Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dragoslav Pavlović

  • besmrtni puk

    "Besmrtni puk" u Nišu: Građani i funkcioneri šetali od logora do centra

    Šetnjom od Logora Crveni krst do Trga kralja Milana, u Nišu je obeležen Dan pobede nad fašizmom, u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je Nacistička Nemačka potpisala kapitulaciju u Drugom svetskom ratu. U “Besmrtnom puku” učestvovali su i niški funckioneri, čime se na svojoj zvaničnoj stranici pohvalio Gradski odbor SNS.

    (16) detaljnije
  • SNS zastave KOSTA srpska napredna stranka

    Smena u SNS Medijana o kojoj niški naprednjaci ćute

    Dosadašnji predsednik Odbora SNS u Medijani Dragan Đorđević smenjen je sa te funkcije prošle nedelje, nepuna tri meseca nakon što su naprednjaci prvi put doživeli poraz u toj opštini na izborima, saznaju Južne vesti. Da li raspuštanje Odbora ima veze sa lošim rezultatima - iz SNS ne odgovaraju danima, dok Đorđević kaže da ne zna za to i da će mu verovarno reći kada se vrati u Niš iz Beograda.

    (34) detaljnije
  • kontejner u Nišavi foto Dragoslav Pavlović

    Kontejner gurnut u Nišavu, iz vode ga izvukli vatrogasci

    Da je više kanti za smeće i dečijih igračaka polomljeno u poslednjih nedelju dana, kao i da je kontejner gurnut u Nišavu, naveo je na svom Fejsbuk profilu direktor JKP Mediana Dragoslav Pavlović i apelovao na građane da prijave takvo ponašanje.

    (19) detaljnije
  • fotelja

    Posle više od godinu dana od konkursa pojedina niška preduzeća dobila nove direktore

    Dosadašnji v. d. direktora JKP "Mediana" Dragoslav Pavlović predložen je za direktora ovog javnog preduzeća, a Igor Vučić za direktora "Naissusa". Gradsko veće je ovaj dvojac predložio nakon što su prvi na listi za direktore ovih preduzeća, posle više od godinu dana otkako je konkurs bio raspisan, odustali od kandidature. Pored toga, Gradsko veće Niša odustalo je zasad od izbora direktora u "Nišstanu", "Gorici", ali i Direkciji za javni prevoz gde je nedavno konkurs bio raspisan i tim preduzećima će rukovoditi vršioci dužnosti.

    (13) detaljnije
  • fotelja

    Uskoro konkurs za direktore nekoliko niških javnih preduzeća

    Zbog toga što Saši Petronijević ističe četvorogodišnji direktorski mandat u Direkciji za javni prevoz, gradska vlast odlučila je da raspiše konkurs za ovu poziciju. Pored Direkcije , direktore bi trebalo da dobiju "Gorica", "Mediana", "Naissus" i "Nišstan" kojima trenutno rukovode vršioci dužnosti direktora.

    (10) detaljnije
  • sanja jefic brankovic

    Gradska odbornica bez konkursa dobila posao u "Mediani"

    Nakon što je gradskoj odbornici SDPS i bivšoj narodnoj poslanici Sanji Jefić Branković istekao ugovor o radu u niškoj Objedinjenoj naplati , ona je van konkursa dobila posao u pravnoj službi Mediane . I dok Jefić Branković tvrdi da se radi o sporazumnoj razmeni između 2 javna preduzeća, u Objedinjenoj naplati to demantuju, a Zakonom je propisano da se razmena odnosi samo na zaposlene za stalno.

    (32) detaljnije
  • Darko Bulatović

    Bulatović: Saradnike biram i po izgledu

    Govoreći o kriterijumima po kojima je birao gradske većnike, ali i svojim budućim pomoćnicima, novoizabrani gradonačelnik Niša Darko Bulatović je pojasnio da saradnike bira i na osnovu "fizičkog izgleda".

    (39) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: