Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:28, 30. 9. 2016.

Radovanović: Dopunski rad je bio dobra stvar

490x370-800x600-Dr-Zoran-Radovanovic-foto-JV Zoran Radovanović; foto: JV arhiva

Iako je utvrđeno da su tokom 2010. i 2011. godine lekarima uz regularnu platu nelegalno isplaćivane posebne naknade za rad van radnog vremena, aktuelni direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović i dalje smatra da je dopunski rad zapravo bio koristan za pacijente.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • sve ovo je lepo

    10:38 // 30. 9. 2016.

    ako posla ima, proširite kapacitete, zaposlite mlade. Zbog čega deca pakuju kofere dok neki rade prekovremono? Ova alavost starih lekara će nas ubrzo ostaviti bez lekara, jer se zbog prekovremenog rada brzo troše, a pri tom ne edukuju i ne ostavljaju naslednike, naprotiv, svojom gramzivošću teraju mlade iz zemlje.

  • igor-s

    14:42 // 30. 9. 2016.

    Bio bi dobra stvar da su radili i u radno vreme, a ne samo za vreme dopunskog.

    • Limunko

      19:13 // 30. 9. 2016.

      Aaa,pa ne mogu da rade u radno vreme jer tada su u patijama.Svi od reda,i oni iz kliničkog,i iz fonda,i iz inspekcije,jer to je najvažniji posao.Da tog posla nema,ne bi bilo ni onog u kliniičkom,fondu,inspekciji...

  • deda Miloje

    19:36 // 1. 10. 2016.

    Kako li onda stizu da rade i u ovolikim privatnim klinikama koje drze?
    Drzavna klinika,
    Profesura na fakultetu,
    Prekovremeni rad,
    Privatne klinike,
    Razne komisije i dr. placene funkcije,
    JA MISLIM DA IM JE IPAK MALO! Moze narodna grbaca jos da izdrzi.

  • Sava

    16:14 // 30. 9. 2016.

    Pa dobra stvar kada ne radis u radno vreme a posle toga radis za extra placanje,u pravu je on kada su doktorski dzepovi u pitanju,bruka.

    • Zubar

      18:35 // 30. 9. 2016.

      Bata Zoki gresis a licno znam da si posten covek.Javi se da ti zavrsim onu sesticu od kad smo je zapoceli,obecao sam ti da malo bude i neka plombica.Mani se vise politike svrati da to odradimo i da imas najlepsi osmeh u gradu.

  • djole

    13:04 // 30. 9. 2016.

    Kako ga nije sramota,bruka.

  • Bole

    13:24 // 30. 9. 2016.

    Ajmo razumno! Ako je Fond oštećen jer je uplaćivao pare KC Niš, onda je DIREKTOR Fonda jedini krivac što je potpisao takav štetan ugovor za Fond. Ostali su samo imali koristi i pacijenti i Direktori KC i lekari i sestre i higijeničari. ALI...ako je bilo Dila Direktora fonda sa odredjenom grupom Lekara-moćnika/političara kako bi nastao ovaj štetan ugovor onda je to druga priča..Prosto

  • Nn

    15:45 // 1. 10. 2016.

    Sad bar I zvanično znamo zašto je uopšte tolika gužva. Oduvek sam se pitao kako i kome je to u interesu, jer vidi se da je NAMERNO odugovlačenje u pitanju i da je nemoguće da se radi tako neorganizovano i sporo, čak i za naše uslove. Sad znamo, ali to ništa ne menja, jer niko neće odgovarati svakako.

  • Vllada

    16:58 // 30. 9. 2016.

    A kada su doktori nekada odgovarali i polagali racune?

  • Зоран Васиљевић

    12:28 // 30. 9. 2016.

    Нисам лекар. КЦ не сме да прима нове лекаре. Има их толико колико их има. Обим посла је огроман. По Закону о раду пуни фонд радних часова је 40 недељно. Са оволиким бројем лекара једноставно следи да мора да се ради преко пуног фонда радних сати, односно нужно се јавља вишак радних сати. То се решава или допунским радом или плаћањем прековременог рада. Треће решење је пријем нових лекара.

  • Istinoljubac

    10:15 // 3. 10. 2016.

    Neka poštovani prof. Dr. Zoran Radovanović iznese podatak koliko je on novca uzeo na ime dopunskog rada. O tome postoje vrlo precizni podaci i mogu se naći u poreskoj upravi i KC Niš. Dopunski rad u KC Niš bio je organizovana nezakonito. Zakonom o radu uređena je i preraspodela radnog vremena. Zašto te odredbe nisu primenjivane? Mnogi su za dopunski rad ostvarivali stotine hiljada dinara mesečno.

  • Lahor

    12:25 // 30. 9. 2016.

    Zoki kralju

  • Milos

    22:24 // 1. 10. 2016.

    Pjuvaci po funkciji,licemeri i zlobniki pa i sami znate da je Prof.dr Zoran Radovanovic za KC Niš uradio NAJVIŠE od svih svojih prethodnika u KC!BRUKA JE I SRAMOTA svih kritičara koji nasumice,iz zlobe i iz drugigh njima znanih razloga njega optuzuju za raznorazne na osnovu izmisljotina onih NESPOSOBNIH,NEPISMENIH PROSTAKA koji su navikli da muljaju pa im Zoran sada smeta!ZOKI je PONOS GRADA NIŠA!

    • Milos

      16:09 // 2. 10. 2016.

      Veoma zabrinjavajuc broj minusa,da nije smesno bilo bi ozbiljno...smejurija,jedni te isti lupaju minuseve!Istina je jedna,koja je na strani Prof. dr Zorana Radovanovica!Ali ta istina boli nesposobne,zlobne i licemenrne koji ni su postigli ni 5% onoga sto je on a uspeh se ne prasta! Jedan je Zoki Radovanovic,ljudina, porodican,normalan covek za svako postovanje!Samo napred Zoki!

    • Miloš

      09:05 // 3. 10. 2016.

      Dobro imenjače možeš ti da veličaš Zorana do neba sa jednim se slažem on je dobar čovek.Ali shvatite svi koji brane nezakonje nemože se raditi u svojoj firmi dopunski nije po zakonu.Pa svi bi tako

    • snežana

      11:11 // 28. 10. 2016.

      Baš ste me nasmejali.Molim Vas navedite šta je to uradio?Nemojmo pričati nešto o nečemu i nekoliko.Budite precizni.Zoki ponos.. to može samo njegova mama da kaže.Njega i ne razueš kada priča šta je teo da kaže. Ni jednu rečenicu pismeni ne može da izgovori.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: