Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 27. 11. 2012.

Odloženo suđenje za korupciju u Jugoistoku

sud-nis.jpg Palata pravde, Niš

Suđenje u najkrupnijem slučaju korupcije na jugu Srbije, zbog nedolaska jednog od okrivljenih odloženo je za kraj februara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • okrivljeni

    09:48 // 28. 11. 2012.

    Postovani,
    Ukoliko nemate pametnija posla i sopstvene originalne clanke koji bi zaista koristile ovom napacenom narodu s
    Juga Srbije, nemojte prepisivati gotove tekstove dostavljene Vam prilkom odlazaka kod raznih zlonamernika po "Vase misljenje".
    Prezumpcija nevinosti u nasem zakonodavstvu Vama ocigledno nije poznata, a dovodjenje u vezu aktivnosti aktuelne vlasti sa montiranim procesom (2007 zbog dolaska na vlast, 2012 zbog odlaska sa vlasti) svakako ne moze da Vam bude na cast. Sramota cime se bavite!

    • Predrag Blagojevic

      13:24 // 28. 11. 2012.

      Poštovani Okrivljeni, čak i kada bi bilo tačno da objavljujemo "naručene" tekstove, smatram da je mnogo bitnije da li je sadržaj teksta tačan ili su iznete neistine.

      Pretpostavka nevinosti nije dovedena u pitanje samim činom pozivanja na tekst optužnice. Da je tako, optužbica bi se zvala presuda ili ne bi bila javni dokument.

      Vezu u činjenju krivičnog dela niko ne potencira, već se samo navode relevantni podaci koji bi mogli da utiču na suđenje, odnosno, sa druge strane, na obavljanje visoke javne funkcije supruge.

  • justicija

    16:46 // 27. 11. 2012.

    Kakve veze ima sto ke doticni suprug zamenice gradonacelnika? Nije valjda da i ona radi u distribuciji, kao sto se prica?

    • Znalac

      17:02 // 27. 11. 2012.

      Možda radi u Jugoistoku, al slučajno :)) Pogledaj tekst http://www.juznevesti.com/Istrazujemo/Suprug-pomocnice-gradonacelnika-optuzen-za-korupciju.sr.html

  • Marko

    11:00 // 28. 11. 2012.

    Kakve veze ima sto sto je zena jednog od otpuzenih pomocnik gadonacelnika, ne sudi se njoj. Ustalom Srbiji je nmalna pojava da se krsi pretpostavka nevinosti. Bez osudjujuce pravosnazne presude, niko jos uvek nije kriv.

  • DS ovca

    13:51 // 29. 11. 2012.

    Predraže, čestitam na članku. Posle Južnih vesti vaše radno mesto definitivno treba da bude Pink ili u najgorem slučaju Prva, u nekom reality-u npr...

    • pastir

      09:10 // 5. 12. 2012.

      Ovco moja draga, uz duzno postovanje, dodje uvek vreme da ovca bude osisana, jer ce inace smrdeti vise nego sto je to uobicajeno...
      Predrag nikako ne bi smeo da menja svoje radno mesto, jer neko mora da vrsi selekciju ovcica cija je vuna dovoljno porasla i spremna za sisanje...
      ,,Da ovcica koja ne zanese svoje runo u grm pokraj puta..."
      Jedina sugestija Predragu jeste da malo prosiri spektar izvora iz kojih se finansira, jer, na osnovu onoga sto imadoh prilike da vidim na ovom sajtu (covek bar ne krije, za razliku od drugih), ruke mu jesu slobodne da pise, ali ,,na nogah mu teske negve..."
      Dakle, Predraze, samo udaraj! Ovde je potrebna citava armija Don Kihota... Posto ljudi ne vole takve pozive, moras da oslobodis noge i da cesce menjas brdo na kojem stojis, videce vise... Bog ti dao hrabrost da napises sve ono sto vidis, a ne bi trebalo da bude tako kako ga vidis!

      OCISTIMO SRBIJU!

  • VERA VARA

    23:04 // 27. 11. 2012.

    Gde li samo nalaze svoje najblize saradnike ovi celnici gradski...?od sitnih secikesa poput Bandjura i ovog poslenje zaposlenog u Toplani ABHO bezbednjaka,pa do korumpiranog direktora cija supruga je pomocnik gradonacelnika...cccc,kakav kadar...

  • ika i mika

    13:45 // 28. 11. 2012.

    Ja tvrdim da njih treba i dalje nagrađivati. Zamislite koliko su to plemeniti ljudi. Za onaj sporni dragstor neće niko da plari .50 000 kw struje oprošteno.Bravo za distribuciju

  • posteni potrosac

    23:42 // 27. 11. 2012.

    A sta se cekalo od 2007.Negde ja procita jos nesto za njih.Sporo braco, sporo>>>>

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: