Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jelena Žarić Kovačević

 • Milovanović i Žarić Kovačević

  Dvoje Nišlija čeka mesto u Vladi, odluka sledeće nedelje

  Imena dva niška funckionera pominju se u javnosti kao kandidati za ministarska mesta, a hoće li biti u Vladi kažu - odlučiće stranka i mandatarka. Poverenik niških naprednjaka Zvezdan Milovanović navodi da ako ono što zna da radi odgovara premijerki možda bude pozvan u Vladu, dok poslanica Jelena Žarić Kovačević kaže da se čeka Predsedništvo SNS i razgovor o kandidatima.

  (33) detaljnije
 • Draga Sotirovski SNS žene

  Žene niškog SNS: SzS finansiran sa Zapada, hvala radnicama beogradske Skupštine

  Predstavnici Saveza za Srbiju pokušali su danas da uđu u Skupštinu Beograda, koja bi trebalo da bude otvorena za svakog građanina, kako bi zatražili sastanak sa gradonačelnikom Beograda. U tome su ih sprečile službenice ove institucije, a žene niškog SNS-a zahvalne su ženama iz beogradskog parlamenta, jer su sprečile predstavnike SzS "da kroz nasilje opravdaju novac koji im stiže iz Evrope i sa dalekog Zapada".

  (64) detaljnije
 • DZ

  Dom zdravlja o narodnoj poslanici: Objavljujemo sve afirmativno

  Iako su upitani zašto se zvanični sajt Doma zdravlja koristi za reklamiranje narodne poslanice Srpske napredne stranke Jelene Žarić Kovačević i da li će i govori poslanika iz drugih političkih grupacija biti prenošeni, ova zdravstvena ustanova zaobišla je direktan odgovor i kratko navela da se sve afirmativne informacije vezane za rad Doma zdravlja objavljuju na sajtu.

  (3) detaljnije
 • Dom zdravlja Niš

  Dom zdravlja se zahvaljuje narodnoj poslanici na skupštinskoj reklami

  Na sajtu niškog Doma zdravlja, čiji je direktor Milorad Jerkan iz Srpske napredne stranke, 3 puta u 4 dana osvanuo je govor narodne poslanice SNS Jelene Žarić Kovačević iz Niša uz zahvalnicu zato što je u superlativu govorila o rukovodstvu ove zdravstvene ustanove, predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, dok se raspravljalo o zakonu iz oblasti zdravstvene zaštite u Skupštini Srbije.

  (10) detaljnije
 • zaric kovacevic

  Žarić Kovačević: Naknade za članove GIK nisu mogle da se smanje

  Bivša predsednica Gradske izborne komsije u Nišu Jelena Žarić Kovačević, koja je za dva meseca rada u ovom telu inkasirala 208.000 dinara,  kaže da naknade za članove nisu mogle da se umanje i da su prepisane sume iz 2008. godine.

  (17) detaljnije
 • Gradska izborna komisija

  Sami sebi odredili ogromne honorare

  Računajući funkcionerske plate i posebne naknade koje su za rad u niškoj Gradskoj izbornoj komisiji skrivenom odlukom sami sebi odredili, pojedini političari su za dva meseca zaradili i preko 370.000 dinara. Mogli su i više, kažu, ali nisu hteli.  

  (21) detaljnije
 • Jelena Žarić Kovačević
  Izbori 2016

  Ostavka Žarićeve zbog funkcije u GIK

  Novoizabrana predsednica Gradske izborne komisije Jelena Žarić Kovačević podnela je ostavku na funkciju zamenika sekretara Skupštine grada Niša.

  detaljnije