Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:39, 10. 9. 2013.

Pare iz budžeta za "novi Fejsbuk" i sajt za mlade

projketi-za-mlade.jpg Spisak odobrenih projekata

Komisija Grada Niša, koja je odobravala projekte za mlade odlučila je da, pored već poznatih NVO-a, podrži i organizacije koje su nedavno formirane ili su bez ikakvog iskustva. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Двери Ниша

    19:46 // 10. 9. 2013.

    Супер сајбер иновативна социјална мрежа за младе...Кркобабић би сигурно био одушевљен! Јадно. Боље да су за те паре помогли неким заиста талентованим младим људима.

    • Александар

      22:51 // 10. 9. 2013.

      По Вама би било најбоље да се вратимо и живимо у средњем веку. Ви сте исто што и исламисти радикалног опредељења, брука и срамота за Србију.

  • Ogorcen

    01:19 // 11. 9. 2013.

    Kakav je ovo lopovluk da je to strasno ... Ja mogu odmah ruku da dam da ce ova socijalna mreza biti samo jos jedna facebook clone skripta koja kosta ~$100.

    Primer - http://www.phpfox.com/

    • mirko mirković

      21:52 // 11. 9. 2013.

      Ima tih programa i skupljih i jeftinijih. Od 0 do 100 eura. Mislim da je veci problem sto je u pitanju neformalna grupa/nije nigde registrovana, nema svoj pib, ziro racun i sl.

  • Ana

    21:58 // 10. 9. 2013.

    Da ostavimo po strani "nepristrasnost" komisije koju čine isključivo članovi SNS-a i URS-a. Mene više interesuje način bodovanja projekata. Biće da je po sistemu "Eci peci pec"... E moja omladino!!!

  • Домољуб

    22:07 // 10. 9. 2013.

    Најбоље би било да су ти новци отишли "Дверима" и њиховом подмлатку који би се у креативним радионицама обучавао борилачким вештинама за што бруталније кршење људских права.То би већ било смислено.

    • Blažo Grković

      03:13 // 11. 9. 2013.

      Dajte samo jedan dokaz o tome da su Dveri ikada bile agresivne, pa možda nam i pokažete da niste baš Vi neko od ovih NVO "domoljuba". Ma nemate pojma o životu van B92, ajte lepo u ćošak, enveoljubu!

  • Milutin M.

    12:43 // 12. 9. 2013.

    Vidim da su tu i dežurni "borci protiv korupcije"! Ništa ne prođe kada je grad u pitanju a da ne dobije nešto dežurni centar za razvoj građanskog društva.

  • Johny

    08:48 // 11. 9. 2013.

    Za naprednjake http://www.youtube.com/watch?v=KPkKY4en_vQ

  • maria

    01:16 // 29. 9. 2013.

    umesto deci i mladima da obezbede nesto korisnije uzivo oni prave drustvene mreze..kakve drustvene mreze bre ljudi dajte izadjite napolje manite se vise tih drustvenih mreza!!!

    • Bojan I.

      12:51 // 30. 10. 2013.

      Da nije društvenih mreža mnogi ne bi znali šta se dešava, ko su im drugari i ko im živi u komšiluku. Naravno, totalna glupost je kopirati ono što je već izmišljeno.

  • mirko mirkovic

    22:02 // 11. 9. 2013.

    Skoro sam radio sajt i zakupio domen.Sve skupa 16000 dinara.Mozda zato sto nije VIZIONARSKI. Azuriranje radim sam po potrebi.Molim JUZNE VESTI se raspitaju i jave KOMISIJI koliko kosta izrada sajta

  • Bojan Dimitrijević

    12:12 // 19. 9. 2013.

    Do juče smo čitali o preplaćenim ekološkim sajtovima bivšeg ministra Dulića. Čini mi se da su to glasno kritikovali i nosioci današnje vlasti. Izgleda "zaboravili" su koliko je mnogo za jedan sajt.

  • Vujadin Vujadinovic

    09:07 // 12. 9. 2013.

    'ajde nazadnjaci priznajte da ste nesposobni pa da se lepo pozdravimo....

  • stvarno_smesno

    16:11 // 11. 9. 2013.

    Zasto se ne bi dala sansa novim organizacijama da iskazu svoje ideje,a ne da se svake godine finansiraju jedne te iste organizacije?Pogledajte, te "iskusne" organizac. traze za odbojku na pesku 250000

  • Odgovor Bojanu I.

    20:46 // 19. 11. 2013.

    Do pojave interneta kod nas, bio sam već student, ali smo čitavo detinjstvo i mladost znali ko su nam komšije i šta se dešava po gradu. I bez mobilnih telefona i fejsbuka...
    Izlazili smo i družili se.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: