Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:05, 18. 5. 2018.

Potvrđeno: Milošević i Radulović “za stalno” zaposleni u Toplani

toplana SNS dvojac dobio ugovore "za stalno" u Toplani; foto: P. B.

Premda je direktor niške "Gradske toplane" Predrag Milačić pre mesec dana tvrdio da gradski većnik Miloš Milošević nije tražio zaposlenje u ovom javnom preduzeću, sada je potvrdio ne samo njegovo zaposlenje, već i da je pored njega ugovor na neodređeno potpisao i gradski odbornik Srpske napredne stranke Uroš Radulović. Inače i sam Milošević je samo dan pre potpisivanja ugovora tvrdio da neće biti zaposlen u Toplani.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ***

    16:24 // 18. 5. 2018.

    Samo bahato,naprednjaci.Narode niski,imamo li mi decu,koja negde treba da rade? Gadite mi se,ogrezli ste u korupciji i lopovluku,beskicmenjaci! Jadna je ona drzava koja na vlasti ima SNS,a jos jadniji su oni koji ih glasaju.Kad ih cujem kako u jutarnjem traze svi iste penzije i besplatnu voznju-zgade mi se.I ta ciljna grupa odlucuje o nama koji smo protiv ovoga.

  • Boban Nikolić

    16:50 // 18. 5. 2018.

    Ovo je skandal?!? pa da li će se probuditi ovaj narod!! alo upropastili su sve! šta ova deca znaju? Milošević se razume u enegetiku ko devojčica iz basne. Uroš R. je radnik referent kome je jedino srs i sns CV... a obojica su "pljuvači" stranačkog zapošljavanja! da je ovo normalna država nebi bila članska karta ulaznica u JKP jadna komunalna preduzeća.

  • samo naPReDNO

    16:55 // 18. 5. 2018.

    a kad je bio konkurs!!!!????? i ima li neki NAPReDNJAK da nije zaposlen!? a odbornicu šutnuste jer nece da glasa za aerodrom!??

    • Mimi

      20:00 // 18. 5. 2018.

      Tacno tako. Sram vas bilo zenu ste otpustili nasu pravdi boga a zapostavate samo poslusnike vase. Ovo je za istrazne organe...

  • Nishlija

    17:17 // 18. 5. 2018.

    Iako postoji odluka o neaposljavanju i za aerodrom treba traziti saglasnost , ovde je dovoljna clanska karta. Izgleda, ovim hooce da osiguraju vecinu za poklanjanje aerodroma

  • Dragan,Niš

    17:59 // 18. 5. 2018.

    Kad brod počinje da tone pacovi ga prvi napuštaju!!A niška lađa tone i nisu izgleda neosnovane priče o raspuštanju skupštine i uvođenju prinudne uprave nad gradom.Uostalom tako naprednjaci rukovode i strankom u Nišu!

  • Bruno

    18:10 // 18. 5. 2018.

    Ovakve stvari ne bi smislio ni Stiven King, a ni CIA. Nama su uvek krivi drugi za situaciju u kojoj smo, ali mi nikad. Sve sami eksperti, bez njih bi propala javna preduzeća. Sad će da počnu da koriste podzemne tople vode da greju građane, po zamisli novih stručnjaka, pa će računi biti manji, a u stanovima toplije.

  • Dr TEODORA

    18:33 // 18. 5. 2018.

    Ovo sa Miloševićem je za inspekciju i pravosuđe. Pokažite moral vlastodršci !

  • Ikanis

    18:42 // 18. 5. 2018.

    Eee u nekoj normalnoj državi bi vas sve smenili i pohapsili, državni posao ne bi vam ni unuci videli, prosto mi je mučno da čitam ovo.

  • Numancia

    19:33 // 18. 5. 2018.

    Ima li sns nekog lozaca,bravara,tehnicara,elektricara,vozaca ili zavarivaca i ostale proizvodne struke ili oni ne trebaju preduzecu energetske delatnosti!
    Gde li ce Bulatovic,Vojinovic,Kacar... da zavrse,sigurno ne u motacnicama izolira!

  • Gaga

    20:32 // 18. 5. 2018.

    Nevidjena bruka! Deca sa zavrsenim fakultetima rade u radnim logorima ili beze iz zemlje zbog ovakvih bahatih, nepismenih naprednjaka. Dno dna!

  • diplomirani LO

    21:19 // 18. 5. 2018.

    Miloše Miloševiću hajde budi gospodin i javno kaži DA JE OVO DEZINFORMACIJA i da ne želiš da radiš u Toplanu.Kaži da si javno kazao da nećeš biti zapošljen i da te partija silom ugurava u Toplanu a ti to ne želiš jer imaš obraz,i kako će te gledati prijatelji,familija ,komšije-kako ti njih da pogledaš u oči,,,Jel da, da je glupo hajde budi pošten prema sebi i svojima.Svi ima da te poštuju i cene.

  • Samo vas gledamo

    21:28 // 18. 5. 2018.

    Pa zar nije i njihov lider svojevremeno rekao da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika ......pa kad ono ?!

  • Kosta

    21:50 // 18. 5. 2018.

    Narod je glasao za SNS već u dva navrata...Ja bih zamolio gospodu iz SNS da još više administracije i inžinjera zaposle u svim niškim JP jer narod to voli i glasa za to...Rupčage po ulicama, horizontalna i vertikalna signalizacija, otvoreni kontejneri, deponije, nezavršeni objekti itd., apsolutno nisu prioritet..na kraju za to se i nema para jer se troše na nove kadrove

  • Peki

    23:51 // 18. 5. 2018.

    Nisu za stalno, samo sto to jos uvek neznaju!

  • Mija Stanimirovic

    06:56 // 19. 5. 2018.

    Eee moj (srednjo)skolski I akademski kolega, zar ovako predstavljas generaciju.

  • palilulac

    08:02 // 19. 5. 2018.

    E moj Dobrivoje,dozvolio si da ti bahati i polupismeni ulaze u sistem.
    Pukli ste !

  • Oliver Markovic

    09:47 // 19. 5. 2018.

    Ne, ne...nisu oni, neko je uzeo njihove licne karte i zaposlio ih mimo njihovog znanja i pre svega njihove volje!!!

  • Oliver D.

    14:07 // 19. 5. 2018.

    Većnik da se osigura dok moze, ko zna da li bi bio pozeljan u novoj garnituri u kabinetu.. Ovog nezrelog odbornika necu ni da komentarišem.Ne zaboravite da su Banetovi ljudi koje je unapredio Sns i dalje njegovi i da uvek ima prave informacije. A to i vrh Sns-a dobro zna, ali iz nekog cudnog razloga, kao da im ne smeta.

  • Preteraste ga

    01:15 // 20. 5. 2018.

    Dobro bre ljudi, na šta ovo više liči? Gde je ravnopravnost, dajte da svi imamo podjednaka prava da konkurisemo i budemo zaposljeni u svom rodjenom Gradu. Ovo je preslo u muljanje i domundjavanje koje prelazi razumnu meru. Hocemo konkurs na videlo!

  • Mirko

    01:17 // 20. 5. 2018.

    Sundjer Bob kockalone i Patrik zvezda

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: