Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 9. 3. 2012.

| Istražujemo

Svi ćute o slučaju "Šerif"

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Dragoslav Ćirković i Miloš Simonović
Dragoslav Ćirković i Miloš Simonović

Predsednik opštine Mediana Dragoslav Ćirković i prvi čovek DS u Nišu Miloš Simonović već dva dana odbijaju da komentarišu saznanja Južnih vesti o zloupotrebama opštinskog većnika Marka Ranđelovića, zvanog Šerif.

Ćirković se juče nije oglašavao a dans celog dana nije odgovarao na telefonske pozive. Nisu urodili plodom ni pozivi preko njegovog šefa kabineta Biljane Stanojević.

Miloš Simonović, inače i gradonačelnik Niša i Ranđelovićev partijski šef, ne odgovara na pozive Južnih vesti od aprila prošle godine, a komentar nismo uspeli da dobijemo ni od PR stranke Dragane Stojanović.

Bez uspeha je bio i pokušaj Južnih vesti da komentar dobijemo od centrale DS u Beogradu. Iako je press služba ove stranke veoma aktivna na tviteru, već dva dana nisu odgovorili na poruke Južnih vesti.

Kratak komentar dobili smo jedino od načelnika Opštinske uprave Mediane Novice Simića, koji je najavio istragu po saznanjima Južnih vesti.

- Gradska opština Mediana će o činjeničnom stanju obavestiti nadležne organe, te će nakon dobijanja nalaza istih postupiti po njima - piše u pisanom odgovoru, dostavljenom pred kraj radnog vremena.

Marko Ranđelović Šerif Marko Ranđelović Ipak, kako Južne vesti nezvanično saznaju, za danas u 18 sati zakazana je sednica Opštinskog odbora DS Mediana, na kojoj se očekuje i rasprava o postupcima potpredsednika odbora Marka Ranđelovića.

Podsetimo, većnik u niškoj opštini Mediana Marko Ranđelović (33), više od godinu dana je primao veću platu jer nije prijavio promenu svojih primanja u matičnoj firmi, i tako dodatno zaradio oko 250.000 dinara. Više o ovome možete pročitati u posebnom tekstu - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zivojin Zikic

    01:11 // 15. 3. 2012.

    Epa kad je doslo vreme da Dusan Milisavljevic ima svoje kadrove, to je stvarno dno dna!! Ja cu da glasam protiv demokrata na ovim izborima. Ovo je skandalozno kakvi su sve akrepi isplivali u DS-u.

  • aleksandar

    19:07 // 12. 3. 2012.

    Kadar Dusana Milisavljevica.

  • Rajko Lotrič

    15:01 // 12. 3. 2012.

    jOVANA JE TIPIČNI MLADI DEMOKRATA:SPONZORUŠA NEKOG "LIKA"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: