Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 12. 1. 2011.

Tržnica krije podatke

Niško javno preduzeće "Tržnica" odbilo da dostavi podatke o ukupnom broju direktora, savetnika i zamenika direktora i broju zaposlenih koji su bili na plaćenom odsustvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • catch me

    17:59 // 13. 1. 2011.

    kako vas nije sramota da kopate po takvim stvarima!!!!
    strongman je bio izbacivac u "ameriku", mnogo je jak, uredno se pumpao u "teretanu", izlazi po kafici, gradska je faca i jos mnogo toga sto se ceni ovde, ah da, i najpoznatiji bloger ( spilbergu dodji kod nas ), a vi ga prozivate za ovakve stvari, pa jos nekim nerazumljivim argumentima zbunjujete istog!
    bezobrazni ste!!!
    ma udri samo ....
    :)

  • Ivan

    20:09 // 12. 1. 2011.

    Bravo za izvanredno izvestavanje.

    Prikrivene pretnje tipa: "nisam navikao na prozivku" su za svaku osudu. Barem mi je drago da znam za koga i cije kadrove sigurno necu da glasam na buducim izborima.

    Jos jednom puna podrska Juznim vestima.

  • Branko

    17:46 // 15. 1. 2011.

    Vidim jurite Trznicu a u stvari tako je u svim javnim preduzecima gde ima onoliko viska zaposlenih i svi oni na budzetu. Kada bi ta preduzeca bila u privatnoj svojini trecina uposlenih bi bila dovoljna, iako bi nasi privatnici i to gldedali da smanje. Potrebno je vratiti moral i etiku u javni zivot, vratiti odgovornost prema budzetskim (narodnim) sredstvima i onda se nadati da ce mozda biti bolje.

  • Milan Stosic

    17:14 // 12. 1. 2011.

    Respekt "strongman"-u i svima ostalima, ali kada narod placa za to sto oni rade u korist tog istog naroda, onda je logicno i da narod zeli da zna za sta daje svoj novac

  • milorad - miki maksimovic

    18:46 // 12. 1. 2011.

    Ne krivim toliko direktora gospodina Petrovica koji ima ovoliko zaposljenih radnika sto mozda nije znao za ovolike probleme u firmi ali cudime da njegovi pomocnici i savetnici niisu nasli resenja za sve te nagomilane probleme.Pretpostavljam da su mozda oni bili malo zaposlejniji i na vreme ukazivali direktoru i strucnium sluzbama TRZNICE NIS na probleme i da su ukazivali na moguca resenja do ove situacije nebi doslo.Zelim im kao gradjanin koji svkog dana ide na snabdevanje na njihove pijace da nadju snage da ih rese , da bude bolje i njima i nama.

  • Милена

    19:01 // 12. 1. 2011.

    Управо због начина размишљања као што је Ваш и настају проблеми. Рад јавних предузећа МОРА да буде јаван и ту нема компромиса. А што се тиче регулисања, Ви сте читали Статут па знате то или само нагађате?

  • Predrag Blagojevic

    19:04 // 12. 1. 2011.

    @Slavica
    Da li je regulisano Statutom ne znam jer nije javno objavljen. Podseticu Vas da je i direktor Klinickog centra Nisa pre mesec dana tvrdio da ima 10 pomocnika "jer je on tako procenio da mu toliko treba".
    Sa druge strane, mozda izgleda kao da neko "gura" pricu, ali je u stvari problem sto jako mali broj medija otvori temu i prati je do kraja. Obicno se samo objavi vest i tu se stane, kao da dalje nema.

  • administrator

    20:06 // 12. 1. 2011.

    Kada jedan korisnik posalje veci broj komentara pod razlicitim imenima sistem automatski upozorava na anomaliju.
    To nije dozvoljeno, pa su komentari potpisani sa "Slavica" i "dejan pantelej" obrisani.

  • Dejan N

    00:13 // 13. 1. 2011.

    @ administrator
    A zar vam nije palo da su možda sa istog naloga pisali brat i sestra ili možda supružnici??

    Za ostalo imam samo da kažem da ne mogu da verujem u kakvoj zemlji živim. U kakvoj se krizi nalazimo - pa i pored toga ljudi koji su na ovaj ili onaj način došli na rukovodeće pozicije - na "državna jasla" primaju sam bog zna kolike plate - za ništa???...
    Ne bih da prozivam nikoga, ali zar ne bi bilo loše da krenu - ili bar da pokušaju da zarade te svoje plate, a ne da gledaju da pored dobrog posla imaju i "tezgu" sa strane (pazi, pazi... pa ovo se jos i "rimuje" sa tržnicom)
    ;-)
    Ja sam celog svog života radio u privatnom sektoru, i znam da kad neko ne radi posao za koji je (mizerno) plaćen - dobije otkaz...
    Mislim da ne bi bilo loše da se tako nešto pokuša i u državnim firmama, jer ako samo gledamo da sve što imamo obezvredimo i kasnije jeftino prodamo - definitivno smo na pravom putu.

  • Vladimir Dimitrijevic

    09:20 // 13. 1. 2011.

    Puna podrška gospodinu Predragu Blagojeviću.
    Lično me apsolutno ne zanima ko finansira Južne Vesti dok god su objavljene informacije istinite.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: