Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 8. 2. 2017.

| Istražujemo

Ponovo odloženo suđenje majci direktora niškog Vodovoda

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
vodovod
Ima li kraja ovom suđenju?; foto: JKP "Naissus"

Suđenje Veri Andrejević, optuženoj da je od ljudi uzimala pare kako bi ih preko svog sina Dejana Andrejevića, koji je direktor JKP “Naissus”, zaposlila u ovom preduzeću, odloženo je po 4. put. Ovog puta njeni branioci su tvrdili da ona nije primila sudski poziv.

Triput zaredom osumnjičena 68-godišnjakinja, protiv koje je podneta krivična prijava zbog “trgovine uticajem” nije se pojavljivala na glavnom pretresu u Osnovnom sudu u Nišu, tvrdeći da je lošeg zdravlja.

Ovoga puta, sudija Ivana Milovanović je konstatovala da Andrejevićeva nije došla jer nije primila sudski poziv, iako je uredno poslat na njenu adresu.

Milovanovićeva je pitala branioce Andrejevićeve, inače dvoje pripravnika iz advokatske kancelarije Irene Đorđević, da li su bili u kontaktu sa optuženom, te da li su je obustavili o datumu glavnog pretresa, što su branioci negirali.

Nismo bili u kontaktu sa njom, bili smo u kontaktu sa njenim sinom. Inače, koliko mi znamo, Vera Andrejević nije menjala adresu - rekli su pripravnici.

Pripravnici navode i da se Andrejevićevoj stanje pogoršalo, te da sada pored prehlade i astme, ima i bronhitis i zapaljenje pluća. Međutim, za to nisu priložili lekarski nalaz.

Sudija je novo suđenje zakazala za 28. februar.

Podsetimo, protiv Andrejevićeve je pokrenut sudski postupak jer je od dve osobe tražila i dobila po 200 evra da bi ih preko svog sina zaposlila u JKP "Naissus" na određeno vreme, a potom još 2 puta po 1.000 evra za ugovor na neodređeno.

Inače, za krivično delo "trgovina uticajem" je predviđena kazna i do 8 godina zatvora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bole

    00:08 // 15. 2. 2017.

    Hahahaha,kakva papazjanija od sudstva i sudija. Pa ko ih vise shvata ozbiljno!? Ovo je postala anarhicna drzava,nazalost zbog ovakvih sudija,policajaca i na kraju politicara,na kraju jer da imamamo sud politicari bi odavno tucali kamen,jer pojedini nisu za drugo! Ovo je postalo smesno,diskreditovana profesija totalno,a nekad su bili postovani gradjani. Pocecemo i da ih pljujemo na ulici,videcete..

  • Влашки Дол

    19:51 // 8. 2. 2017.

    Боље је било да следеће рочиште закажу 30.фебруара - онда би сигурно дошла.

  • prof dr CVETKO prvi

    18:48 // 8. 2. 2017.

    Pak odložiše sudjenje majci ? A košulji , niko ne odlaže sudjenje ?
    Kaže se : Pak odložiše sudjenje na majku od D. A. /da ne utičem na svedoke pa koristim inicijali/e/ , od dete na majci !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: