Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 27. 2. 2017.

Potvrđeno: Perišić radio bez licence

perisic Perišić radio bez licence, a niko ne reaguje; foto: JV arhiva

U periodu kada mu je licenca istekla, od januara do novembra 2016. godine, bivši gradonačelnik Niša i kardiolog Zoran Perišić, imao je 91 intervenciju na Odeljenju interventne kardiologije u Nišu. Postavljao je stentove i radio koronarografiju - invazivnu dijagnostiku bolesti srca, iako nije imao važeću licencu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nislija

    15:03 // 27. 2. 2017.

    Sada cu voziti auto kome je istekla registracija i kada me zaustave recu cu da mi auto nije neregitstovan vec nisam samo obnovio registraciju.

  • Šutruk Nahunt

    14:08 // 27. 2. 2017.

    A i šta će mu licenca kad ima partijsku knjižicu?! Kad imaš partijsku knjižicu, onda možeš da budeš i arogantan, i nekompetentan... Jednom reči, ovaj čovek je bio i ostaće upamćen kao apsolutni promašaj na mestu gradonačelnika, a očiogledno je i u politici ispričana priča. Omiljeni citat mu je bio "Dajte mi problem da izvučem ono najbolje iz sebe." Očigledno je to dobro ostalo u njemu.

  • sale

    16:18 // 27. 2. 2017.

    Na stranu perisiceva stranacka pripadnost i bahatost za vreme gradonacelnikovanja, ali, da li bi ste radije da vas operise on bez licence, ili neki novopeceni megatrendovac sa licencom?

    • marina gavrilović

      06:47 // 28. 2. 2017.

      Tačno, ne treba mešati politiku i stručnost u radu lekara, Perišiću nije ni trebalo političko angažovanje jer je odličan lekar. I uvek bih izabrala njega bez licence kao lekara, nego megatrendovce, takvih je puna i moja Ustanova i sramota me je što takvi zauzimaju radno mesto učenim ljudima i upravljaju firmama, to je stvar za osudu, a ne ovo.Licence su čist način za pljačku zdravstvenog kadra !

  • Dragan,Niš

    17:07 // 27. 2. 2017.

    A sada gde gospodin radi?Ko mu je dozvolio i kako mu je vodio radno vreme pre neki dan kada je u radno vreme bio na polaganju kamena temeljca za Leoni.Možda su kablovi za automobile stručno u vezi sa stentovima?

  • Bulevarka

    17:39 // 27. 2. 2017.

    E sad, tih 91 pacijent hvali Perisica i ko zna jos koliko ambulantnih pacijenata su zauvalni zato sto je Perisoc radio svoj posao i postovao Hipokratovu zakletvu zarad neke licence koja samo sluzi da se skupljaju pare i nista vise. Licenca je obicna glupost koja se dobija cak za jedan radni dan ako neko to zeli

    • @Bulevarka

      18:27 // 27. 2. 2017.

      Zakon mora biti isti za sve pa i za SNS ex Gradonačelnika Perišića! A Vaš kometar toliko je nebulozan, prost i upravo podstiče na kršenje Zakona! Bolje da ga ne hvalite jer ne samo sto o njemu govori najgore već i o Vama o Vašem komentaru koji je vise lici na parolu "SNS Bota".

    • tamerlan

      08:56 // 28. 2. 2017.

      Jel' ti to insinuiraš da je država dala nekoj organizaciji mogućnost da neosnovano naplaćuje sredstava ili kako ti reče "skupljaju pare i ništa više"?
      Sad kad "tvoji iz tima" vide šta si napisala, plašim se da ideš u "tim za plakate"...;-)

  • Baba Vanga

    20:41 // 27. 2. 2017.

    Sada ti pacijenti treba da presaviju papir i tuže Perišića i bolnicu i uzmu naknadu zbog ovoga. Dok nekog ne udariš po džepu neće se opametiti. Mogli su da dovedu i moju babu da leči ljude, ni ona nema licencu ali odlično namešta koske. Bolje od mnogih lekara iako ni ona nema licencu kao ni Perišić

  • Dr VLADA

    18:10 // 27. 2. 2017.

    On je stručnjak, koji treba da izdaje licence !

    • Mislio da je licanca clanska karta SNS- Niš

      18:32 // 27. 2. 2017.

      Kvazi strucnjaka u SNS-u Niš imate baš dosta...sa Megatrend fakulteta, sa HILJADARKINOG fakulteta - opismenjivača SNS prostih kadrova za visoke funkcije na teret gradjana Niša i sl..... Počev od Perišića, Guske, Hiljadarke, Jonica, Drvara, Parketara, Dzunica.... sve kadar do kadra doktori nauka za otimanje od gladnog naroda i prodaju magle! Za to su dobili licencu - SNS clansku kartu!

  • Nos Ma

    16:12 // 27. 2. 2017.

    Budite srecni, ako vam zatreba, da dr Perisic bude tu i da vam ugradi stent. Sa licencom ili bez nje. Pozdrau!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: