Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Bojan Marinković Bojzi

  • sud

    Sud prepolovio kaznu niškom naprednjaku koji je pretio novinaru pa napredovao u SNS-u

    Nakon žalbe jednog od čelnika niških naprednjaka Bojana Marinkovića Bojzija na presudu po kojoj je trebao da plati 250.000 dinara nekadašnjem glavnom i odgovornom uredniku Južnih vesti Predragu Blagojeviću zbog pretnji koje mu je uputio, Viši sud u Nišu preinačio je odluku i smanjio kaznu na 100.000 dinara. Blagojević kaže da je presuda razočaravajuća na više nivoa i da je problem što izostaje javna osuda, dok ljudi koji bivaju osuđeni za pretnje novinarima budu i unapređeni.

    (27) detaljnije
  • bojzi

    Niški naprednjak na utakmici Zvezde koja se igrala pred "praznim tribinama"

    Zbog epidemioloških mera utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između domaće Crvene Zvezde i italijanskog Milana odigrana je, zvanično, pred praznim tribinama, ali prema fotografijama, zapadne lože bile su dupke pune, a sporadično navijanje čulo se i tokom televizijskog prenosa, iako je reditelj te kadrove u prenosu zaobišao. Među privilegovanim navijačima bio je i narodni poslanik i član SNS-a Vladimir Đukanović, ali i jedan od čelnika niških naprednjaka - Bojan Marinković Bojzi.

    (74) detaljnije
  • Sinđelić Skupština

    Sinđelić nastavlja sa radom, novi predsednik Bojan Marinković Bojzi

    Iako se još ne zna kako će konkretno Radnički pomoći Sinđeliću da se izbori sa dugom od preko 30.000 evra, zbog najavljene pomoći superligaša poništena je prošlonedeljna odluka da klub iz Durlana istupi iz Srpske lige istok. Još jedna novina u OFK Sinđeliću je da je novi predsednik kluba odbornik Srpske napredne stranke u niškoj Skupštini Bojan Marinković Bojzi.

    (34) detaljnije
  • bulatovic i vucic

    I Vučić i Kancelarija za KiM ćute o Bulatovićevom privođenju na Kosovu

    Bez mišljenja i komentara u vezi sa incidentom na administrativnom prelazu Merdare, kada je, prema saopštenju kosovske policije priveden i kažnjen sa 150 evra gradonačelnik Niša Darko Bulatović, su i u Kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

    (22) detaljnije
  • Policijska uprava Niš

    Niška policija ćuti o uzroku Bulatovićevih povreda, tajanstvena i policija Kosova

    Pošto je gradonačelnik Niša Darko Bulatović nakon incidenta na prelazu Merdare na Kosovu primljen sa povredama ruke u niški Klinički centar, u ovoj zdravstvenoj ustanovi su istakli da su o svemu "obavestili nadležne organe". Međutim, u niškoj policiji kažu da "nemaju šta da kažu na to" i ignorišu novinare. U policiji Kosova tvrde da su "primenjivali standardne procedure", ali ne odgovaraju na pitanja o niškim odbornicima koji su tada putovali sa Bulatovićem, kao ni to koliko je prvi čovek Niša bio zadržan u policijskoj stanici Podujevo.

    (14) detaljnije
  • Bulatović

    Tajac oko incidenta na Kosovu - gradonačelnik Niša radi i ne želi da komentariše

    Dok u Kabinetu gradonačelnika navode da gradonačelnik Niša Darko Bulatović ne namerava da komentariše neprilike na Merdaru, odakle se vratio sa povredama i plaćenom kaznom od 150 evra, jer je “na Kosovu bio privatno”, poverenik Srpske napredne stranke za Niš Zvezdan Milovanović ističe da je tamo bio službeno da bi pratio predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

    (34) detaljnije
  • darko bulatovic

    Kosovska policija: Bulatović nije pretučen, već je kažnjen sa 150 evra

    Zbog toga što je kolima hteo da zaobiđe kolonu na administrativnom prelazu Merdare, kako kažu u Policiji Kosova, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je kažnjen sa 150 evra. Policija demantuje tvrdnje izvora bliskih prvom čoveku Niša da su ga pretukli, iako je on sa povredama završio u niškom Kliničkom centru.

    (34) detaljnije
  • Viši sud u Nišu

    Viši sud u Nišu: Pronašli smo presudu, greška nastala u pisarnici

    Nakon što je godinu i po dana bila izgubljena, samo dan nakon što je o tome objavljen tekst, iz Višeg suda je saopšteno da su pronašli spornu presudu po kojoj bi visoki funkcioner SNS Bojan Marinković Bojzi trebalo da uredniku "Južnih vesti" plati 250.000 dinara odštete jer mu je pretio.

    (43) detaljnije
  • mediji

    Odšteta zbog pretnji novinaru: Presuda se izgubila

    Iako je niški Osnovni sud još avgusta 2016. Bojanu Marinkoviću Bojziju, visokom funkcioneru SNS, naložio da uredniku Južnih vesti Predragu Blagojeviću isplati 250.000 dinara odštete zbog toga što mu je prethodno pretio, po Marinkovićevoj žalbi ni posle bezmalo dve godine nije čak ni zakazano nijedno suđenje. Pritom, prema podacima iz sudova, više se i ne zna gde je dokumentacija u vezi sa ovim predmetom.

    (8) detaljnije
  • vodovod

    Partijsko i rodbinsko zapošljavanje u niškom Vodovodu

    Zabrana zapošljavanja nije sprečila direktora niškog vodovoda Dejana Andrejevića da u poslednja 3 meseca sklopi ugovore na neodređeno sa čak sedmoro njih. Neki od njih su funkcioneri SNS-a, a neki u rodbinskim odnosima sa zaposlenima u ovom preduzeću, navode iz sindikata Nezavisnost.

    (28) detaljnije
  • bojzi

    Ispad Bojzija Marinkovića umalo koštao Radnički praznih tribina

    Nakon što je potpredsednik niškog Radničkog Bojan Marinković Bojzi ušao u restriktivni prostor i sukobio se sa sudijom meča Radnički - Novi Pazar, Disciplinska komisija kaznila je niški klub praznim tribinama. Nakon žalbe kazna superligašu iz Niša preinačena u 200.000 dinara.

    (28) detaljnije
  • SNS Niš

    Pretio novinarima, pa nagrađen u partiji

    Bojan Marinković zvani Bojzi, koji je pre samo 2 meseca pravosnažno osuđen zbog pretnji novinarima "Južnih vesti", kandidat je SNS za odbornika u Skupštini Grada Niša i nalazi se na visokom 17. mestu sa dobrim šansama da uđe u parlament.

    (39) detaljnije
  • Marinković i Mirović

    Priznao na sudu da je pretio novinarima Južnih vesti

    Nakon što je postigao nagodbu sa tužilaštvom Bojan Marinković Bojzi je pravosnažno osuđen na 3 meseca zatvora i uslovno na godinu dana zbog pretnji glavnom i odgovornom uredniku Južnih vesti Predragu Blagojeviću.

    (7) detaljnije
  • perisic-maj-mesec-SNS.jpg

    Perišić: Pretnje su istup pojedinca

    Tek nakon pitanja novinara Južnih vesti, predsednik Gradskog odbora SNS u Nišu Zoran Perišić, rekao je da ova stranka osuđuje svaku vrstu pretnji, a posebno onih koje su upućene novinarima.

    (41) detaljnije
  • Južne vesti

    Nove pretnje uredniku Južnih vesti

    Pozivajući se na visoke funkcionere SNS jedan od članova te stranke uputio je ozbiljne pretnje novinaru i uredniku Južnih vesti Predragu Blagojeviću.

    (106) detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: