Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dragoslav Pavlović

 • kontejner u Nišavi foto Dragoslav Pavlović

  Kontejner gurnut u Nišavu, iz vode ga izvukli vatrogasci

  Da je više kanti za smeće i dečijih igračaka polomljeno u poslednjih nedelju dana, kao i da je kontejner gurnut u Nišavu, naveo je na svom Fejsbuk profilu direktor JKP Mediana Dragoslav Pavlović i apelovao na građane da prijave takvo ponašanje.

  (19) detaljnije
 • fotelja

  Posle više od godinu dana od konkursa pojedina niška preduzeća dobila nove direktore

  Dosadašnji v. d. direktora JKP "Mediana" Dragoslav Pavlović predložen je za direktora ovog javnog preduzeća, a Igor Vučić za direktora "Naissusa". Gradsko veće je ovaj dvojac predložio nakon što su prvi na listi za direktore ovih preduzeća, posle više od godinu dana otkako je konkurs bio raspisan, odustali od kandidature. Pored toga, Gradsko veće Niša odustalo je zasad od izbora direktora u "Nišstanu", "Gorici", ali i Direkciji za javni prevoz gde je nedavno konkurs bio raspisan i tim preduzećima će rukovoditi vršioci dužnosti.

  (13) detaljnije
 • fotelja

  Uskoro konkurs za direktore nekoliko niških javnih preduzeća

  Zbog toga što Saši Petronijević ističe četvorogodišnji direktorski mandat u Direkciji za javni prevoz, gradska vlast odlučila je da raspiše konkurs za ovu poziciju. Pored Direkcije , direktore bi trebalo da dobiju "Gorica", "Mediana", "Naissus" i "Nišstan" kojima trenutno rukovode vršioci dužnosti direktora.

  (10) detaljnije
 • sanja jefic brankovic

  Gradska odbornica bez konkursa dobila posao u "Mediani"

  Nakon što je gradskoj odbornici SDPS i bivšoj narodnoj poslanici Sanji Jefić Branković istekao ugovor o radu u niškoj Objedinjenoj naplati , ona je van konkursa dobila posao u pravnoj službi Mediane . I dok Jefić Branković tvrdi da se radi o sporazumnoj razmeni između 2 javna preduzeća, u Objedinjenoj naplati to demantuju, a Zakonom je propisano da se razmena odnosi samo na zaposlene za stalno.

  (32) detaljnije
 • Darko Bulatović

  Bulatović: Saradnike biram i po izgledu

  Govoreći o kriterijumima po kojima je birao gradske većnike, ali i svojim budućim pomoćnicima, novoizabrani gradonačelnik Niša Darko Bulatović je pojasnio da saradnike bira i na osnovu "fizičkog izgleda".

  (39) detaljnije
KOMENTAR DANA