Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 18. 1. 2017.

Radovanović krije podatke o Perišiću

perisic i radovanovic Kolegijalnost pre odgovornosti - Perišić (levo) i Radovanović; foto: JV arhiva

I pored brojnih obećanja, v. d. direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović odbija da objavi informaciju o radnom angažmanu doskorašnjeg gradonačelnika Zorana Perišića, koji je skoro godinu dana radio bez neophodne licence.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Зоран Васиљевић

    14:14 // 18. 1. 2017.

    Форма је форма и у то не улазим. Али, када би ми, не дај боже, требала интервенција на срцу, онда бих имао апсолутно поверење у Зорана Перишића, па макар тог тренитка и немао лиценцу. Те лекарске лиценце и начин њиховог добијања и верификације су врло проблематичне. Има лекара са лиценцом којима не бих дао ни прасе да ми оперишу.

    • Овца за шишање

      14:37 // 18. 1. 2017.

      У праву си, та нећемо се, ваљда, држати закона к'о пијан плота! Зато нам и овако добро иде!

    • Dragan,Niš

      15:52 // 18. 1. 2017.

      Opet zamena teze,pa niste kod Perišića otišli kući da vas leči nego u instituciju gde za druge važe ta ista pravila.Hipotetički je on mogao zbog raznoraznih razloga da izgubi ,odnosno da mu ne produže licencu.Recimo da mu se ruke tresu,jer se propio,dobio neko nervno oboljenje oboleo od hepatitisa i drugih razloga zbog kojih ne sme po zakonu da radi sa pacijentima!!Ne treba olako shvatati stvari!!

  • kadar nevera

    23:54 // 18. 1. 2017.

    Ne znam sta ste se uhvatili za Perisica kao pijan plota, covek je genije, svetski priznat strucnjak koji je patentirao postavljanje stenta, koji ima toliko radova, pa ljudi se bre smeju kada citaju ovakve stvari o ovakvom naucniku. Malogradjani, niste prstom makli dalje od tipke ENTER vi cete nesto da pricate o Perisicu a blage veze o njemu nemate niti ste se raspitali kakav je lekar i covek.

    • Dragan,Niš

      09:44 // 19. 1. 2017.

      Prijatelju da sam Perišić zamolio bih te da me više ne braniš.Znaš li ti uopšte šta je stent??

  • ;)

    14:00 // 18. 1. 2017.

    Bez licence ne zna da operiše?! Sa licencom i bez licence, Perišić je dobar kardiolog, ali to što je dobar kardiolog ne znači i da je bio dobar gradonačelnik. Niš nikada goreg gradonačelnika nije imao, pa je dobro da čovek radi u struci i da nikada više ne bude na funkciji u javnoj upravi ili javnom sektoru.

    • Dragan,Niš

      14:26 // 18. 1. 2017.

      Ja znam da vozim autobus bolje od polovine vozača gradskog saobraćaja,ali nemam dozvolu za autobus.Nije poenta u znanju poenta je u poštovanju zakona,pogotovu kada ste u vlasti ili u ovom slučaju na čelu lokalne vlasti.Kakva je to poruka građanima?Da zakoni ne vaze za one na vlasti,da smo mi obični građani ,građani drugog reda koji treba da plaćaju porez ipune džepove ovima u državnom sektoru?Ne!!

  • Bulevarac

    10:45 // 18. 1. 2017.

    Radovanovic nije vd direktor.

  • Licemeran i sraman postupak Kostića

    15:39 // 18. 1. 2017.

    Prof. dr Zoran Radovanovic Direktor KC Niš ne krije NIŠTA!Ovde je direktno odgovoran moralno i lično direktor Klinike za kardiologiju T.Kostić. Još slobodno kaže da "ne zna" šta je radio Perišić,a da je radne biltene iz kojih bi to moglo da se utvrdi "NAVODNO" poslao u Upravu KC i da nema kopije samo govori o licemernom i kukavičkom postupku!Kostića odmah smeniti i prokrenuti krivični postupak!

    • Dr

      17:09 // 18. 1. 2017.

      Znaci, smeniti direktora Klinike za kardiologiju i sve je reseno.

  • Dragan,Niš

    12:17 // 18. 1. 2017.

    "Vrana vrani ne vadi oči."To vam zvuči poznato?Na žalost i privid demokratije koja nam je data kroz prepisane zapadne zakone ovde nema ko da sprovede.Odnosno ima samo što su to oni isti kojima su od svih zapadnih vrednosti na prvom novac i vlast.Kada bi imao kome i kada bi imao ko da objavi neka saznanja o tome kako se sprečavao bilo kakav napredak , oblasti koju pokrivaju ova dva aktera?!

  • Vrsilac duznosti

    14:40 // 18. 1. 2017.

    Najbolje je biti u vd stanju, tu nema trajanja mandata. Zavod za transfuziju je najbolji primer, 4 godine vd direktorka!!!!!!!!!!

  • Gale

    13:07 // 18. 1. 2017.

    Istog gazdu i jedan i drugi imaju,zato mora da se stite.Poenta direktovanja je sto vise napuniti dzepove,a vd stanje je narocito pogodno za to.

  • Blackburn

    12:47 // 18. 1. 2017.

    Ne se znaje,Zare igrav!

  • rajkovic

    14:50 // 20. 1. 2017.

    A po kom zakonu moze neko da bude peta godina direktor u vd stanju,sa krivicnim prijavama i aferama,neko JV objave po kom zakonu moze kada ministarstvo cuti.

  • Pravnik

    10:42 // 18. 1. 2017.

    Ako je Radovanovic pravi borac protiv korupcije, sve podatke treba da dostavi na uvid javnosti.

  • sokolovic

    18:57 // 31. 1. 2017.

    Vaspitavajte decu da beze iz te pogane zemlje da im takvi vladari ne budu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: