Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Miloš Milošević

  • radnici

    Uprkos obećanjima iz Kabineta gradonačelnika Niša, Bulevar Nikole Tesle i dalje zatvoren

    Iako je pomoćnik gradonačelnika Niša Darka Bulatovića Miloš Milošević obećao da će jedna traka Bulevara Nikole Tesle biti otvorena pre nove godine, još je zatvorena i radovi koji su počeli posle majske vojne parade još traju. Na pitanja kada će vozila konačno moći da prolaze ovim putem, Milošević ne odgovara.

    (21) detaljnije
  • radovi

    Bulevar Nikole Tesle u Nišu i dalje raskopan, do kraja godine obećavaju jednu traku

    Iako je završetak radova na kolektoru koji se prostire duž Bulevara Nikole Tesle u Nišu najavljivan za novembar ove godine, to se nije desilo. Pomoćnik gradonačelnika Niša Miloš Milošević kaže da bi izgradnja trebalo da bude završena u narednih mesec dana i da će tada biti otvorena i jedna traka za saobraćaj.

    (10) detaljnije
  • rivero

    Građani koji se žale na objekat izgrađen nasred ulice ostali bez obećanog sastanka sa čelnicima grada

    Obećani sastanak na kojem je trebalo da pomoćnik gradonačelnika Niša Miloš Milošević saopšti žiteljima Donje Vrežine šta će biti učinjeno sa pomoćnom zgradom kafića Rivero , izgrađenom bez dozvola nasred ulice, ali i sa bukom iz ovog lokala, nije se dogodio. To je razočaralo meštane, koji najavljuju radikalizaciju svojih daljih postupaka. Ipak, Milošević tvrdi da je odlagao sastanak zbog obaveza i kaže da je, koliko on zna, odbijen zahtev za legalizaciju spornog objekta.

    (12) detaljnije
  • lampioni

    Niš bi trebalo da dobije novo gradsko osvetljenje i lampione kroz javno-privatno partnerstvo

    Niške ulice, trgovi, staze i parkovi bi od sledeće godine, kako kaže pomoćnik gradonačelnika Miloš Milošević, trebalo da dobiju LED osvetljenje i nove lampione. Ovo će, dodaje, biti sprovedeno nakon što novoformirani Radni tim, na čijem je čelu Milošević, izanalizira i napravi projekat za javno-privatno partnerstvo, a Grad sprovede tender.

    (11) detaljnije
  • gradska kuća

    Novi pomoćnik gradonačelnika opet stiže sa mesta u JP, ali ga se ne odriče

    Dok je Miloš Milošević zbog stupanja na dužnost pomoćnika gradonačelnika Niša dao otkaz u Gradskoj toplani, što je gradonačelnik Darko Bulatović isticao kao veoma značajno, novi pomoćnik Goran Milosavljević svoje radno mesto u Objedinjenoj naplati je zamrzao. Doktor lokalne samouprave, nekadašnji gradski i funkcioner SPS-a Mile Ilić objašnjava da je zamrzavanje funkcije po Zakonu i iznenađen je zašto je Milošević dao otkaz, jer se funkcija pomoćnika završava sa Bulatovićevim mandatom.

    (25) detaljnije
  • bulevar

    Bulevar heroja sa Košara tokom večeri privremeno asfaltiran

    Premda su predstavnici gradske vlasti pre samo nekoliko dana tvrdili da je Bulevar heroja sa Košara u Nišu završen po projektu, ali da nije pušten u saobraćaj jer je ostao neasfaltiran deo puta, zbog naknadne odluke da se na proleće tu izgradi kružni tok, radnici su sinoć ipak asfaltirali tih stotinak metara. Pomoćnik gradonačelnika Miloš Milošević sada kaže da je to privremeno rešenje.

    (21) detaljnije
  • Bager

    Bulevar heroja sa Košara “čeka” proleće za nastavak radova, Bulatović kaže da je već završen

    Premda još nisu završeni trotoari, signalizacija, pa ni postavljeno kompletno osvetljenje, gradonačelnik Niša Darko Bulatović tvrdi da je Bulevar heroja sa Košara “završen, ali još nije pušten u saobraćaj”. Bulevar nije asfaltiran do kraja zbog toga što je, dodaje Bulatović, u međuvremeno odlučeno da se izgradi kružni tok, ali za njega nema građevinske dozvole. Gradonačelnikov pomoćnik Miloš Milošević kaže da će se radovi nastaviti na proleće.

    (17) detaljnije
  • udes

    Niška vlast ćuti o odgovornosti Grada za saobraćajnu nesreću u Donjem Međurovu

    Nakon što je direktor Policije Vladimir Rebić, između ostalog, upro prstom i u nišku upravu kao potencijalnog krivca za sudar voza i autobusa u Donjem Međurovu kod Niša, reakcije iz Gradske uprave nema. Dok je gradonačelnik Darko Bulatović izbegao da odgovara na novinarska pitanja na konferenciji za medije u holu Skupštine, njegov pomoćnik Miloš Milošević rekao je da će se o tome goviriti nakon istrage.

    (14) detaljnije
  • Miloš Milošević

    Niš ostaje bez većnika za energetiku, time će se baviti pomoćnik gradonačelnika

    Iako je u dosadašnjim sazivima Gradskog veća uvek neki član ovog tela u Nišu bio zadužen za eneregetiku, to više neće biti tako, jer je odlučeno, kako kažu u Kabinetu gradonačelnika, da taj resor ubuduće kontroliše i vodi, zasada jedini pomoćnik gradonačelnika - Miloš Miošević.

    (8) detaljnije
  • Miloš Milošević

    Direktor "Toplane": Preduzeću i dalje potrebna osoba Miloševićevog znanja

    Iako je direktor Toplane Predrag Milačić zapošljavanje dotadašnjeg većnika Miloša Miloševića bez konkursa pravdao time da im je potreban radnik upravo njegovih kvalifikacija, Milošević se iz preduzeća posle svega šest meseci vratio u Gradsku kuću Niša, a Milačić kaže da im je i dalje potreban takav kadar, ali da će ga ovog puta možda pronaći u svojim redovima.

    (27) detaljnije
  • bulatovic i milosevic

    Miloš Milošević postao novi pomoćnik gradonačelnika Niša

    Bivši gradski većnik za planiranje, izgradnju i energitiku Miloš Milošević, koji je tu funkciju napustio nakon zapošljavanja u Toplani, postavljen je na mesto pomoćnika gradonačelnika Niša Darka Bulatovića u oblasti izgradnje grada. On je na tu funkciju, kako kažu u Kabinetu gradonačelnika, stupio nakon što je dao otkaz u Toplani, gde je radio na neodređeno.

    (46) detaljnije
  • bata-vuckovic-medijana

    Bata Vučković postaje novi većnik Grada Niša

    Dok u Kabinetu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, koji i predsedava Gradskim većem, kažu da još ne znaju ko će zameniti većnika u ostavci Miloša Miloševića, niti da postoji širi krug potencijalnih kandidata, bivši direktor Javnog komunalnog preduzeća "Mediana" Bratislav Vučković, koji je nedavno povukao svoju kandidaturu za ovo direktorsko mesto, kaže da će najverovatnije sesti u većničku fotelju.

    (21) detaljnije
  • bulatovic i milosevic

    U niškom Veću još nema zamene za Miloša Miloševića

    Prošlo je mesec i po dana otkako je gradski većnik zadužen za planiranje, izgradnju, urbanizam i energetiku Miloš Milošević podneo ostavku na tu funkciju, ali i dalje gradonačelnik Niša Darko Bulatović ne nalazi zamenu za njega. Za to vreme, Milošević u toku radnog vremena Gradske toplane, gde je zaposlen za stalno, obavlja većničke dužnosti.

    (24) detaljnije
  • Miloš Milošević

    Miloš Milošević podneo ostavku na funkciju većnika

    Resorima planiranja, izgradnje, urbanizma i energetike ubuduće bi u Gradskom veću mogao da se bavi neko drugi, jer je Miloš Milošević, koji je skoro dobio posao "za stalno" u niškoj Toplani , podneo ostavku na funkciju većnika. O tome ko će preuzeti njegova zaduženja, na Skupštini Niša, gde je konstatovana Miloševićeva ostavka, nije bilo reči.

    (15) detaljnije
  • Miloš Milošević

    Direktor Toplane zaposlio većnika bez konkursa jer je procenio da im treba Milošević

    Već mesec dana u niškoj Toplani radi gradski većnik Miloš Milošević, koji je u Gradskoj kući nadležan, između ostalog, upravo za rad ovog javnog preduzeća. Prvi čovek Toplane Predrag Milačić je kazao da je upravo on kao direktor odlučio da je Milošević potreban preduzeću ignorišući zakonsku obavezu da zaposlene bira na konkursu.

    (44) detaljnije
  • toplana

    Potvrđeno: Milošević i Radulović “za stalno” zaposleni u Toplani

    Premda je direktor niške "Gradske toplane" Predrag Milačić pre mesec dana tvrdio da gradski većnik Miloš Milošević nije tražio zaposlenje u ovom javnom preduzeću, sada je potvrdio ne samo njegovo zaposlenje, već i da je pored njega ugovor na neodređeno potpisao i gradski odbornik Srpske napredne stranke Uroš Radulović. Inače i sam Milošević je samo dan pre potpisivanja ugovora tvrdio da neće biti zaposlen u Toplani.

    (21) detaljnije
  • Kapija

    Jovanović: Gradski većnik Niša počinje da radi u Toplani

    Odbornik niške Skupštine Branislav Jovanović upozorava javnost da će gradski većnik Miloš Milošević biti zaposlen u Gradskoj toplani . Međutim, sam Milošević to negira, a direktor Toplane Predrag Milačić tvrdi da niko nije tražio da bude zaposlen u ovom preduzeću.

    (10) detaljnije
  • Kazandžijsko

    Završena rekonstrukcija Kazandžijskog, sledi uređenje fasada

    Novi izgled dobilo je popularno Kazandžijsko sokače u Nišu, a gradski većnik Miloš Milošević rekao je da sledi uređenje fasada i ograda sa cvećem. Uprkos glasnom negodovanju velikog broja građana, stara kocka, po kojoj je ova ulica bila prepoznatljiva, sada je samo po sredini, a ostatak je na depou izvođača.

    (37) detaljnije
  • Bager u Kazandžijskom

    Niški DS osuđuje uklanjanje kocki iz Kazandžijskog sokačeta

    Nezadovoljni odlukom gradske vlasti da bez javne diskusije promene izgled Kopitareve ulice u centru Niša, poznatije kao Kazandžijsko sokače, tako što će sa obe strane ulice ukloniti granitnu kocku, a umesto nje postaviti granitne ploče, reagovala je niška Demokratska stranka, koja traži da se promene planovi i da se nakon sanacije, sva kocka vrati na pređašnje mesto.

    (25) detaljnije
  • bager

    Građani u anketi "Južnih vesti" protiv uklanjanja kocki iz Kazandžijskog

    Od oko 2.500 građana, koliko je popunilo anketu "Južnih vesti" o tome da li podržavaju uklanjanje dela granitnih kocki iz Kopitareve ulice, među Nišlijama poznate kao Kazandžijsko sokače, njih 2.400 glasalo je da se protivi takvoj odluci. Arhitekta i predsednik Saveta za kulturu Ivan Redi kaže da je veliki propust to što je učešće javnosti izostalo iz odluke da se preuređuje Kazandžijsko.

    (13) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: