Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 24. 4. 2013.

| Istražujemo

Trenkić osumnjičen za korupciju

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
Srbobran-Trenkic.jpg
Srbobran Trenkić, arhivska fotografija

Bivši direktor niškog Kliničkog centra Srbobran Trenkić osumnjičen je da je bez tendera kupio 4 putnička automobila.

U saopštenju Policijske uprave precizira se da su automobili, koji su nabavljani tokom 2009. i 2010. godine, kupovani i van Plana javnih nabavki.

- Putnička vozila je kupio po višoj ceni i naneo štetu Kliničkom centru u Nišu u iznosu od oko 4.350 eura - piše u saopštenju.

Pored Trenkića krivičnom prijavom je obuhvaćena i tadašnja predsednica Nadzornog odbora Kliničkog centra Vesna Milenković (51), koja je i dalje na toj funkciji.

- Sumnja se da osumnjičena Vesna, kao predsednik Nadzornog odbora Kliničkog centra u Nišu nije vršila nadzor nad odlukama Upravnog odbora i omogućila nabavku spornih vozila na štetu Kliničkog centra - dodaje se u saopštenju.

Južnim vestima je u Kliničkom centru rečeno da će se javnosti obratiti sutra.

Srbobran Trenkić bio je direktor Kliničkog centra u Nišu od 2004. do februara 2011. godine kada je podneo ostavku na tu funkciju. Tokom svog direktorskog mandata bio je istaknuti član G17 plus/URS, a u toj političkoj organizaciji sada tvrde da ih je napustio 2011. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kaligula

    23:53 // 20. 5. 2013.

    Banana bi se odreko sopstvenog deteta zarad pozicije koju je obezbedio lopovlucima,muckama,bezobrazlucima...valjda ga mrze svi normalni Nislije.Ali njega nije sramota da se pojavi i besramno laze gradane i svaku stranku dovede do propasti.Najvece ZLO u gradu!

  • Nura

    23:43 // 11. 5. 2013.

    Svako ko vas zaglupljuje vi ga veličate, ovo je smešno i žalosno, ovo što rade ne ide nam na čast,nama kao narodu, ovo dođe kao pred propast rimskog carstva previše intriga i tračeva

  • ivana

    17:35 // 26. 4. 2013.

    uzeo je taj mnooooogo vise...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: