za promociju stranke!!!
    nislijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    ovce smo najvece!!!

  • hm

    10:03 // 8. 3. 2011.

    Gospon preCednik Ćirko nema vremena od silnog ronjenjan da dodje do vazduha i uradi nešto što mu je zakonska obaveza.
    A u stvari zašto bi i radio to kad to uopšte nije atraktivno za promociju.

  • Marko

    15:12 // 8. 3. 2011.

    Pa šta možete očekivati od čoveka koji je ceo mandat proveo u deljenju nagrada za "najlepšu taštu i najlepšu baštu"! Još jedan biser "žute" nam stranke!

  • B. Stojanovic

    15:14 // 8. 3. 2011.

    U Opstinama Medijana i Pantelej su predsednici kadrovi DS-a tzv. "biseri". To sto su sada u dva razlicita tabora, ne znaci da samo Cirkovica treba napadati. Budzetska potrosnja u Panteleju je duplo veca nego u Medijani, uz 20 puta manje sopstvene prihode. Informator o radu je kontrolisan tehnicki dokument, neka informaciju pribavi budzetski revizor.

  • N. Pešić

    20:47 // 8. 3. 2011.

    O, pa to nije ništa spram onog šta se u toj opštini radi. Njima je najvažnije da su se uposlili, da lepo zarađuju, reklamiraju se redovno sa nekakvim akcijama preko kojih se peru pare i guraju. Neki dan sam išao da pitam za Konkurs o finansiranju projekata u kulturi, sportu itd. i niko živ pojma nema a stoji im na sajtu. Već duže vreme nemam izveštaj o Konkursu fondacije Sveta Petka, niti mogu da saznam rezultate igde. Oni se jednostavno prave ludi i cepaju. A dokle će ovaj narod da bude zaveden reklamnim kampanjama - ne znam. Do gospodina Ćirkovića nikako ne može da se dođe. Svi predsednici imaju dan u nedelji za građane, on ga nema. A tražio sam prijem pre godinu dana. Logično bi trebalo da me udostoji bar na pet minuta da iznesem problem. Znam ja da ništa nebi učinio time, ali... možda bih njemu pomogao. Da se ne zavarava. Da ne misli kako je sve u redu!

  • aca

    20:34 // 8. 3. 2011.

    samo molio bih lepo, da se za svaku osobu navede koliko funkcija ima i za svaku od tih funkcija primanje.
    svi oni imaju po nekoliko funkcija.
    nemoj da navedu onu najmanje plaćenu .sve na videlo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: