Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 30. 5. 2016.

Političari mimo zakona u upravama sportskih klubova u Nišu

Sport i politika Neraskidiva veza sporta i politike; Ilustracija: Vjeko Sumić

Tri meseca posle donošenja Zakona o sportu, kojim se zabranjuje da funkcioneri budu članovi uprava sportskih klubova, u Nišu i dalje klubovima koji dobijaju najviše para iz gradskog budžeta upravljaju upravo oni koji odlučuju o raspodeli tog novca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Sportski stručnjak

    22:56 // 30. 5. 2016.

    Ovaj Hadži Đorđević nije više direktor PIO. Da li možete da verujete da je dao ostavku ili zamrzao radni odnos u fondu PIO samo da bi bio Generalni sekretar FS RIS. Nikome nije jasno što mu je to trebalo, ali... valjda on zna.

  • Dejana Spasic

    19:16 // 30. 5. 2016.

    A ko je mene pitao da od moje nikakve penzije političari bogataši pomažu neke druge bogataše? Sve su privatizovali osim klubova da bi na račun nas građana, bez polaganja računa, mogli da rasipaju pare kako hoće. Napravite privatne klubove pa radite šta hoćete a ne otimajte od ionako osiromašenog naroda.

  • cica

    12:04 // 30. 5. 2016.

    To se kod nas podrazumeva,politika svuda a zakon niko ne postuje

    • milan

      15:40 // 30. 5. 2016.

      mi smo svi isti ko dodje samo drpa

  • shaft

    17:30 // 30. 5. 2016.

    Nista ne vredi i Tito da se digne,niski sport vrtoglavo juri ka ponoru!Grad koji nema privredu nema ni sport,i ceo budzet da spiskate na sport-sada je kasno.

    • MISKO MILOSEVIC

      20:14 // 30. 5. 2016.

      Samo da mi je znati kakvu pomoc Radnicki moze da ima od bojzija i onog drugog sto radi u distribuciju,cisto prodavanje magle,a mi gradjani to placamo,a onaj evropski menadzer PESKIR JEDAN NIJE POKLONIO U EKONOMAT a postavlja fotke na fejs-sa trenerom Radnickog sa svadbe golmana Borjana.ICA iz Sindjelica je GOSPODIN za njega ,pa RUME ljudi vole Sindjelic i daju svoje pare.

  • maca

    12:42 // 1. 6. 2016.

    U sportu sam i podrzavam i razumem ovo sto pisete.Zakon koji ste zaokruzili nazalost pocinje da se primenjuje tek sledece godine tako dacemo morati da trpimo politicare u klubovima jos godinu dana.Sto se tice privatizacije klubova to pisu oni koji o sportu neznaju nista.Sport u nasim uslovima samo trosak i ne donosi nikakve prihode da bi neko to kupio.Malo publike,nema ko da se reklamira itd.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: