Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 15. 6. 2012.

NTV kažnjena zbog kršenja zakona

ntv-sajt

Zbog odbijanja da javno objavi komercijalne ugovore potpisane sa javnim institucijama Poverenik za informacije od javnog značaja izrekao je kaznu JP Niška televizija Niš.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milutin Mrkonjić

    12:29 // 15. 6. 2012.

    Kako god da okreneš narod plaća sve! Zato se i tako bahato ponašaju.
    Kuka i motika!

    • hm

      13:46 // 15. 6. 2012.

      Ma ne treba kuka i motika! Treba jedna motka, po mogucustvu sumnjive cistoce!

  • ko sa djavolom tikve sadi.....

    13:04 // 15. 6. 2012.

    Ma nije moguce toliko mrznje prema adaptoru toaleta javnog gradskog servisa i idejnom tvorcu svih sustikli. Mora da je ovaj Sabic pokleko pred pritiscima neprincipijelnih radnika NIs ekspresa. Dragana izdrzi i nemoj slucajno da si ispostovala bilo koji zakon uz tebe je sindikat samostalni i nesamostalni . DOLE ZAKON ZIVELA DRAGANA BEZ IGDE IKOGA

  • Upozoravali smo

    18:28 // 15. 6. 2012.

    Pocelo je. Upozoravali smo! Na zalost, ove i sve ostale kazne placacacemo svi mi. Dragana zrci pare svih nas zars svog inata, st5o je njen prepoznatljiv stil.Nije valjda da cemo morati da cekamo do septembra da joj vidimo ledja?A opet, ajd neka bude zauvek, pa ce nam i to trpljenje pasti lakse.

  • Milen

    10:40 // 16. 6. 2012.

    Haha jadno li je vreme u kome zivimo ako je glavna referenca koja se vezuje uz ime direktora naziv stranackog krda kome pripada...

  • a gde je lepa gaga

    23:25 // 18. 6. 2012.

    A gde je direktorka ovih dana ?Gde su sindikati? Da li su zajedno u akciji "vec vidjeno "ILI napravi s....pa pomogni privatizaciju. Sto je jos gore bas se pitam ko kontrolise Direktora NTV .I ako se svako ne stidi svoje diplome bilo bi O.K da se objavi spisak radnik NTV, koju skolu imaju , koje radno mesto zauzimaju i koliki im je platni razred, Ako nece Direktorka mogao bi predsednik u.o iz DS ili predsednik nadzornog odbora iz dss ili clanovi ovih tela iz reda zaposlenih koji su od kolega dobili poverenje a sada ... gleedaju kad idu hodnikom u ......

  • nasa kuca

    21:31 // 23. 6. 2012.

    Šta se taj Šabić navryo na našu sirotu direktorku. Šta njega briga šta ona taji. I štaa briga javnost što je neyakonito, uz pomoć predsednika UO Velibora Petkovića, promenila sistematizaciju i neuke uzdigla, a sposobne eliminisala. Šta koga zanima što maltretira 80% zaposlenih i ponaša se prema njima kao da su stoka. Koga još zanima što ih redovno kaznjava sa po 30% od plate, a kazne pretvara u stimulacije koje idu njenim poltronima u dzep. Da li je ikoga briga što je ljudima u redakciji zabranila i da se smeju. Zašto bi nišlije bile zainteresovane za informaciju da će, posle njenog odlaska. plaćati iz svog dzepa svima onima koji su je tuzili

  • zabrinutia

    17:00 // 24. 6. 2012.

    Neko se upita gde je lepa Gaga.Pa na moru je. Odmara se od gradjevinskih radova u NTV i sadjenja ljubicica na terasi. A program ide li ide- sve repriza do reprize. A u televiziji - smenski rad. Danas si voditelj, sutra spikar, prekosutra urednik, a moze i kafe kuvarica ako direktorka odluci. Pao joj nesto entuzijazam. BAS ME CUDI ZASTO.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: