Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:05, 18. 5. 2018.

| Istražujemo

Potvrđeno: Milošević i Radulović “za stalno” zaposleni u Toplani

Autor:Stefan MarkovićIzvor:Južne vesti
toplana
SNS dvojac dobio ugovore "za stalno" u Toplani; foto: P. B.

Premda je direktor niške Gradske toplane Predrag Milačić pre mesec dana tvrdio da gradski većnik Miloš Milošević nije tražio zaposlenje u ovom javnom preduzeću, sada je potvrdio ne samo njegov radni angažman, već i da je pored njega ugovor na neodređeno potpisao i gradski odbornik Srpske napredne stranke Uroš Radulović. Inače i sam Milošević je samo dan pre potpisivanja ugovora tvrdio da neće biti zaposlen u Toplani.

mios milosevic Milošević sa struje prešao na paru; foto: JVMilošević je, prema dokumentaciji koju su iz Toplane dostavili novinarima, prešao iz Elektrodistribucije u Toplanu 16. maja i radiće na inženjerskim poslovima.

Miloš Milošević je 16. 5. 2018. zasnovao radni odnos na neodređeno vreme na poslovima i radnim zadacima inženjer automatike i elektroenergetike - navode u Toplani.

Podsetimo, krajem aprila Milačić je rekao da "ne zna odakle takve informacije da je Milošević tražio posao u Toplani, rekavši da to nije tačno". Samo dan nakon potpisivanja ugovora, 15. maja, Milošević je novinarima Južnih vesti rekao da tvrdnje o njegovom zaposlenju "nisu tačne".


Posao na neodređeno dobio i odbornik Uroš Radulović

Uros Radulovic Radulović ostaje u Toplani, ovog puta na neodređeno; foto: Opština MedijanaU Toplani je "avanzovao" i odbornik Radulović, koji je, prema dokumentaciji u koju su novinari imali uvid, nakon mirovanja ugovora na određeno, potpisao ugovor "za stalno" 17. aprila.

Radulović obavlja poslove referenta - navode u Toplani.

Inače, Radulovića je 2016. godine Slobodan Maksimović, tadašnji direktor niške Toplane protiv koga je podneta krivična prijava, angažovao u ovom preduzeću pred samu smenu. Radulović je tada kazao da nije dobio ugovor na neodređeno, kao i da nije angažovan u Toplani zbog partijske pripadnosti.

Jula 2017. godine, Radulovića je preuzeo i funkciju sekretara Opštine Medijana, za šta je Odbor za imenovanja dao pozitivno mišljenje. Međutim, u Agenciji za borbu protiv korupcije nisu delili mišljenje Odbora, pa su odbili njegov zahtev za obavljanje duple funkcije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko

    01:17 // 20. 5. 2018.

    Sundjer Bob kockalone i Patrik zvezda

  • Preteraste ga

    01:15 // 20. 5. 2018.

    Dobro bre ljudi, na šta ovo više liči? Gde je ravnopravnost, dajte da svi imamo podjednaka prava da konkurisemo i budemo zaposljeni u svom rodjenom Gradu. Ovo je preslo u muljanje i domundjavanje koje prelazi razumnu meru. Hocemo konkurs na videlo!

  • Oliver D.

    14:07 // 19. 5. 2018.

    Većnik da se osigura dok moze, ko zna da li bi bio pozeljan u novoj garnituri u kabinetu.. Ovog nezrelog odbornika necu ni da komentarišem.Ne zaboravite da su Banetovi ljudi koje je unapredio Sns i dalje njegovi i da uvek ima prave informacije. A to i vrh Sns-a dobro zna, ali iz nekog cudnog razloga, kao da im ne smeta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: