Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 13. 2. 2020.

Sprečio spornu javnu nabavku za uklanjanje gromobrana, pa sklonjen na drugo radno mesto

gromobran Uzbunjivač sprečio da Grad plati da se skinu gromobrani na tuđim parcelama; foto: Nišavski upravni okrug

Da lokalna samouprava ne sme da plati uklanjanje radioaktivnih gromobrana sa parcela koje su u privatnom vlasništvu, a da je Grad Niš protivzakonito planirao da na to potroši 15 miliona dinara iz Fonda za zaštitu životne sredine, ukazivao je jedan od radnika Sekretarijata za zaštitu životne sredine Slaviša Nešić, pa je prebačen na drugo radno mesto. Uveren je da je sklonjen sa izvora informacija, pa je sada fizičar zaposlen u drugom Sekretarijatu, u prosvetnoj inspekciji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Igor Tosic

    13:45 // 13. 2. 2020.

    Kao u doba poturica i janičara, eto tako se ponašaju naprednjaci.

  • dexa88

    13:58 // 13. 2. 2020.

    U 50 marke da se kladimo kako će firme za uklanjanje biti povezane sa sns-om. Uostalom kao i za sve javne nabavke u ovoj našoj palanci. Uzbunjivači će se razvlačiti po sudovima dokazivajući istinu, ostali iz sekretarijata će angažovati podobnog za komisiju. Kada se otkriju nepravilnosti, štitiće ih partijski drugari i sudije. Prokleta avlija.

  • Viktorija

    15:13 // 13. 2. 2020.

    U ma pazi ako mu ne poverujemo u to što priča garant je tražio mesto te Sekretarke zato je sada i prijavljuje nije ostvario svoj cilj pa je kivan što to nije prijavio ranije nismo od juče znamo šta radite i kako nameštate posebno ženskim koleginicama po tim sekretarijatima tamo bre masa muškaraca tako smešta ženama da to više nema logike nemogu psihički da podnesu kada je neko žensko rukovodeće.

    • Pera

      18:53 // 13. 2. 2020.

      Ivana ti li si?!

    • Јован

      22:28 // 13. 2. 2020.

      А јој Викторија. Та женска колегиница није дошла на то место зато што је жена, него зато што је њен муж лобирао, лобирао, звао, набацивао се као битан итд. Kористио или боље злоупотребљавао своје радно место. А ти то добро знаш. И овде је све јасно .Са психом има проблем ко Викторија?

  • Nevena

    17:36 // 13. 2. 2020.

    Ako pažljivo citate, Sotirovska je lepo rekla "Prema rečima načelnice Nišavskog okruga Dragane Sotirovski, Ministarstvo zaštite životne sredine je opredelilo novac da se skinu radioaktivni gromobrani, ali je važno da se "snimi" tačno stanje".
    Pitam, Jel se doticni sekretarijat obratio ministarstvu?. Ocigledno nije!
    A kad smo kod tacnog stanja? Zasto nije sekretarka utvrdila stvarno stanje?

  • MarkoNis

    19:36 // 13. 2. 2020.

    Uzbunjivac neka kupi svojoj deci stan na nekoj od ovih lokacija,pa da vidim da li bi onda kocio celu akciju...Od opsteg znacaja je da se ovo ukloni sto pre,ma ko god se ugradio na tom poslu !

  • Ouzo

    20:35 // 13. 2. 2020.

    Gospodine Nesicu,kapa dole! Cuvsi za odluku,pokusao sam u sekretarijatima i skupstini grada da dodjem do informacije kako prijaviti lokaciju sa zastarelim RAG,svi su me cudno gledali,da bi mi jedan sluzbenik rekao,kome je sve dozlogrldilo,da su "pare potrosene i da nema nista od toga"

  • Dejan Gagić

    21:23 // 13. 2. 2020.

    Sramota velika, 15 milijona ni manje ni više a grad nam se guši što vazduh što djubre svuda okolo naokolo.

  • Odrzivi razvoj

    07:46 // 15. 2. 2020.

    U eri gde se posebno naglasava ocuvanje sivotne sredine i prirodnih resursa za buduca pokolenja, grad uklanja radioaktivne gromobrane. Koliki je stepen radijacije? Dali je zanemarljiv u odnosu na ostatke NATO bombardovanja?U isto vreme kvalitet vazduha, vode i zemlje je u jako losem stanju. Sredstva raspodeliti u tom smeru i za pocetak uraditi mapiranje i monitoring bez fingiranih podataka

    • Neodrzivi komentar

      08:25 // 17. 2. 2020.

      Ocigledno,nemas nikog u porodici ko se lecio od kancera,pa bulaznis!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: