Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ivica Tončev

  • Bratislav Ristić

    Novi sportski direktor Radničkog najavljuje novog trenera i promene u klubu

    Saopštenjem poslatim mejlom, bez konferencije i zvaničnog predstavljanja, Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je Bratislava Ristića za novog sportskog direktora. On je rekao da će Radnički u narednim danima predstaviti novog šefa stručnog štaba, a pre početka priprema i pojačanja u igračkom kadru. Prvi čovek kluba, kako ga nazivaju u Radničkom, Ivica Tončev kaže da veruje da je "ovo korak napred i da će stvari krenuti svojim tokom".

    (10) detaljnije
  • nenad Lalatovic

    Lalatović o "preuzimanju Radničkog": "Hoće da dođu neki mešetari, za vas je Tončev gospodin"

    Ne želeći da komentariše suđenje, kojim nije bio zadovoljan, na meču koji je niški Radnički izgubio od imenjaka iz Kragujevca (3:1) trener Nišlija Nenad Lalatović rekao je da ima informaciju da neko želi da preuzme klub i da se dešavaju čudne stvari. "Nekome smeta Ivica Tončev ili braća Tončev, ali ovde je sve pod konac, nema mesta klošarima u Radničkom", rekao je nakon meča Lalatović koji je istakao da ima korektan odnos sa svim sudijama, ali da on nije taj koji je smetnja nekome neželeći da otkrije kome.

    (17) detaljnije
  • tončev

    Radnički održao Skupštinu: Tončev i dalje "zamrznuti" predsednik

    Bez promena protekla je redovna sednica Skupštine kluba. Jednoglasnom odlukom za predsednika je reizabran Ivica Tončev koji je opet zamrzao novu-staru funkciju zbog posla državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, a vršilac dužnosti predsednika, kao i do sada, biće Dragan Marković. Novinari Južnih vesti nisu prisustvovali sednici jer redakciji nije stigao poziv od kluba sa Čaira.

    (23) detaljnije
  • Hotel Nais

    Vučić optužio “Nais”, iz hotela se izvinjavaju i kažu da otpuštanja neće biti

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je građane putem "Instagrama" da je, kako piše, vlasnik hotela “Nais” Ivica Tončev otpustio 60 odsto radnika i da neće dobiti državnu pomoć. Tončev, koji je uvek tvrdio da su vlasnice hotela njegove ćerke, bio je nedostupan za komentar, a u hotelu se izvinjavaju predsedniku i radnicima i kažu da otpuštanja neće biti.

    (47) detaljnije
  • Hotel Nais

    Otvoren hotel "Nais", bazen pored hotela od sledeće godine

    Posle 7 godina, hotel "Nais", lociran na auto-putu kod Niša, počeo je da prima goste. Renovirani hotel ima 230 kreveta, a kako je rekao generalni direktor Tomas Pavlović i kongresni centar, a od sledeće sezone počinje da radi i bazen koji je pored hotela. Na otvaranju je bio i predsenik Srbije Aleksandar Vučić koji je kazao da je hotel na jako dobroj poziciji - na raskršću puteva.

    (44) detaljnije
  • nais

    Bulatović: Početkom avgusta hotel “Nais” ponovo otvara svoja vrata

    Nakon 7 godina propadanja, renovirani hotel “Nais”, koji je delimično u vlasništvu ćerki funkcionera SPS i pomoćnika ministra spoljnih poslova Ivice Tončeva, prema najavama gradonačelnika Niša Darka Bulatovića trebalo bi početkom avgusta ponovo da prima goste.

    (18) detaljnije
  • Stadion Čair

    Tončev predložen za počasnog Nišliju, vlasnik "Belamija" u UO Radničkog

    Jednoglasnom odlukom Skupštine kluba, kako kažu u Radničkom, Upravni odbor proširen je za 4 člana, a jedan od njih je i Vidosav Vitko Radomirović, vlasnik niških medija RTV "Belami", "Narodnih novina" i direktor NTV. Skupština je predložila i Ivicu Tončeva, suštinski prvog čoveka kluba, za počasnog građanina Niša.

    (21) detaljnije
  • hotel nais

    Ćerke Ivice Tončeva postale vlasnice hotela "Nais"

    Iako je državni sekretar u Minstarstvu spoljnih poslova i “zamrznuti” predsednik Fudbalskog kluba Radnički iz Niša Ivica Tončev izričito tvrdio da nema veze sa kupovinom hotela "Nais", prema podacima sa APR-a, od prošle godine su među vlasnicima obe njegove ćerke. Marija i Aleksandra Tončev su “zauzele” vlasničko mesto "Trgogradnje" iz Surdulice, koja se nalazila na čelu tročlanog konzorcijuma koji je kupio niški hotel.

    (23) detaljnije
  • dib

    Sremska mlekara kupuje Duvansku industriju Bujanovac

    Jedini ponuđač za kupovinu Duvanske industrije u Bujanovcu je Sremska mlekara, čiji je direktor Rade Basta, koji istu funkciju obavlja i u niškom Fudbalskom klubu Radnički i blizak je saradnik Ivice Tončeva. Kako kaže, planovi za DIB su veliki, a ideja je da se pokrene i proizvodnja duvana u ovom delu Srbije.

    detaljnije
  • Tončev

    Radnički bez predsednika, Tončev zamrzao funkciju

    Zbog toga što zakon zabranjuje da se na čelu sportskih klubova nađu javni funkcioneri, a da je on samo nekoliko dana pošto je izabran za predsednika niškog fudbalskog postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, Ivica Tončev kaže da je "zamrzao" svoju funkciju u Radničkom, ali ne zna se do kada.

    (6) detaljnije
  • toncev

    Ivica Tončev novi predsednik Radničkog

    Jednoglasnom odlukom delegata na vanrednoj sednici Skupštine Fudbalskog kluba Radnički iz Niša, Ivica Tončev izabran je za novog predsednika.

    (17) detaljnije
  • Toncev.jpg

    Tončev: Ne verujem da je moj brat kriv

    Predsednik opštine Surdulica Novica Tončev, govoreći o svom bratu Ivici, savetniku premijera Dačića kaže da njih dvojica nisu u kontaktu od 2008, kada je ušao u politiku.

    (20) detaljnije
  • Ivica Dacic

    Ko je Ivica Tončev?

    O "misterioznom savetniku" ne zna se mnogo. Iz surduličkih čaršijskih priča moglo se čuti da Ivica Tončev zvanično u Beču ima građevinsku firmu, ali nezvanično poseduje lanac kladionica, menjačnica i kockarnica.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: