Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 14. 11. 2011.

Niš: sporne nabavke u Toplani

toplana nis zloupotrebe

Zbog nepravilnosti kod podizanja velikih kredita, kao i nabavke energenata u niškoj toplani Državna revizorska institucija podnela je prijave protiv odgovornih lica u tom preduzeću, saznaju Južne vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan Vukadinovic

    16:03 // 14. 11. 2011.

    Citat iz ivestaja - "-Preduzeće je u toku 2010. godine od više banaka uzimalo kredite u ukupnom iznosu od
    313.000 hiljada dinara za koje nije sproveden postupak javne nabavke, a što je u
    suprotnosti sa članom 20. Zakona o javnim nabavkama.", kraj citata.
    Daklem,
    radi se o VISE BANAKA, a ne samo jednoj?, za koje nije (opet u mnozini)postovan zakon pri uzimanju kredita - pa da li je to, zades, slucaj, navika ili pravilo!?

    • Milovan

      00:33 // 15. 11. 2011.

      "Toplana je, konstatuje se u Izveštaju, angažovala preduzeće "..........." za prevoz mazuta, iako je povoljniju ponudu prethodno dalo drugo preduzeće"

      U isto vreme uzimaju milionske kredite da plate dug za gas i plaćaju milione za prevoze mazuta... Drugovi žuti, što je mnogo, mnogo je

    • Bojan Avramovic

      02:13 // 15. 11. 2011.

      Koliko sam ja shvatio, a citao sam i izvestaj, ima ga na sajtu DRI, samo od Agrobanke je uzet ovaj zadnji najveci kredit, to bese kad nisu pustili grejanje u oktobru, jer eto nisu znali da duguju pare za gas i onda su pod hitno povukli kredit iz tatine banke. I bas me interesuje koliko grad i gradska javna preduzeca duguju toj banci po osnovu kredita?!

  • Milos Djokic

    16:05 // 14. 11. 2011.

    Opet ova baraba Blagojevic napada divne, strucne i iznad svega postene ljude koji skapavaju od posla da bi gradjanima Nisa obezbedili bolje i lepse sutra, unistavajuci pri tome svoje zdravlje i svoje ekonomske potencijale.Toplani, koja nas ovako, redovno,lepo i jeftino greje i sve to uspeva sa onoliko malo zaposlenih koliko ima treba odati pocast. Bahati i nepismeni kursadzija iz Leposavica je od OS Cele kula napravio Sorbonu(jeste da djaka nema na puskomet)ali sve to lepo izgleda i za to se trebalo jako pomuciti.Svi oni sa gradonacelnikom zajedno rade ovako strucno i odgovorno zato sto imaju jednu i samo jednu devizu a to je postenje iznad svega. A ovaj Blagojevic se uvatio za neke tendere, poklone, hale, ulice i druge gluposti umesto da o ovoj strucnoj, moralnoj i iznad svega postenoj eliti pise sa najdubljim postovanjem.Jaoooooooooooooo!

  • dragoljub stamenkovic

    16:40 // 14. 11. 2011.

    Koliko će gradjani skuplje plaćati grejanje zbog njihovih mutljavina ? Gradjani koji plaćaju grejanje, kroz cenu plaćaju i sve kaszne za prestupe, gluposti i mućke koje odgovorni u Toplani naprave. Ko je kriv ? Naravno, žuti, crveni, pupsovci,Palminci i šifrovani !!!

  • Dzo

    00:27 // 15. 11. 2011.

    Slika i prilika vlasti žute nam stranke u našem gradu

  • irena

    08:33 // 15. 11. 2011.

    Revizori Državne revizorske institucije su sigurno pogrešili, Toplana da ima sporne nabavke..... Ma Ogrizović ne bi to dozvolio, dao je građanima Niša časnu ŽUTU reč

  • MIMI

    11:06 // 15. 11. 2011.

    KAO U SPOTU PESME BUDJAV LEBAC...JEDNA SIJALICA I DOSTA JE...STA CE NAM GREJANJE...

  • nn

    13:05 // 15. 11. 2011.

    ma meni samo nije jasno zasto nema grejanja kada je napolju temperatura 6 stepeni???? i tako je od pocetka grejne sezone....sta ja placam uopste?

  • Slon

    23:28 // 22. 11. 2011.

    tema vrlo interesantna, ali se bavite svi pa i stranacki prvaci stvarima o kojima malo znate, pa nije kredit slucajno uzet od Agrobanke, to je zatvaranje porodicnih krugova , pa nije do skora moj tata bio direktor pomenute banke nego gradonacelnikov, ma sta ce tender kad on daje najpovolnije kredite pa nece sinu da naplati skupo......................ako neko nesto sumnja nema pojma ili je Kostunica

  • Nikolaaa

    15:29 // 28. 11. 2012.

    Pronevereno 11 miliona dinara i prekršajne prijave. Haha. Meni su za prodaju filmova na pijaci nakačili krivičnu i to za neku smešnu zaradu od 100.000 dinara.

    Od sad samo radim ovaj biznis, više se zaradi, a kazne nikad manje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: