Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 31. 10. 2012.

URS "zaokružuje" gazdovanje imovinom

Kasarna Kasarna Bubanjski heroji

Ukoliko Slađana Janić, supruga načelnika gradske Uprave za imovinu, bude postavljena za direktora Poreske uprave, postoji opasnost da jedna partija gotovo u celosti upravlja imovinom Grada Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • jova

    12:15 // 31. 10. 2012.

    Ovo nam je "naša" borba dala ... da dobijemo Baneta za Maršala...
    Visine koje je Felix dosegao...šta je to spram Baneta i URS-a ... sića !!!

  • jelena

    13:07 // 31. 10. 2012.

    Ljudi,je li ovo moguće!!!!

    • Branislav Petrović

      14:01 // 31. 10. 2012.

      Moguće,kakav narod takvi su nam i izabrani političari.

  • istražite

    13:29 // 31. 10. 2012.

    Šta je sa Centrom za socijalni rad kojim URS rukovodi?

    • Petar Petrovic

      14:07 // 31. 10. 2012.

      A sta je sa Upravom za poljoprivredu kojom jos uvek rukovode demokrate?

  • sky

    14:01 // 31. 10. 2012.

    SBPOK, omogucite ovim ljudima da zaigraju gangam style

  • jelena

    14:14 // 31. 10. 2012.

    Nisam za URS,cak sto vise ne podnosim ih, ali o Sladjani Janjic sve najbolje!

  • begunac

    14:21 // 31. 10. 2012.

    FANTASTICNO !!!

  • Petar

    14:32 // 31. 10. 2012.

    Branislav Jovanovic je oličenje rada, poštenja i primer kako treba da izgleda političar! Više je učinio za naš grad nego svi ostali činioci vlasti unazad 20 godina! Samo napred gospodine Branislave Nislije su uz vas!!!

  • Bratska podela!

    14:42 // 31. 10. 2012.

    Tako je najbolje!
    I treba da se preseli sve u porodicne ruke a ne da se svadjaju stranke kao deca oko igracaka!Onda cemo znati ko je kriv/zasluzan za sve sto se desi u "njegovom resoru"!
    I policija i tuzilastvo i sudstvo-sve da se podeli!Pa dokle ce samo Miskovici i slicni da imaju sve!Svakom po parce kolaca pa nek radi sta mu volja-kao u igri monopol-na pocetku dobijes kapital i ako te sreca posluzi mozda i napredujes, a ako ne, proglasis bankrot i cekas sledecu partiju.

  • Marko Jankovic

    14:57 // 31. 10. 2012.

    Drage moje Nislije,
    Mislim da se polako blizi dan kada ce motke poceti ponovo da rade.Ovakve politicke igre sigurno nisu ono za sta smo glasali.Mi smo nesposobni da ih pobedimo na civilizovan nacin posto oni sami prave zakone,uredbe....onako kako njmima odgovara. Mislim da se blizi dan kada ce narod preuzeti vlast i resiti se zla koje mi nismo birali.STOP POLITICI,STOP STRANKAMA,
    HOCU DA RADIM A NE DA SE BAVIM POLITIKOM

  • meraklija 68

    15:27 // 31. 10. 2012.

    Cosa Nostra-nasa stvar,rece don Bane.Za razliku od italijanskog kriminalnog udruzenja koje je bilo tajno ovo nase je javno.

  • Alter Ego

    15:59 // 31. 10. 2012.

    Po meni, a i zarad sprečavanja ,,jednovlašća,, smatram da bi trebalo neko drugi da postae direktor Poreske uprave, ako sam o već spomenutoj gospođi Slađani čula da je jako dobar stručnjak u svom poslu!

    Ne kapiram zašto Bananamen i dalje radi i ponaša se kao generalni direktor Direkcije za izgradnju grada kada je on po funkciji izvršni...
    a @iztražite bih samo dodala da je i Zavod za zapošljavanje pod URS-ovskom palicom a narod je totalno nezadovoljan!!!

  • Marko

    17:12 // 31. 10. 2012.

