Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ivica Tončev

 • tončev

  Radnički održao Skupštinu: Tončev i dalje "zamrznuti" predsednik

  Bez promena protekla je redovna sednica Skupštine kluba. Jednoglasnom odlukom za predsednika je reizabran Ivica Tončev koji je opet zamrzao novu-staru funkciju zbog posla državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, a vršilac dužnosti predsednika, kao i do sada, biće Dragan Marković. Novinari Južnih vesti nisu prisustvovali sednici jer redakciji nije stigao poziv od kluba sa Čaira.

  (23) detaljnije
 • Hotel Nais

  Vučić optužio “Nais”, iz hotela se izvinjavaju i kažu da otpuštanja neće biti

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je građane putem "Instagrama" da je, kako piše, vlasnik hotela “Nais” Ivica Tončev otpustio 60 odsto radnika i da neće dobiti državnu pomoć. Tončev, koji je uvek tvrdio da su vlasnice hotela njegove ćerke, bio je nedostupan za komentar, a u hotelu se izvinjavaju predsedniku i radnicima i kažu da otpuštanja neće biti.

  (47) detaljnije
 • Hotel Nais

  Otvoren hotel "Nais", bazen pored hotela od sledeće godine

  Posle 7 godina, hotel "Nais", lociran na auto-putu kod Niša, počeo je da prima goste. Renovirani hotel ima 230 kreveta, a kako je rekao generalni direktor Tomas Pavlović i kongresni centar, a od sledeće sezone počinje da radi i bazen koji je pored hotela. Na otvaranju je bio i predsenik Srbije Aleksandar Vučić koji je kazao da je hotel na jako dobroj poziciji - na raskršću puteva.

  (44) detaljnije
 • nais

  Bulatović: Početkom avgusta hotel “Nais” ponovo otvara svoja vrata

  Nakon 7 godina propadanja, renovirani hotel “Nais”, koji je delimično u vlasništvu ćerki funkcionera SPS i pomoćnika ministra spoljnih poslova Ivice Tončeva, prema najavama gradonačelnika Niša Darka Bulatovića trebalo bi početkom avgusta ponovo da prima goste.

  (18) detaljnije
 • Stadion Čair

  Tončev predložen za počasnog Nišliju, vlasnik "Belamija" u UO Radničkog

  Jednoglasnom odlukom Skupštine kluba, kako kažu u Radničkom, Upravni odbor proširen je za 4 člana, a jedan od njih je i Vidosav Vitko Radomirović, vlasnik niških medija RTV "Belami", "Narodnih novina" i direktor NTV. Skupština je predložila i Ivicu Tončeva, suštinski prvog čoveka kluba, za počasnog građanina Niša.

  (21) detaljnije
 • hotel nais

  Ćerke Ivice Tončeva postale vlasnice hotela "Nais"

  Iako je državni sekretar u Minstarstvu spoljnih poslova i “zamrznuti” predsednik Fudbalskog kluba Radnički iz Niša Ivica Tončev izričito tvrdio da nema veze sa kupovinom hotela "Nais", prema podacima sa APR-a, od prošle godine su među vlasnicima obe njegove ćerke. Marija i Aleksandra Tončev su “zauzele” vlasničko mesto "Trgogradnje" iz Surdulice, koja se nalazila na čelu tročlanog konzorcijuma koji je kupio niški hotel.

  (23) detaljnije
 • dib

  Sremska mlekara kupuje Duvansku industriju Bujanovac

  Jedini ponuđač za kupovinu Duvanske industrije u Bujanovcu je Sremska mlekara, čiji je direktor Rade Basta, koji istu funkciju obavlja i u niškom Fudbalskom klubu Radnički i blizak je saradnik Ivice Tončeva. Kako kaže, planovi za DIB su veliki, a ideja je da se pokrene i proizvodnja duvana u ovom delu Srbije.

  detaljnije
 • Tončev

  Radnički bez predsednika, Tončev zamrzao funkciju

  Zbog toga što zakon zabranjuje da se na čelu sportskih klubova nađu javni funkcioneri, a da je on samo nekoliko dana pošto je izabran za predsednika niškog fudbalskog postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, Ivica Tončev kaže da je "zamrzao" svoju funkciju u Radničkom, ali ne zna se do kada.

  (6) detaljnije
 • toncev

  Ivica Tončev novi predsednik Radničkog

  Jednoglasnom odlukom delegata na vanrednoj sednici Skupštine Fudbalskog kluba Radnički iz Niša, Ivica Tončev izabran je za novog predsednika.

  (17) detaljnije
 • Toncev.jpg

  Tončev: Ne verujem da je moj brat kriv

  Predsednik opštine Surdulica Novica Tončev, govoreći o svom bratu Ivici, savetniku premijera Dačića kaže da njih dvojica nisu u kontaktu od 2008, kada je ušao u politiku.

  (20) detaljnije
 • Ivica Dacic

  Ko je Ivica Tončev?

  O "misterioznom savetniku" ne zna se mnogo. Iz surduličkih čaršijskih priča moglo se čuti da Ivica Tončev zvanično u Beču ima građevinsku firmu, ali nezvanično poseduje lanac kladionica, menjačnica i kockarnica.

  detaljnije