Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 16. 7. 2012.

Radojičić slagao javnost

Momčilo Radojičić, SPS Niš Medijana Momčilo Radojičić, SPS

Iako novoizabrani predsednik Skupštine niške Opštine Medijana tvrdi da "ne zna" ko je obeležavao glasačke listiće, na njihovoj poleđini očito se nalazi njegov potpis.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • rade mijatovic

    14:08 // 16. 7. 2012.

    listici su potpisani zato sto je bilo 27+3 listica koja su odstampana.. pa da se ne bi desilo da zuta koalicija ubaci neki listic viska i na taj nacin ponisti glasanje.

    • Lidija

      14:41 // 16. 7. 2012.

      Naravno, za sve je kriva "žuta koalicija". Šta bi bilo da je nema? Ko bi onda bio dežurni krivac? Nepotreban je bilo kakav komentar za ovakav način glasanja.

    • prof.dr.Pera

      15:02 // 16. 7. 2012.

      Devedesete u Nišu uveliko teku.

    • Stefan

      15:03 // 16. 7. 2012.

      Ako je to razlog, podrzavam. Ali, zasto je drug Radojicic morao da laze novinara tj. javnost? Zasto mu je bilo tesko da kaze razlog? Nije lažiranje izbora ili glasanja nešto što gradjani Niša (i Srbije) očekuju samo od SPS-a. Apsolutno verujem da su i ostale stranke spremne na tako nešto. Poštenje je odavno u Srbiji reklo zbogom. A kako vidim Radojičić se pozdravio i sa lepim vaspitanjem.

    • slavko

      15:09 // 16. 7. 2012.

      od gorih dodjose jos gori...

    • hm

      15:24 // 16. 7. 2012.

      Recimo da poverujemo da je to pravi razlog, i dalje stoji cinjenica da je on lagao.

    • Časlav Nesrećković - Žuti

      16:05 // 16. 7. 2012.

      Znači li to da je u dušebrižnoj "odbrani" od "žute koalicije" potpuno opravdano kršiti propise i da tom prilikom ti propisi ne važe? Gospodine, to je pokopavanje osnovnih načela demokratije, a takvo ponašanje asocira na "narodnu vlast" iz 1945-te...
      Ako se tako radi, hoće li sutra nestati neki veći iznos novca iz opštinske kase sa opradanjem da bi sigurno bio pokradnen od strane "žute koalicije" da ga članovi crveno - crne koalicije nisu sklonili na svoje privatne račune? :-))))

    • Marko

      16:38 // 16. 7. 2012.

      Ma nemoj? A ko je štapmpao listiće? Ko ih je delio obornicima za glasanje? Žuta kalicija?

      Pa kada su potpisivali listiće da "žuta koalicija" ne bi oborila glasanje, a ne da bi kontrolisao glasanje, zašto to ne kaže javno?

      Mnogo se vi pravite naivni i pošteni, ko vas ne zna skupo bi vas platio.

  • Zare

    22:42 // 16. 7. 2012.

    Prilozeni potpisi jesu slicni,ali su daleko od istog potpisa.Pogledajte samo prvo slovo potpisa,M,gde kod Radojicicevog prva linija slova je visa od druge i nema takozvanog vazduha u potpisu,dok kod drugog potpisa imate tri vazdusna jastucica u potpisu i naravno velicina prve linije slova M je manja od druge.Ovo bi za bilo kog grafologa bio piece of cake obaranje autenticnosti potpisa. :)

    • sneki

      13:46 // 18. 7. 2012.

      Ekspertu za grafologiju, pročitaj današnju izjavu!Razumeš se ti u grafologiju ko Marica.... A da se nisi ti možda potpisivao umesto ovog lika?

  • crvenkapa

    17:52 // 16. 7. 2012.

    Ovo je pravi primer da kada se nesto formira na silu mora da ima trostruku kontrolu, a posle svega niko ne ostaje cist.Kome je to cudno mora da je pao sa Marsa, Pa,gospoda koja su sada u opoziciji takodje nisu birala sredstva da dodju na vlast.

  • Златко Нечевски

    16:02 // 16. 7. 2012.

    Pominju žutu a kakva je ova koalicija? Jadna li je država i kojoj se koalicije prave ne po volji glasača nego po gramzivosti i halapljivosti onih koju treba glasačku volju naroda da sprovedu u delo. Ovo je pljuvanje nama glasačima u lice. Ovo je sramota za jednu demokratsku državu. Da ponište glasanje? Mnogo će da im nakrive što reko narod. A narod treba već jednom da uzme motke u ruke pa preko leđa. Svim koalicijama od devedesetih pa naovamo. Bruka!!!
    p.s. gospodin čiji je potpis ako ima gram morala zna šta mu je činiti!

  • jelena

    14:56 // 16. 7. 2012.

    Pa ako je i od G-17..Mnogo je!

  • hronika grada

    15:13 // 16. 7. 2012.

    Taj Radojčić je 1993. popunio pristupnicu za Demokratsku stranku, i mada su oni koji ga znaju upozoravali da se radi o provokatoru iz SPS (možda i iz DB), niški odbor mu je izdao člansku kartu.
    Nakon toga je svraćao u prostorije stranke, tada na Trgu Lale Nikolić, nekoliko puta: seo bi i hvalio Karadžića i Miloševića (?!), pa su ljudi počeli da ga izbegavaju – on uđe, ostali pređu u drugu prostoriju. Ponašanje mu je, inače, i bez te priče bilo onako, živopisno!
    Na kraju je došao da se ispiše, i zatražio je da mu se izda: pisana potvrda da nije član DS! Tada su svi zaključili da je on...pa dobro, recimo: daleko od savršenstva.
    Pošto takva praksa nije postojala ranije, sekretarica nije znala šta da radi, pa je morao da navraća još par puta. Tada mu je rečeno da će dobiti potvrdu da nikada nije ni bio član, pod uslovom da se nikada više ne pojavi, sa čime se složio.

  • Slavica

    16:44 // 16. 7. 2012.

    Kakav sljam se skupio u nasoj Medijani!!! I oni hoce da reprezentatiraju Opstinu i Narod koji u njoj zive??? Jos jednom dokazano da razne diplome nisu garancije za visok IQ!! Ovde vlada mentalitet grabez, kradja, lezi-lebe-da-te-jedem... Pedjo, istrazuj i dalje, ovo je izgleda vrh ledene sante, ovo mnogo smrdi...

  • hronika grada

    17:09 // 16. 7. 2012.

    Ma, divota jedna od demokratije. Predsednik opštine dolazi iz stranke koja ima: 3 odbornika! I onda taj i njegovi izađu za govornicu da pričaju o – volji naroda!
    (To je isto kao kad šef njegove stranke, USR, sestrić Mlađa, zgrabi mikrofone pa priča o poštenju i "departizaciji"!)
    Nekako mi se čini, da će Oktobar stići prvo u opštinu Medijana!

  • aleksandar kostic

    17:24 // 16. 7. 2012.

    sad sam frapiran! uspeo sam da dodjem do podataka ko su opštinski većnici! vojvodić iz dss-a.. dosadašnji predsednik gradkse komisije, bez dana radnog iskustva, Gordana Livada, dosadašnji većnik na medijani, neki cvetković iz Sns-a, propali privrednik.. i vrhunac ove ujdurme.. dečko od 23 godine starosti, bez dana radnog iskustva i studentskim stažom od 5 godina.. neki Radulović takodje iz SNS.. plate su inače negde oko 60 hiljada.. pa vi sad vidite ko ce i kako da nam vodi opstinu! lezilebovići koji će da primaju naše pare i koji neće raditi ništa! jadan je ovaj grad i mi koji u njemu živimo!

  • Dvostruka prevara

    18:31 // 16. 7. 2012.

    Kakva sramota! Taj isti Krstić je na kritici izborne krađe, 1996. gradio svoju političku karijeru u rodnom Knjaževcu i izigravao revolucionara. Politički je dobio i posao u kliničkom centru. A danas se ne libi da na isti način (prevarom!!!) postane predsednik najveće niške opštine. Koliko znam, on čak i ne živi u Medijani, već u opštini Palilula. Kako je uopšte mogao da bude kandidat za predsednika opštine Medijana kad nije njen žitelj ?

  • Branislav Petrovic

    20:04 // 16. 7. 2012.

    Traziliste gledajte,cetiri godine.

    • hronika grada

      10:26 // 17. 7. 2012.

      Ko kaže da će biti četiri godine?

  • Marija Milenkovic

    11:45 // 17. 7. 2012.

    Ne mogu da verujem da misle da je ovaj narod baš toliko lud. Krstić se smeje ko lud na brašno (ne znam šta je tu smešno). Potrebni su novi izbori za Medijanu a da nadgleda Cesid. Ovo je bruka i kome on misli da bude predsednik.
    Većnici primaru plate 120.000 hiljada dinara (za šta) dok je narod u strašnoj bedi. Kad bi neko negde opisao čime se bavi ta ''gospoda'', da li će ovaj grad da živi u izobilju i od kojih para toliko putuju (Makedonija, Grčka .... to su putovanja u gradova sa kojima su se pobratimili). Neka kažu koliko imaju lekari na specijalizaciji, asistenti na fakultetu .... SRAMOTA

    • Marija Milenkovic

      08:14 // 18. 7. 2012.

      Aleksandre Kostiću 60.000,00 dinara je samo pola plate za sve koje ste nabrojali bez ijednog su radnog staža.
      Nakon ove kradje i ovakvog ponašanja da pred Krstiće glasaju (što se videlo) su potrebni novi izbori za Medijanu. URS je štetan na smu pomisao na Dinkića koji duguje narodu objašnjene za 1.000 eura a i mnogo toga.
      Što se žutih tiče oni su platili ceh i verovatno će još da plaćeju ali dajte da nas neko izvuče iz ove bede a to neće sigurno ove domaćice bez radnog staža.

  • Kesa iz DS-a

    12:49 // 19. 7. 2012.

    Deco, mnogo neznate i to je falinka svih srba, cudio sam se kad je Srbija docekala zorana Zivkovica kao vd premijera, ali mi vise nista nije cudno, posto je demokratija cudo, i demokratija najbolje funkcionisse kad kanalizacija ne radi, pa se posle poplave razni muljevi nadju tamo gde im nije mesto. I ovde imate isti slucaj pitajte tog gospodina kakav je direktor Tehnoprocesa bio i ko ga nasadi u Gradsku toplanu i sve ce vam biti jasno. Gospodin je Cirkovic original samo se fasada razlikuje, nije naizgled toliko tupa.....

    Samo malo strpljenja pa ce te videti sta ste3 iyabrali i ovi prethodni toliko losi bice ya koji mesec predobri......

  • Jovo Plavsic

    13:19 // 27. 10. 2012.

    Ja bih vas zamolio za jednog vaseg prezimenjaka Radojcica, bio je 1971. na 1972. vodnik JNA u kasarni Pantalej Nis. Bio sam vojnik u njegovoj jedinici Tehnicka sluzba pri komandi stana. Znam da je rodjen 1949. god. ime sam zaboravio. Volio bih znati dali je ziv i gdje sada zivi. Moje duboko postovanje.

  • hronika grada

    15:17 // 16. 7. 2012.

    Ovo je samo jedna crtica o njemu. Priča oko potpisa neće biti poslednja – znajući čoveka, mogu vam garantovati da će njegova produkcija biti dnevna, samo pratite i beležite.

    • JG

      08:22 // 18. 7. 2012.

      Niste ni svesni koliko ste u pravu!!!

  • milantina

    22:27 // 22. 7. 2012.

    ovo meni vise lici na svrakopis nego na potpis, isto ko kad odes (daleko bilo) kod lekara pa ti on nazvrlja sve i svasta, to ni sveti bog ne moze da procita, pa cak ni oni sami :)

    Strasno je na sta su sve spremni politicari samo zbog funkcije i fotelje, ne prezaju vise od nicega, dok narod gladuje oni se izivljavaju

  • Sašinka

    18:20 // 16. 7. 2012.

    DS je platio cenu zbog prevaljivanja krivice za sve i svasta na druge , na kritikovanju nesposobnosti drugih i bahatosti u radu . U predizbornoj kampanji sve su sveli na kritiku opozicije umesto propagiranja programa rada u narednom periodu . Jesam demokrata i ponosim se time ali pravo je vreme da malo ohladimo glave u opoziciji , da očistimo redove i vratimo onaj duh koji je krasio DS... DS je preživeo i mnogo gore od ovoga , tada se uzdigo još jači tako da verujem da i sada ne može biti drukčije ... Ako je ovo bila volja naroda treba je poštovati , a rezultate rada sumirati posle izvesnog vremenskog perioda . U svakom slučaju želim puno sreće i uspeha vladajućoj koaliciji, jer bez jake SNS neće biti ni jakog DS.

    • Marko

      20:55 // 16. 7. 2012.

      Slažem se sa većinom stvari koje ste izneli, stranački kolega. Ali mi nije jasno kakve veze ima vaš komentar sa tekstom. Takođe se ne slažem sa konstatacijom da su građani glasali za "ovo". Siguran sam da velika većina nije glasala za to da URS ima predsednika opštine. Niti za koaliciju koja ne može da postigne konsenzus oko toga ko će da je predstavlja na najvišim fukcijama.

      Živi bili pa videli kako će se dogovarati oko suštinskih stvari za funkcionisanje opštine. Ali, ako je tačno da se po jutru dan poznaje, neće biti dobro.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: