Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jovica Stafanović NIni

 • zatvor

  4 godine zatvora za Ninija u slučaju “Jugoremedija”

  Suđenje koje traje već godinama, a u kojem se sudi Jovici Stefanoviću Niniju iz Niša zbog zloupotrebe položaja u “Jugoremediji”, konačno je dobilo epilog. Viši sud u Beogradu nepravosnažno ga je osudio na 4 godine zatvora, a firme preko kojih je svojevremeno i privatizovao fabriku lekova dužne su da plate više od 865 miliona dinara.

  (2) detaljnije
 • nini-Jovica.jpg

  Za Ninijem raspisana i treća poternica

  Zato što se već 7 meseci nije pojavio na suđenju u slučaju privatizacije zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija", Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu naredilo je da se raspiše poternica za Jovicom Stefanonićem Ninijem. Ovaj niški biznismen već je na poternicama u slučajevima “Srbolek” i “Farmakom”.

  detaljnije
 • Nikola Gruevski

  Nini umešan u korupcionašku aferu u Makedoniji

  Makedonska opozicija optužila aktuelnog premijera da je 2003. godine od niškog biznismena dobio 1,5 miliona evra mita da bi ubrzao prodaju Makedonske banke, što dokazuju snimcima telefonskih razgovora.

  (3) detaljnije
 • nini-Jovica.jpg

  Nova prijava protiv Ninija

  Protiv Jovice Stefanovića Ninija i još jednog odgovornog lica u preduzeću MD “Nini“ Niš podnete krivične prijeve zbog sumnje da su oštetili „Srbolek“ AD za oko 52 miliona dinara.

  (4) detaljnije
 • 490x370-hapsenje.jpg

  Priveden direktor "Nini farmacije"

  Inspektori radne grupe Uprave kriminalističke policije priveli su direktora niške firme "Nini farmacija" Dobricu Živkovića, prenosi RTS.

  (8) detaljnije
 • Jovica Stefanović

  Niniju određen pritvor

  Bivšem direktoru "Jugoremedije" Nišliji Jovici Stefanoviću Niniju i njegovim saradnicima sinoć je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

  detaljnije
 • Nini.jpg

  Ponovo uhapšen Nini

  Jovica Stefanović zvani Nini i još dvoje njegovih bliskih saradnika uhapšeni su danas zbog sumnje da su umešani u nelegalne poslove vredne preko 7.5 miliona evra.

  (6) detaljnije
 • Niniju oduzimaju imovinu

  Više tužilaštvo u Beogradu donelo naredbu o oduzimanju imovine niškog biznismena Jovice Stefanovića zvanog Nini.

  (3) detaljnije
 • Jovica Stefanović Nini

  Šta sve ima Nini?

  Južne vesti istraživale čega je sve bio i čega je i dalje vlasnik Jovica Stefanović, kog mnogi smatraju jedinim srpskim tajkunom iz Niša.

  (6) detaljnije
 • Zašto je uhapšen Nini?

  Dan nakon hapšenja niškog biznismena Jovice Stefanovića, policija saopštila detalje istrage.

  (6) detaljnije
 • Uhapšen "Nini"

  Jovica Stefanović, zvani Nini, suvlasnik farmaceutske kuće "Srbolek" uhapšen je zbog sumnje da je oštetio akcionare, radnike i državu za više od 5 miliona evra.

  (2) detaljnije