    Kakav smo mi narod, samo da ocrnimo nekog, zar je bitno ko je ako ta osoba dobro obavlja svoj posao, nego ajde hejteri kad ne volite sebe, ne mozete ni da volite druge!

    • Dragan

      09:10 // 1. 11. 2012.

      " ne budali kraljevicu Marko..."

  • jahaci magle

    21:55 // 31. 10. 2012.

    Aman sta se cudite vise,banan drzi ceo grad u saci kao Mile Ilic 96. i kraj. Svima iskusnijim u politici je jasno sta sledi kad moc udari coveka u glavu! Vidite li da se Mile elegantno sklonio sa strane nema ga nigde,seca se kako prolaze takvi koji kontrolisu sve! Guska nam vodi sednice mile odsuten isto kadar URSa ?!I perisic je obicna marioneta u rukama URSa,kao satro se zakacili bane i bandjur,to je sve predstava za narod!!! Znaci grrrrrradom upravlja Bane Jovanovic i tacka,hteli mi to ili ne tako nam je.E sad dali ce da cutimo i mi i Vucic ili cemo da se pokrenemo kao narod kao neka organizacija ....!

    • zivkovic

      08:53 // 1. 11. 2012.

      Nisu se satro zakacili bane i bandjur, nego jednostavno mora neko banani da kaze dosta je vise ali g.bandjur je veoma prosao lose jer je banana izvadio i pojeo bananu i aktivirao svoje potrcke i bandjura su poceli da prozivaju i neki iz njegove partije eto kako ce proci svako ko ce biti protivnik banani.

  • Marunika

    11:33 // 3. 11. 2012.

    Besmisleni su pokušaji redakcije Južnih vesti da veoma često, ovakvim tekstovima, utiče na stvaranje negativnog mišljenja o jednoj političkoj stranci, u ovom slučaju o Ujedinjenim Regionima Srbije u Nišu. Da je gospodin Jovanović uradeo mnogo za svoj grad prepoznali su to građani i ispoštovali na izborima. Zato je stranka gospodina Jovanovića po broju dobijenih glasova i ukazanog poverenja građana, treća u gradu i druga u nekoliko opština u Nišu. Iako vi govorite jedno....Rezultati ipak govore nešto sasvim drugo.

    • Dusan

      19:23 // 7. 11. 2012.

      Gde je nestala pismenost? Citajuci komentare, svakog dana se zapitam, kakav je sklop coveka koji naizgled plasira neku elkoventnost i mudrost, a sa druge strane ne zna osnove pravopisa i interpunkcije srpskog jezika. Na kraju, ponovicu i svima dobro poznatu cinjenicu, koja na zalost gubi na znacaju jer je od ucestalosti upotrebljavanja pocela da vazi za klise: sistem vrednosti u nasoj drzavi vise NE FUNKCIONISE. Ne da je "poremecen" kako mnogi kazu, nego je NEPOSTOJECI. Danas predsednici, direktori, ministri i ostali funkcioneri mogu biti, vlasnici pecenjara, dojucerasnji dzabolebarosi/kockari itd.. Izazov za mene u danasnje vreme predstavlja to uocavanje detalja iz kategorije "koliko jos mozemo kao drustvo da propadnemo" i mogu reci da je u poslednje vreme od sporadicnog "uocavanja" istih, to nazalost, postala svakodnevica.

  • Banana city

    10:24 // 6. 11. 2012.

    Nikada nisam imala visoko mišljenje o tv5 ali mi je bilo žao ljudi koji će ostati bez posla.Međutim sada kada sam shvatila da ni do poslednjeg dana rada nisu smeli da se zameraju ovima iz URS-a i Banetu i kažu bar jednu reč o gomili vrlo sumnjivih stvari koje su aktuelne poslednjih dana,drago mi je što su izbrisani i ugašeni.Nadam se da će se to desiti i još nekim političkim biltenima koji sebe nazivaju medijima i koji svojim pokvarenim ćutanjem učestvuju u ovoj organizovanoj pljački grada !

  • DrBrain

    18:19 // 8. 11. 2012.

    A smešan nam bio onaj most od 2m ???
    ..smešan, smešan...
    Ko se sad smeje?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: