Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:38, 4. 8. 2021.

U Medijani kriju dokumentaciju i račune sa "svadbenog" službenog puta u Beograd

1280x0_Opstina-Medijana-jun-2019-foto-JV-J-A U Medijani kriju dokumentaciju; foto: J.A.

Putne naloge, račune, kao i pisane izveštaje koji bi mogli da otkriju ko je i zašto službenom škodom Opštine Medijana išao neradnim danom u Beograd i to u luksuzni restoran u vreme svadbene proslave reprezentativca Aleksandra Mitrovića, novinarima Južnih vesti iz ove opštine ne dostavljaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • PA ŠTA , AKO JE VOZIO

    10:20 // 4. 8. 2021.

    NIJE GU SLUPAO !

    NIJE DAO ŽENI DA VOZI .

    AKO JE TO JEDINI ILI NAJVEĆI PROBLEM U GO "MEDIJANA" , BLAGO NAMA, ILI SMO ISLAND ILI ŠVAJCARSKA, ALI NE ZNAMO ...

  • Petar SNS

    12:44 // 4. 8. 2021.

    Mislim ovo je strašno. Ja ne volim ovakve stvari. Aca mora bude kažnjen pred stranačkim organima ili isključenjem. Nije srcem u stranci već zbog interesa i službenih kombinacija. Stranci se nanosi šteta. Za Marifetluke je imao od koga da uči od najboljeg od oca Dragana šefa poslovnice pošte. Znači zamisao Šoneta Kocića bivšeg poverenika Mikice iz DS je skroz pročitana. Znači sramota.

    • MilosNis

      14:39 // 4. 8. 2021.

      Alo decko jel ti vidis sta pises, nanosi stetu stranci?!? i vodji a to koju stetu nanosi narodu od cijeg poreza prima platu i od cijeg poreza je kupljena skoda i o cijem trosku se bahati po Nisu i Beogradu o tome nisi napisao ni slova! najvecu stetu pravite vi kao sekta, nece moci generacije da otpalate koliko ste nas zaduzili da bi se bahatili i izivljavali nad nama!

    • Bulevarka

      14:47 // 4. 8. 2021.

      Ajde reci mi ko je snosio posledice?
      Jerkan ispreskako ceo odbor da bi ostao direktor? Trebao da bude smenjen zbog sina, nije. Guska zaposli zenu, Sotirovska celu familiju. Ko je u SNS snosio posledice za svoje postupke? Nemate predsednika/poverenika. Radi ko sta i kako hoce bez kontrole,samo za fotelju i dzep znate a vredan i posten narod vas ne zanima bruke jedne.Za niski SNS nikad vise

  • Radnik opstine Medijana

    13:21 // 4. 8. 2021.

    Podnesite krivicnu prijavu protiv ovog prevaranta, da vidite kako ce da se svi operu od njega momentalno. I Sonetu je dosadilo njegovo maltretiranje, poceo je i on da ga pljuje, verovatno se nisu istalili na ravne casti

    • Buvara

      14:49 // 4. 8. 2021.

      Pa radnici ga pljuju samo tako.Sem koje je uposlijo.Kad bi znao da postoji svaki dokument o njegovom vrsljanju slosilo bi mu se.

    • Tajanstveni Alan

      17:27 // 4. 8. 2021.

      Sto je ti ne podneses ? A, da ista ste partija, bratija i prcija, samo ti nebi ,da se zameris, da ne izgubis radno mesto ili da te kazne i na stranacke(sektaske) organe iznesu !

  • Razbibriga

    17:37 // 4. 8. 2021.

    E, dokle smo dosli, cela zgrada je , od sns-a zagadjena, pa se radujemo, sto ista bagra se medjusobno ne podnosi, jer jedan ima mogucnost da vise lapa a drugi manje !
    U, konacnom, kad dodje do raspleta, odbornicka vecina ce izglasati da lopovluka nije bilo, jer, imaju vecinu i cucemo- Narod je na izborima rekao svoje ! Surova realnost za zatucane stanovnike najvece Opstine , uzivajte u Letu ! Ca

  • Dr Dzudza, zamenik direktora

    10:14 // 4. 8. 2021.

    U moju firmu direktor vozi službeni auto -škodu 24/7 , jer ako ima za njega će bude i za mene .
    Vozio bi i Ja , al numem da položim.

  • Mile

    11:30 // 4. 8. 2021.

    Ovo je cirkus Kolorado na celo grada!!!

  • Cevap

    11:43 // 4. 8. 2021.

    Levo od njega na slici je Aleksandar Stojicic, aktuelni vecnik za sport, a pored njega Jovan Marjanovic koordinator kancelqrije za mlade koji su takodje ucestvovali u neuspeloj bakljadi.

  • Robin Hud

    12:07 // 4. 8. 2021.

    Bas sam iznenadjen, pa kod nas NIKO NIJE ZASTICEN OD VLADAJUCU STRANKUUUUU

  • Dosta je

    12:38 // 4. 8. 2021.

    Pa ne mogu da daju,covek organizovao bakljadu po krovovima i aktivno ucestvuje u svim sns marifetlucima a otac mu postao direktor poste sada jer ima zatvorsku biografiju citaj PREPORUKE.
    Ko ce ide svojim kolima,kad su sluzbena bolja i JEFTINA dinara 0 za gorivo i putarine.

  • Bulevarka

    12:41 // 4. 8. 2021.

    Jel podneo ostavku? Jel preuzeo odgovornost? Jel se ogradio neko? Pa kako vas bre nije sramota vise, dokle cete ovaj narod da pravite na budale? Ja sam rekla i ne menjam misljenje, za SNS na lokalu vise nikad. A tatko od gospodina dobio direktorsko mesto kao nagradu za bahatost sina. E moje nislije. Glasajte da se tudji dzepovi pune a na narod naravno da ni jedan foteljas ne misli

  • teča

    12:44 // 4. 8. 2021.

    Medijana-naprednjačko zmijsko leglo.Knjiški primer kako funkcioniše napredna sekta.

  • Papiru na sunce.Dokazi postoje.

    13:14 // 4. 8. 2021.

    Misli da ce da preleti pa pokusava da drzi kontakte i sa opozicijom.Ko je on? Foliranr i manipulator.Nece mu pomoci ni pojedini iz sup , kao ni sudije

  • Gusan

    13:14 // 4. 8. 2021.

    Uzgred, proverite da li je i ova Škoda na fotografiji sa bakljade u vlasništvu grada/opštine/javnog preduzeća? Desni ugao na fotografiji?

  • Nezaposlen

    10:28 // 4. 8. 2021.

    Mante se ™svadbe na službenom putu™ nego potražite dokumentaciju kako je načelnik zaposlio sestru. Uopšte ne dolazi na posao a prima platu.

    • Bulevarka

      12:43 // 4. 8. 2021.

      A zasto ne izlazite sa ovim podacima kad mesecima pisem o Jerkanu? Sve nepravilnosti pisite, sve sta mislite da ne valja pisite. Ne mogu oni da budu bahati koliko mi mozemo da pisemo...

  • Зоран Васиљевић

    10:37 // 4. 8. 2021.

    Напрдњачка багра. Кажњавање по закону и лустрација.

    • Kastriota

      08:05 // 19. 8. 2021.

      Ne kaže se lustracija, nego - kastracija !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: