Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:35, 15. 2. 2012.

Šabić: NTV da objavi ugovore

rodoljub šabić Rodoljub Šabić, arhivska fotografija

Poverenik za informacije od javnog značaja naložio Niškoj televiziji da Južnim vestima dostavi sve ugovore koje ima zaključene sa gradskim ili državnim institucijama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • vela

    19:26 // 15. 2. 2012.

    Kako li ce tek ponasati ako NTV postane regionalni javni servis?! Tijanic ce biti malo dete za nju...

  • gradjanin

    18:15 // 15. 2. 2012.

    Krajnje je vreme da postanu privatna firma ili da prestanu sa "radom". Ne vidim razlog za njihovo postojanje, a narocito ne na nas teret, ja ne bih dao ni pet para za takvu televiziju.

  • Mladen Jovanovic

    14:42 // 15. 2. 2012.

    Bravo Pedjo! Svaka cast! Nadam se da ce na ovaj nacin polako i druge stvari dolaziti na svoje mesto, a da ce imenovana i postavljena lica ispred Grada i Republike, placeni nasim parama iz poreza, poceti da rade svoj posao umesto sto "vladaju" nama. Ovakve stvari su nase (gradjanske) velike pobede nad politickim sektorom koji je nacisto izgubio kompas.

    • Marko

      22:11 // 15. 2. 2012.

      A KADA CE GOSPODINE JOVANOVICU I NEVLADIN SEKTOR POCETI DA POLAZE NEKOME RACUNE. DOBIJATE SREDSTVA IZ INOSTRANSTVA, OD DOMACIH INSTITUCIJA I PRODAJETE MAGLU U SLUZBI LDP-A I DS-A. PA NIJE VISE NIKO NAIVAN ... MENE PRE SVEGA ZANIMA CIME ODRADJUJETE EVRICE SA STRANE, JER NIKO NE DAJE PARE ZBOG VASIH LEPIH OKICA.

    • Predrag Blagojevic

      00:33 // 16. 2. 2012.

      Marko, trošeći novac od stranih donacija nevladin sektor troši pare poreskih obveznika iz USA, EU,.. a naša javna preduzeća troše NAŠ novac, novac poreskih obveznika Srbije!
      Inače, bez želje da branim NVO (usput, i Južne vesti dobijaju donacije iz inostranstva), verujte da se svaki potrošeni dinar pravda donatorima 10 puta više nego bilo kojoj domaćoj instituciji. Mislite da bi vam Nemci dali novac na "lepe oči"?

  • MILUTIN MRKONJKIC

    14:23 // 15. 2. 2012.

    Samo napred Gospodine BlGaojevicu. Imate podrsku Gradjana da ih sve otkrijete i da vec jednom krenemo da se ponasamo kao ozbiljna drzava. Plasim se da je spisak malverzacija i preduG za jednu osobu ili medij. Nadam se da ce se i druGe ukljuiciti u istrazivanje i biti ono sta mediji i treba da budu. Tu i Gradjani treba da budu GLASNI.

  • Čedar R.

    19:49 // 15. 2. 2012.

    Nekada sam potpisivao peticiju da se NTV ne privatizuje. Sad vidim da sam pogrešio. To je partijska a ne građanska TV. Promenjen je direktor i nova direktorka iz *Nišekspresove* škole Zorana Jovanovića misli da je to šoferska firma pa može da radi šta hoće. Ne shvata statusnu razliku. A ponašanje se teško iskorenjuje. Napravila je od NTV cirkus. Vidim neka nova lica u programu, ali mislim da su ona starija bila bolja, makar iskusnija a i obrazovanija. Pored ovoliko privatnih TV u Nišu, ne vidim svrhu postojanja i NTV, osim što vladajućim strankama odgovara jer se čelnici ne skidaju sa ekrana. Epa, neće moći tako. A *Južne* da narod izveste i koliko iz budžeta grada ide toj TV!

    • gradjanin

      00:08 // 16. 2. 2012.

      Apsolutno se slazem sa vama. U 18:15 sam do detalja izneo moje vidjenje NTV-a, "kvaliteta" njihovog programa i kadra, ali su mi objavili samo dve zadnje recenice komentara. I "Juzne" vise nisu ono sto su bile.

    • Predrag Blagojevic

      00:36 // 16. 2. 2012.

      @Građanin - komentar je skraćen jer se iznose uvrede na račun velikog broja naših kolega sa NTV.
      Zaista nemamo običaj da cenzurišemo komentare, ali ovo je iz čisto kolegijalnih razloga i poštovanja prema onima koji svoj posao veoma savesno rade.

  • BUDŽETSKI HRANITELJ

    20:33 // 15. 2. 2012.

    I Slaviša Popović i Dragana Nikolić, su bili i biće zavisni, od količine političke propagande. Nigde u svetu ne postoji taj nivo cinizma, da se narodnim parama nemilice zaludjuje taj isti narod.

  • nenads

    23:32 // 15. 2. 2012.

    Definitivno sve osim sto je vezano za izvorista vode treba privatizovati, ne moze da se izbegne, Evropa ceka to.

  • goran

    22:34 // 16. 2. 2012.

    Veliki pozdrav za Pedju iz juznih vesti i jedno pitanje konkretno !
    Kome on polaze racune,ko njega finansira,
    u kojim je sve javnim preduzecima zaposljavao najblize i najdalje rodjake,to zna ceo Nis !
    Od tog momenta prestaje da pljuje po tom preduzecu ,dakle Pedja ako zelis u NTV reci
    imam neke veze, ili ako imas nekoga pa da zavrsimo i ovu farsu kao i sve ostale na isti nacin !Da me pogresno ne razumete briga me za bilo koju televiziju, pomenutu slabo i gledam kao i sve ostale , imam puno obaveza,u Nisu sam par dana mesecno, ali igrom slucaja poznajem coveka poprilicno dugo , eto Nis je mali grad moj PEDJA i ne moralisi vise ,jeftino ti je to ! Veliki pozdrav za prelepog Kopaonika ! Nadam se da ces objaviti moj komentar !!!

    • Predrag Blagojevic

      01:48 // 17. 2. 2012.

      "Gorane", stvarno bih i ja voleo da saznam koga sam to zaposlio i u kojim javnim preduzećima, odnosno koje je to preduzeće "zaštićeno" zbog mene?

  • deki

    17:58 // 15. 2. 2012.

    doticna gospodja ocigledno ne poznaje zakon ili pokusava da ga eskivira.
    sto se tice uplata na racun ntv pa naravno da ce uplatiti sve sto treba jer se ..... sta? blizi iborna kampanja, a nebi se valjalo zameriti sa ntv

    • djordje

      20:07 // 15. 2. 2012.

      mislis izborna kampanja? pa, kakve veze sa tim ima NTV, i kakav su oni faktor?

  • goran

    09:43 // 17. 2. 2012.

    Pedja kao prvo ne razumeem tvoju ulogu u uopste u mom gradu , tvoj uticaj na bilo koje poslovanje ,bilo kog preduzeca,u Nisu je isto koliki i moj uticaj na rad KOKA KOLE !Ti da stitis ili da zasticujes bilo koga , ne razumeem ,imam utisak da sebi dajes preveliki znacaj ali bez pokrica.
    Ja volim mlade hrabre odvazne ljude ,ali moraju da budu ti ljudi cisti ,bez putera na glavi kapiras.Ja sam se skolovao van Nisa , zavrsio neke skole koje se itekako cene u celom svetu,poznajem celokupnu situaciju u MOM gradu , tako da Pedja znam sta pricam.
    Toplana,vodovov....!!!-odgovor na tvoje pitanje.
    Jos jedan veliki pozdrav sa prelepog Kopaonika !!!

    • Predrag Blagojevic

      11:15 // 17. 2. 2012.

      @Goran - zbog čega misliš da mi je cilj da utičem na poslovanje bilo kog preduzeća?
      I dalje odgovorio koga sam to "zaposlio" i u kom JP? Pomenuo si da sam "zaposljavao najblize i najdalje rodjake", pa, evo, posto vidis da se i ovi komentari objavljuju, možeš da napišeš imena firmi i ljudi.

    • Josif Pancic

      19:49 // 17. 2. 2012.

      Gorane sine,
      Ostavi se chat-ovanja i popni se malo do mog vrha da se opustis...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: