Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:43, 31. 10. 2012.

Toplana krije podatke o platama

toplana-nis-zloupotrebe.jpg

I dalje nije poznato koliko para dobijaju članovi Upravnog odbora niške Toplane, pošto je rukovodstvo ovog preduzeća odbilo da to saopšti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • hedonist

    08:50 // 3. 11. 2012.

    @dzeronimo-ne kaze se nisliski,vec NISLIJSKI.bolje da budes bik koji sedi,izgleda da si neki veliki mudrac!ako si se prepoznao u mom komentaru-tvoj problem. ja sam protiv ovih lelemuda,koji hoce da uruse i ono malo sto nesto i negde radi,u nasem nisu,pa poziva na bojkot i neplacanje. pitaj ljude koji se greju na drva ima li dzabe i na rate i bojkotuju li da se zimi greju?!

    • Nišliski Džeronimo

      12:05 // 3. 11. 2012.

      E, vidiš, hedonisto, sad se, uglavnom, slažem s Tobom. Prvo, za stare Nišlije ne postoji pridev "niški" ili "nišlijski". Drugo, važnije, ne radi se o tome da se usluga ne plaća, već o tome da se ne naplaćuje usluga koja nije isporučena. A, ako je isporučena da se ne preplaćuje. Treće, Toplana je u stalnim aferama: nepotizam; nesposoban (partijki) menadžment; neće ljudima da ugrade kalorimetre, pa naplaćuju od oka (masno); neće ni da isključe ljude koji to žele(izmislili bezbroj blesavih opravdanja i procedura); naplaćuju cele godine za bedno grejuckanje od par nedelja godišnje; izračunali ljudi: grejanje na radijatore je trenutno najskuplje grejanje.

    • Nišliski Džeronimo

      12:12 // 3. 11. 2012.

      Bik Koji Sedi? Nije loša ideja. Sa svojim Čejenima i Sijuksima je umlatio vojsku (tada)pukovnika Kastera (umišljenu i nacifranu budaletinu) u bici kod Litl Big Horna 1876. godine.

  • Nišliski Džeronimo

    23:53 // 1. 11. 2012.

    Bojkot Toplane! Ne plaćajmo više njihov nerad!

  • hedonist

    08:34 // 2. 11. 2012.

    dakle svakojake gluposti mogu se procitati u komentarima. na bojkot i protest pozivaju veciti studenti,neradnici i oni sto hoce da se dzabe greju,jer su navikli na mufte a racuni im narasli. zbog takvih mediokriteta je drzava dovde dogurala!

    • Nišliski Džeronimo

      09:51 // 2. 11. 2012.

      E, moj hedonisto (u prevodu: uživaoče nečega), država je dovde dogurala baš zato što je raznim parazitima plaćan njihov nerad. Što se mene tiče - nažalost, redovno plaćam sve namete. Ponavljam, toplanačani naplaćuju svoj parazitizam - i to obilato. Pitanje je - ko je ovde mediokritet? Onaj ko savije rep među noge ili onaj ko još uvek ima kičmu?

  • Alter Ego

    16:41 // 31. 10. 2012.

    U potpunosti se slažem sa tim da bi trebalo da se zna koliko članovi Upravnog odbora dobijaju nadoknadu, pogotovo sada kada je tolka nemaština i kada su toliko velika dugovanja same Toplane, i prema Jugorosgasu i koliko imaju nenaplaćenih potraživanja od građana Niša i pojedinih firmi!!!

  • dusicavukadinovic

    06:45 // 1. 11. 2012.

    Ne znam da li neko stvarno ne vidi ili se pravi ali ta ista toplana koja ima velika potraživanja ima najveće plate u Nišu pa se svi busaju da se zaposle. Jadni oni sa platama da mi je njihova plata bar godinu dana da se nauživam. SRAMOTA I ZA GRAD I GRADSKE OCE. LJUDI, KAD IH ZOVEŠ ZA HAVARIJU ONI SE RASPRAVLJAJU KO JE ŠTA JEO A TI ŠTO IMAŠ PROBLEMA SA NJIHOVIM GREJANJEM A PLAĆAŠ REDOVNO: PRIJATNO IM BILO? sramno

  • Jovica Petkovic

    17:50 // 31. 10. 2012.

    Ma ljudi, kakva nadoknada za članove Upravnog odbora. Neka izadju i kažu šta oni rade osim što se mesečno ili na nekoliko meseci sastaju i aminuju ono što je direktor i menadžment pripremio. Ovom gradu treba jedan Palma i da se uvede volonterski rad za sve koji već imaju svoje firme a u politicu su i grabe na nekoliko strana. Došlo do duvara a udarati glavom boli.

  • hm

    08:18 // 1. 11. 2012.

    javno preduzece, javne treba da su i plate

  • Nevena Petrovic

    22:21 // 1. 11. 2012.

    Kriju oni mnogo toga, ogromni prevaranti, zmijsko gnezdo koje i dalje ne moze da se razbije... Svi lazu...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: