Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:37, 3. 5. 2012.

Šerif i dalje prima uvećanu platu

Marko Randjelovic Serif

Većnik u niškoj opštini Medijana Marko Ranđelović i dalje prima uvećanu platu, pošto još nije formalno obavestio Administrativni odbor o promeni svojih primanja u Elektrodistribuciji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Зевс

    21:11 // 3. 5. 2012.

    Увећане плате могу само из ДС-а да примају !

    • Sanjica

      21:43 // 3. 5. 2012.

      Na njihovu žalost.....neće moći još dugo!

    • max

      22:20 // 3. 5. 2012.

      na žalost mož da prima ko oće i ko god se nadje u sličnoj situaciji, to je i suština propasta našeg sistema, ostavljeno je na pojedincu da odluči da li će da krade ili da kraducka, uperiš prstom u lopova i niko ga ne dira a kamoli institucija same da nadju i osude lopove!

  • Vucko

    21:30 // 3. 5. 2012.

    Ovaj 'serif' na slici se svima smeje u lice. Kako ga samo nije sramota.

    Podseca dosta na onog Strongmena Jovanovica, jednog od brojnih nepotisticki uhlebljenih direktora trznice, koji je bez trunke stida primao gradsku platu, u periodu dok je snimao film u Beogradu.
    A, jel znate sta je glumio? Makroa!

    • Tijana

      23:09 // 3. 5. 2012.

      To je osmeh Mona Lize...

  • max

    21:33 // 3. 5. 2012.

    Sad definitivno znam da neću da glasam za DS na lokalnim izborima, mora se kazniti ovakvo ponašanje, prvo gubitkom izbora a posle i sudski protiv svakog pojedinca koji je stekao nelegalno materijalnu korist od poreza gradjana.

    • miloške

      22:05 // 3. 5. 2012.

      Ma kakav DS!
      Oni su pukli pa nema gde!
      Da je ova zemlja i ova vlast socijalno i pravedno odgovorna ovakvi kao što su Šerif, a na žalost ima ih jako mnogo, bili bi odavno iza rešetaka obučeni u neka od Šojićevih odela (mislim na prugice)

  • br@ca

    22:28 // 3. 5. 2012.

    A izvinite, sta je ovde novo. Po meni samo ime. Koliko li ih je tel za koje ne znamo. Sramota, ali nasa. Mi smo ih birali za mesta na kojima su. "Snasli se ljudi" :(

  • Mirko Slavkovic

    23:32 // 3. 5. 2012.

    Decko je toliko insuficijentan u svakom pogledu ,da ne ume cak ni da se brani,pa upucuje na Micica,koji je kontrolor letenja...Sad neka meni neko objasni kako kontrolor letenja,moze da bude Predsednik odbora koji ce da ocenjuje ovakva pitanja,to moze samo u Nisu.Polovina clanova te stranke na lokalnim izborima,nece glasati za svoju stranku,zbog takvih kao sto je Serif,a Cirkovicu neka je Bog napomoc,ako postane gradonacelnik,sa takvima oko sebe,mada ja mislim da ce oni i njemu noz u leza zabiti nakon izbora i da ce izbrati nekog ''Serifovica'' za gradonacelnika.

    • djak

      00:46 // 6. 5. 2012.

      @Mirko, sta znaci insuficijentan?

  • Miladin

    00:09 // 4. 5. 2012.

    Ce vas sredi TOMa samo polako,preteraste ga vise i vi i serif i simonovic i zivkovic zoran i cirkovic i ostala ,,gospoda..

  • Gagi

    08:22 // 4. 5. 2012.

    Nije moguce da Cirko ne zna da je Serif primao vise nego sto treba.Postoji nekoliko razloga zbog kojih se nista ne desava.Jedan je zato sto ih ima jos pa bi se pokretanjem ovog slucaja makar i na stranackom nivou otkrili i drugi.Drugi je jer procenat ide finansiranju stranaka i treci da ne talasaju do izbora.Ali na stranu sve to,zasto ne reaguje javni tuzioc jer je to krivicno delo?Formalno niko nije podneo prijavu ali su Juzne Vesti prakticno prijavile slucaj obelodanjivanjem ocigledno tacne informacije.

  • alex

    08:57 // 4. 5. 2012.

    U ovoj drzavi takvih ima da na prste ne mozes da ih nabrojis, kao drustvo odavno smo propali.

  • Branislav Petrović

    09:18 // 4. 5. 2012.

    Kao početnik,mladi demokrata,obećavao je mnogo.Šta se ovo sa njim desilo i kako i zbog čega ili koga se peromenio samo on zna.
    Ako je sve tačno sledi kazna,politička ili neka druga.

  • Marko Dokic

    09:54 // 4. 5. 2012.

    Pogledajte ovo milo lice, ovaj mirni pogled pun ljubavi, razumevanja, odvaznosti, postenja... Pogledajte na drugom komentaru lice g. Cirkovica, lice na kome se vidi intelekt, postenje, smernost... Siguran sam da Vi sto ovo pisete bezocno lazete samo da bi vasim novinama povecali popularnost i citanost. Ovi divni ljudi, ove ljudske gromade nikada, nikada ne bi zloupotrebili poverenje gradjana zbog kojih se muce i maltretiraju na svojim radnim mestima na kojima surfuju po internetu, klopaju po sluzbenim krkanjcijama, voze se u sluzbenim kolima, primaju neke bedne dnevnice i trpe ostale posledice mesta i funkcija na na kojima se nalaze. Na nasu srecu, imamo mnogo serifa i opet, na nasu srecu, svi smo mi indijanci pored ovolikih kaubojaca.

  • Boban

    10:01 // 4. 5. 2012.

    LOPOVLUK ŠERIFA,DS,Miloša Simonovića i Dušana Milisavljevića je vrhunac bezobrazluka,cinizma i bezobzirne borbe za VLAST u DS u Nišu a zarad LIČNIH INTERESA.
    A i dalje nema NAČELNIKA MUP-a u Nišu,da pohapsi BAGRU?

  • 123

    14:43 // 4. 5. 2012.

    Čim niko, ili malo ko reaguje (mislim na slabu reakciju gotovo svih političkih stranaka u Nišu u vezi sa navedenom krađom), govori mi da svi oni to rade, radili su ili se nadaju da će raditi!!! Svak čast južne vesti što ste jednog od njih pronašli i nadam se da nećete zaboraviti ovaj "slučaj"!

  • zivkovic

    17:35 // 4. 5. 2012.

    Pa glasajte i dalje za ds, tako treba vi ih glasajte u nedelju oni ce da se zajebavaju i pljackaju narod i treba ponovo da pobede da nas sve uniste.

    • sava

      19:42 // 4. 5. 2012.

      sve je krenulo od privatizacije duvanske industrije...

  • sava

    19:36 // 4. 5. 2012.

    Izgleda da zivimo u vrlo postenom gradu kada je ovaj Šerif problem što prima 20 hiljada dinara zato što je vecnik...zasto se Juzne vesti ne bave ozbiljnijim stvarima(a ima ih od 2000te ...) nego su svoju hrabrost i znanje istrazivackog novinarstva usmerili na ovu stvar...bas pionirski

    • Gamer

      17:14 // 6. 5. 2012.

      A ti nalegni na te mnogo bitnije stvari ako ti je toliko bitno da se saznaju. Nadji dokumentaciju, skupi izjave i podnesi, pa ce da objave, sa sve tvojim imenom. A ako gundjas samo da bi gundjao, ili si necija lutka koja je placena da gundja, ili si... hmm... kognitivno jednostavan.

  • Zoran Davidovic

    16:22 // 5. 5. 2012.

    Nis je dovoljno mali da sve moze da se sazna i otkrije. Afera Sherif je isfingirana da bi se skrenuo fokus sa mnogo krupnijih igraca koji drmaju i tresu iz senke poslednjih deset godina. Za pravo istrazivacko novinarstvo trba hrabrost, a ne prihvatanje i izvrsavanje naloga prebogatih. Treba se raspitati kome smeta to sto je Marko direktor Agencije za restituciju, ko je to hteo da postavi svog direktora, pa da mlati pare.

    • max

      08:35 // 6. 5. 2012.

      Znači ok je da se kraducka samo ne sme da se krade. Ali za neke ta sića od 23,000 dinara je životna egzistencija za celu porodicu. Za mene nije poražavajuće što šerif nije hteo da bude pošten i prijavi da mu skinu tih dodatnih 23,000 mesecno već sama činjenica da to verovatno svako radi i da ne postoji nikakva interna kontrola da se to ne radi, pa čak i kad su južne vesti objavili to na sajtu pre 2 meseca niko ništa nije preduzeo pa čak i sam šerif nije se postideo od sugradjana koji su ga izglasali. Naravno treba svaka malverzacija da se zna od najmanje pa do najveće. Pitam se samo šta radi javni tužilac u Nišu i njegovi pomoćnici, koliku i koliko plata imaju i iz koje su partije?

  • prof.dr.Pera

    01:28 // 6. 5. 2012.

    Bitanga!

    • Nišlijski Džeronimo

      12:43 // 6. 5. 2012.

      Bitanga! Još jednom.

  • Marko Milosevic

    14:35 // 7. 5. 2012.

    Pre svega, vidite mu facu, koja je drtina!

  • mihajlo g

    03:03 // 21. 5. 2012.

    Seljak

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: