Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:10, 26. 10. 2012.

| Istražujemo

SBPOK istražuje Direkciju za izgradnju

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
divlja gradnja
arhivska fotografija

Inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala istražuju sporne tendere za asfaltiranje 5 već izgrađenih ulica u niškom naselju Ledena Stena, saznaju Južne vesti.

Izvor blizak istrazi kaže da je pod lupom Višeg tužilaštva u Nišu nekoliko osoba koje su u to vreme bile na čelnim funkcijama u Direkciji za izgradnju grada.

- Predmet je pokrenut još pre nekoliko meseci, kada je odrađen najveći deo posla, ali je neko to do sada držao u fioci - tvrdi izvor Južnih vesti.

Podsetimo, reč je o 5 ulica u naselju Ledena Stena. Kako su Južne vesti pisale krajem septembra prošle godine, tender za radove u njima raspisan je nakon što su one već bile asfaltirane.

Dan kasnije iz Direkcije za izgradnju je saopšteno da su ipak poništili tender jer je "prestala potreba naručioca", a izvršni direktor Direkcije i lider niškog URS Branislav Jovanović tada je pojasnio da su te ulice ranije asfaltirane "zbog greške u programu izgradnje grada".

Ali, juna ove godine Direkcija je direktnom pogodbom, bez objavljivanja tendera, ipak potpisala ugovore o asfaltiranju spornih ulica sa preduzećem MD Gradnja, što je tada obrazloženo "dodatnim - nepredviđenim radovima".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • koperfild

    15:35 // 28. 1. 2013.

    I sta je otkrio SBPOK kod Banane?Nista!Jos moze Banence da tuzi juzne vesti za,dusevni bol" jer je jako dusevan.Kao da se neko igra sa nervima Nislija.Pusti se ohrabrujuca vest u stilu,Gotov je',narod se ponada-krenulo je i corak.Sta je bre ovo ljudi moji,ima li kraja za lopove i pocetka za postene u selendri NIS?

  • redakciji

    00:17 // 4. 12. 2012.

    sta bi sa ovim? istrazujte malo , zameram da slabo azurirate teme, ako vec neku vest izbacite onda se potrudite i da je propratite

  • koperfild

    23:27 // 9. 11. 2012.

    Steta sto nepostoji ,,STUB SRAMA" da zavezu Bananu i njegovu lopovsku bandu pa da moze ovaj bedni i prevareni narod da im sudi.Kakve sudije u ovom gradu?Pa oni medusobno imaju jedni druge u saci jer muvare vec godinama zajedno.Za neverovati koliko neko moze da bude pokvaren kao taj Bane.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: